Synechie - máte někdo zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4459
5.1.12 19:16

ahojky,u nás se dneska vyskytl stejný problém u dcerky.Je jí za pár dní 9měsíců a dnes jsem to zjistila že má dirku zarostlou..Zítra jedeme k doktorce a doufám,že nás klidně hned někam pošle…At už to má chuděrka za sebou… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
5.1.12 21:43
Petra8a píše:
Ahoj Cermonco:) Zrovna zítra jdeme na rozzrušení do fakultky - dětská gynda je tam v pátek na objednání a moc hodná paní doktorka. Už jdeme potřetí. Taky vždycky odspoda. Zatím to šlo doktroce vždycky jen prstem. Já si na to netroufám. Od posledního rozrušení jsem to pravidelně roztahovala a dobrý. Jenže pak najednou na sebe nedala sahnout a já se bála, že když ji bude třeba manžel držet a já roztahovat, tak aby z toho pak neměla nějaký psychický blok. Že se jí tam dole násilně hrabeme. No a má to tam zas. Tak ať vám to dobře dopadne.

Jé ahoj Petro,to mi nenapadlo že by s tím měl zkušenosti i někdo známý.
Jak se prosím jmenuje ta dr?Já chodím k dr.Fínkové normálně na gyndu a právě je i dětská gynekoložka jsem k ní chodila když mi bylo 13 a měla jsem hodně bolestivou ms.
Zítra jí zavolám a uvidím co mi řeknou.pak určitě napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
6.1.12 10:29

petro pak napiš jak jste dnes dopadli,myslím na vás a držím palce aby bylo už vše ok.
Já jsem volala mé gyndařce a objednala jí na čtvrtek,chce doporučení tak snad dětská dr. nebude mít řeči že jednám po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.1.12 11:50

A proč by měla mít řeči.To naše mudra my sama sehnala dětského gynekologa,jelikož u nás v okolí žádný není.Pokud se nemá k tomu vás někam poslat,tak jednej podle svého a je dobře,že dříve než-li pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.1.12 14:41
cermonca píše:
petro pak napiš jak jste dnes dopadli,myslím na vás a držím palce aby bylo už vše ok.
Já jsem volala mé gyndařce a objednala jí na čtvrtek,chce doporučení tak snad dětská dr. nebude mít řeči že jednám po svém.

Na jméno se budu muset podívat na zprávu. Teď na mě malá sedí a dívá se na Rumcajse, tak se nesmím ani hnout ;)

No měla to nakonec zepředu i zezadu. Šlo to teda prstem. Pak měla na plence trošičku krve. A samozřejmě řvala jako tur. Máme ještě tři dny mazat infadolanem - aby se to hned zase neslepilo. A pak pravidelně roztahovat. Dostala jsem sprdana, že jsem se na to vybodla. Ale ono je to vážně těžký. Jakmile ji tam sahnu, zmáčke nohy k sobě a začne se mrskat a řvát. Ale budeme to muset zvládnout. Prý se to musí roztahovat minimálně do osmi let, kdy začínají pracovat vaječníky. Pak se to díky hormonům už neslepuje. A starší děti už si to umí roztánout i sami.

Ty s tím doporučením nadělají :roll: A hlavně přeju, ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.1.12 20:10

Jo u nás to každé ráno a večer vypadalo jak při boji.Manžel vždy držel malé nožička od sebe a já jsem vždy roztahovala.Teď už musím namočit prst do oleje a celou dírku (jelikož tam má ty srůsty) prodělat dovnitř.Te´d už si zvykla a večer jen strne a povídá šikulka.Děláne už to tak 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
7.1.12 10:33

Tak je to dr. Hrdonková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
9.1.12 11:24

Petro jméno té vaší dr. mi nic neříká.
Jinak hlavně že už to máte za sebou a přeji aby se to už neopakovalo.
No to je síla že se to může stát i větším holčičkám.Si nedovedu představit jak by to zvládla Nikča :( Hned jsem jí to také kontrolovala a ta naštěstí dobré,dostala přikázáno si to roztahovat :lol: kdybych to věděla dřív tak to dělám už od začátku a nemuselo k tomu ani dojít.Mi v porodce a i dětská tvrdili že se to tam nemá moc vymývat a te´d toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.1.12 12:26

ž jsme to u Lucku zjistily,tak jsem snad

Jojo,mě bylo řečeno to samé.Když jsme to u Lucky zjistily,hned jsem zkontrolovala tu starší a ta teda naštěstí v pořádku.A po naší zkušenosti,můžu říct (vím to od kamarádek,které mají taky holčičky) že už i naše madra toto kontroluje.Když se to totiž stalo Lucince,tak do té doby nikdy holčičky nekontrolovala,dokud si maminky neřekly.A mě dokonce jeden doktor v Motole řekl,že se to nemá moc utírat aroztahovat.Tak teď si vyber.Ta naše gynekoložka mě poradila,aby to opakovaně nesrůstalo opravdu prošťournout prstíkem celou dírku a musím zaklepat,že po dvou rozrušeních v narkoze máme klid,že to nesrůstá.Sice má tu dírku opravdu malou,jak je tam po tom rozrušení jizvička,tak uvidíme až se začnou tvořit ženské hormony,do jaké míry se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
9.1.12 14:39

No já bych řekla, že prostě určité malé procento holčiček k tomu má sklony. Podle mě žádnou maminu nenapadne to automaticky roztahovat a holčičky jsou v pořádku. Mě taky nikdo nic neroztahoval.

Doktorka mi neříkala, že se v tom mám šťourat prstem. Jenom přiložit hrany dlaní/palců no prostě ruky zvenčí a roztáhnout. Je to vcelku rychlej chvat. A vnitřku pohlaví se ani nedotknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.1.12 19:14

Právě,že nám jen tohle roztahování nepomáhalo,proto to musíme dělat takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
9.1.12 21:22
nataluska píše:
Právě,že nám jen tohle roztahování nepomáhalo,proto to musíme dělat takhle.

Tak to je něco. Hlavně, že to zvládáte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
12.1.12 11:09

Dnes jsme byli na tom rozrušení a fakt šílený zážitek,už před tím mi brali mdloby a pak ještě víc.Dr.říkala že to má dost a rozrušila jí to nějakou tyčinkou,já se ani nedívala protože bych se tam složila.jenže pak chtěla abych na to mrkla jak má vypadat ta dírka, no šíleně krve tam měla :( .Se mi tam chtělo bulet,naštěstí jsem to ustála ale teď tu bulím jak blbka.Jdu si dát svařák,ten mi snad zvýší tlak.Se bojím jí i přebalit,no naštěstí spí tak uvidím až se vzbudí co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.1.12 12:06

Určitě jí to bude štípat,když bude čůrat.Lucka to měla zhruba den.Naší to nešlo tou tyčinkou a povdal doktor,že kdyby to dělal násilím,že to bude horší a bude dost krve,takže jsme šli právě pod tu narkozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucipísek
12.1.12 12:16

Zvládly jste to obě!!!!Šikuly! Eli to měla cca 5mm takže to bylo skoro nic, bylo to hned a ani kapka. Přebalit se neboj. Malá až si cvrnkne tak si trochu brekne - Eli taky, ale jen to jedno odpoledne.Spíš mě zaráží, že tě tam Dr. hned neposlala. Dej si panáka!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML