Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, má někdo zkušenost s těmi tabletámi? Kamarádka bere první balení, mluvila že to bezpečne, ale mám otázku o efekt jojo…
Všechny tablety na hubnutí jsou totální nesmysl a nefungují.
zbytečně vyhozený prachy ![]()
@ana648 píše:
Ahoj, má někdo zkušenost s těmi tabletámi? Kamarádka bere první balení, mluvila že to bezpečne, ale mám otázku o efekt jojo…
Taky by mě to zajímalo. Našla jsem to teďka na netu a jsou na to dobrý recenze od uživatelů. Ale samozřejmě to chce i pohyb a upravit jídelníček. Ale jako podpora by to nemuselo být špatný.
Tak třeba se někdo ozve.
@ana648
Kde je kamarádka koupila? Na těch originálních polských stránkách?
Ano, objednala je přes internet a mohu říct že opravdu fungují, zhubla několik kilo a co je nejdůležitější kilogramy se nevrátily ![]()
No ja můžu řict, že mam opravdu dobré zkušenosti s tabletama Piperine. Ta piperina je zazrák, hubnu, hubnu a nemůž zástavit ![]()
No tak bacha hubnes, hubnes aby ses nevyparila, kdyz to nemuzes zastavit.Za me teda kravina ja se nechala od kamosky zblbnout dala jsem 1500kc a NAPROSTO vyhozene penize!!!A to 3× tydne, denne chodime 15km a jeste 2hod fitko a ani Ň!!! ![]()
Využívala jsem 1 balení. Nezhubla jsem vůbec nic, je to další tahač peněz. Firma v inzerci uváděla, že když se úbytek hmotnosti nedostaví, tak vrátí peníze. Chtěla jsem toto uplatnit, ale problém je již v počátku, kdy vám pošlou tablety, ale bez faktury a bez adresy, kam to vrátit, pokud to nechci. Dvakrát jsem je upomínala o zaslání faktury, ale dodnes mně nepřišla. Mimochodem je to posílané od polské firmy, takže ti se s daňovým dokladem asi nekamárádí. Podle mě jsou to naprosto vyhozené peníze. Za ty prachy je lepší si koupit něco na sebe nebo dobré jídlo. Pro mě „již nikdy více!!!“Jsem příznivec pohybu, dost se hýbu, jedu v zelenině, ale tablety nefungují. Holt je třeba to odedřít. Vydávat peníze za tenhle nesmysl, je opravdu zbytečné. Prostě to nefunguje. Fakt je, že reklamu a hlavně ty kladné recenze si napsali pěkně. Zkoušela jsem dát na jejich web moji negativní recenzi a pro jistotu to mají zablokované, aby tam nic jiného přidat nešlo a byly tam jen ty jejich „kladné recenze“. Zajímavé…
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by po světě nechodilo tolik vypasených hovad. Mimochodem, zkuste napsat na jejich stránky negativní recenzi. Všechny jejich pindy jsou smyšlené a jsou součástí reklamy. A jaká je adresa a kontakt na firmu, která to prodává?
Nejlepší dieta je NEŽRÁT!!! OSTATNÍ JE VŠECHNO PODVOD je to asi tak, jako když Vám řeknu, že ve slupce obilí je lék na rakovinu, nikdo to neví jenom já. Tak proč si z toho neudělat super příjem, svět je velkej a vždycky se najde blbec který pošle peníze.
A jen tak pro zajímavost, kde je sídlo firmy, odpovím, v picérce
![]()
Jistě že piperin není všemocný, ale velmi dobrý pomocník při snižování váhy, obzvláště u lidí nad 60 let se váha snižuje těžko. Od ledna jsem to zkusila a po těch 3 týdnech vidím již výsledky, pravda upravila jsem trochu jídelníček, nechodím cvičit, jen chůze venku a místo výtahu hezky pěšky a za 3 týdny mám o 6 kg méně bez žádných vedlejších účinků a to mě motivuje ještě chvíli pokračovat. ![]()
@Frank51 píše:
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak by po světě nechodilo tolik vypasených hovad. Mimochodem, zkuste napsat na jejich stránky negativní recenzi. Všechny jejich pindy jsou smyšlené a jsou součástí reklamy. A jaká je adresa a kontakt na firmu, která to prodává?
takhle to nejde brát. Některá vypasená hovádka, nechtějí zhubnout, nevadí jim to.
Léky na hubnutí, které jsou na předpis od lékaře, tak fungují, ale jsou sakra nezdravé
Jen uplnej zoufalec a blázen si bude myslet že po nějakých zázračných tabletách zhubne… dámy opravdu to nefunguje řešíme to ve fitku denně. Základ je vždy z 90% strava pak pohyb 10% při hubnutí. Při modelaci je to pul na pul.
A hlavně jediné co potřebujete je mysl a síla vydržet
Epsilon Shop, má někdo zkušenost s tímhle obchodem? popř. svůj názor kdo vyzkoušel… Děkuji