Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím Vás, viděla jsem na Facebooku takovou tabulku u které byli barvičky a dítko si vždycky na nějakou ťuklo takovým spešl perem co u toho bylo a kreslilo s tou barvičkou na tu tabuli, pak si zase ťuklo na jinou a zase kreslilo s jinou. Takové kreslení bez nepořádku. Ale nějak se mi to ztratilo a teď to nemůžu dohledat. Nevíte někdo pod čím bych to měla hledat, případně nemáte někdo odkaz? Chystáme se do kempu a myslím, že by to byla dobrá zábava. Případně co u Vás nejvíc zabaví děti ve věku 2,5 roku?? Děkuji moc ![]()
@Heivka děkuji, něco takového hledám, jen u těchto zápisníku není možnost navolit si barvičku, nebo jsem ho tedy zatím nenašla. Ale pokud nenajdu to co hledám nejspíš vezmu aspoň toto. Takže děkuji ještě jednou ![]()
Prrmyslim, na jakem principu by to fungovalo, ze jdou menit barvy
nic takoveho jsem nenasla ![]()
@Pavlínka42 my máme tuto viz foto. Jde nastavit i jen jedna barva nebo všechny naráz. Je to fajn, děti to baví.
Ještě jsem našla tohle https://www.besta-shop.cz/…ad-d6623.htm?…
@Samina007 Ty popisovače fungují jen na tu tabulku, nebo kreslí i mimo? Moje dvouletá hrozně ráda kreslí, ale ne vždy se drží papíru ![]()
Vypadalo to jako ta obyč magnetická tabulka, která měla takové pero zřejmě na nějakém drátku a dítě si ťuklo na barvu a potom tou barvou malovalo do té tabulky.
@Heivka i mimo. Jsou to klasické stíratelné fixy, i na zeď jdou ( dolů hůř)
Mám vyzkoušeno, že tabulka zvládne i obyč fixy, jen se dolů hůř dostávají.
@Samina007 tohle je ale barevny podklad, tam neni ta moznost, ze si jakoby namoci tuzku a kresli danou barvou
@Samina007 píše:
@Pavlínka42 my máme tuto viz foto. Jde nastavit i jen jedna barva nebo všechny naráz. Je to fajn, děti to baví.
Mame ji taky, to prepinani podsviceni dost blbne, jsou k tomu fosforeskujici fixy, az vyschnou, tak ani nevim, kde koupit ![]()
Ty fixy sviti diky tomu podsviceni. Na cesty fajn, to by se mohlo libit, je k tomu dost menitelnych podkladu ![]()
@Káťa19 stačí zadat magnetická barevná tabulka, objeví se více druhů. Toto je jako příklad.
@Samina007 píše:
@Káťa19 stačí zadat magnetická barevná tabulka, objeví se více druhů. Toto je jako příklad.
No jasně, to jsem taky udelala, ale nenasla to, co hleda zakladatelka ![]()