Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli máte tak špatné vztahy, že si zvládnete jen občas zavolat. Tak bych jim to tou SMSkou klidně oznámila.
@Anonymní píše:
@arinecka Uff, no nic jiného ani dělat nemůžu, jen doufat. Ale stejně to nepochopí a otec už vůbec ne.
Tak jim to neříkej a vybodni se na to.
Tak pokud ta svatba nebyla pred pul rokem tak bych rozeslala oznameni, ze jste byly oddani toho a toho… A do rozesilky zahrnula i rodice, pokud mate vzajemne vztahy jak se znamymi, tak nevidim duvod, proc to neoznamit stejne jako jim.
@Anonymní píše:
@Lalelale Kvůli němu mě to mrzí nejvíc. Nechci, aby měl pocit, že se za něj stydím.
a on sve rodice na svatbe mel nebo to byla svatba „na truc“ vsem?
@Anonymní píše:
Holky, maminky…vím, že mnohé mi nebudete rozumět a možná mě odsoudíte, ale risknu to. Nechci kroužit kolem horké kaše, s rodiči jsem nikdy žádný super vztah neměla, už pár let žiju samostatně s mámou telefonujeme pravidelně. Ale.. tajně jsem se vdala a to za muže, kterého moje matka „nemusí“ a myslím, že by nepochopila moje rozhodnutí si ho vzít. Neřekla jsem o svatbě nikomu z rodiny. Trápí mě to, ale už jsem do toho praštila, přišlo mi to jako nejlepší řešení. Nevím, jak to mámě říct. Stejně jsem svatbu zatajila abych měla klid od jejích výčitek, nadávek a křiku.
Moje znama to udelala tak, ze rodicum a nejblizsi rodine poslali krabici s upominkou - svatebni oznameni, cip z satu, par fotek, vzorek cukrovi…a nikdo nic nenamital.
@Astyna88 píše:
Moje znama to udelala tak, ze rodicum a nejblizsi rodine poslali krabici s upominkou - svatebni oznameni, cip z satu, par fotek, vzorek cukrovi…a nikdo nic nenamital.
Tuhle mi udělat dcera, tak to vyhodím a tim by u mě skončila. Naštěstí je moje princezna a máme úžasný vztahy i když se moje pozornost soustřeďují soustřeďuje na vnoučata. ![]()
Tak je s tvým mužem pozvěte na obed a tam jim to řekněte. Mmch, rodiče manžela na svatbě byli? Jaký vlastně mají tví rodiče důvod tvého manžela neschvalovat?
@samá práce píše:
Tuhle mi udělat dcera, tak to vyhodím a tim by u mě skončila. Naštěstí je moje princezna a máme úžasný vztahy i když se moje pozornost soustřeďují soustřeďuje na vnoučata.
Zajímavé. Neumím si představit žádnou situaci, kdy bych o své dceři řekla, že „tím u mě skončila“. Vlastně taková situace v tomhle vesmíru prostě nastat nemůže…
Kdyby se tohle stalo, velmi by mě to mrzelo a snažila bych se zjistit, kde se stala chyba. ![]()
Ty budeš teda typ "máma, jen pokud fungujete podle mě'. ![]()