Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak milé dámy, je to potvrzeno, Donald Trump bude novým prezidentem USA. Jaké emoce to ve vás vzbuzuje. Můj favorit nebyl ani jeden nicméně Trump je podle mého z těchto dvou lepší volba.
Ve mně to vzbuzuje znechucení. Podotýkám, že se o politiku nezajímám - a už vůbec ne o tu americkou!
…ale jako zvolit si takovou OSOBU za prezidenta můžou asi fakt jen Američani… Jeho projev je naprosto primitivní! Je to na pohled takovej blb s velkým B (teda pro mě)… Ale tak - my taky nemáme zrovna kultivovaného prezidenta
![]()
Upřímně žádné, vůbec mě to nezajímá. Úplně stačí ti naši panákové ve vládě, kteří se tam mění rychleji než vši ![]()
Lepší volba
Killary by spustila 3. světovou
A možná přestane usa podporovat migroše z Afriky, aby přijížděli vyžírat Evropu.
Nicméně se bojím, aby nedopadl Trump jako Kennedy.
Je mi to fuk
Zvolili si ho, tak to maj, ale z doslechu od manžela, kterej to trochu sledoval bych řekla, že je to menší zlo ![]()
@omites píše:
@Petrušačka popisujes Zemana?
Naše becherovka, válející se v křesle na Vysočině ![]()
Mně kolem Clinton hlavně vadily ty korupční skandály, to že se z jejího okolí za záhadných okolností ztratilo několik lidí… To, že je veřejné tajemství, že podporuje příliv uprchlíků do evropy…
..Američani si zvolili Trumpa a my Zemana.. /teda - já ho nevolila/
Přesně tohle mě napadlo když jsem si přečetla nadpis. Víc se o volby Amerického presidenta nezajímám.
@LenkaN26 píše:
Tak milé dámy, je to potvrzeno, Donald Trump bude novým prezidentem USA. Jaké emoce to ve vás vzbuzuje. Můj favorit nebyl ani jeden nicméně Trump je podle mého z těchto dvou lepší volba.
Jsem ráda, že Američané takto zvolili. Díky!
@Šmoulice píše:
Je mi tu úplně šumák
Přesně
Stačí co se děje u nás v ČR.
@omites píše:
@Petrušačka popisujes Zemana?