Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
24.8.12 12:28
@@Pavlina hli. píše:
Jo tenhle obchudek mam zalohu. a nevite zda se tam da dokoupit i v barvě fusaček nebo deštniček?

deštník je u toho, fusak jsem dokupovala myslím jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Pavlina hli.
24.8.12 12:37

a

Pekoni: to je sice supr ale ja jsem z ostravy a to je někde v dupě ten obchod a přes internet to nechci kupovat nemaji prodejnu i někde v ostravě? Puvodně jsem si myslela že ho koupime někde v polsku znama mi spala že ho koupila loni o dva tisice levněji ale když sme tam byli ceny se drži stejně jako u nas :-(

• Citovat
  • Upravit
@Pavlina hli.
24.8.12 12:53

Tak odemě je ta mipesa přes 400 km takže ta nic :-D potřebuju něco bližšiho aby se mi to vyplatilo i s cestou rozhodně zatim vede ta ostrava

• Citovat
  • Upravit
13428
24.8.12 13:24
@@Pavlina hli. píše:
Tak odemě je ta mipesa přes 400 km takže ta nic :-D potřebuju něco bližšiho aby se mi to vyplatilo i s cestou rozhodně zatim vede ta ostrava

tak to se ti určitě nevyplatí jet z ostravy ;) a jinde bohužel obchod nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.8.12 13:11

Prosba

Ahoj holky, moc prosím o radu. Jak jste spokojeni s Laretem? Vbírám mezi x-landerem a Laretem. Dnes jsme se byli podívat a fakt nevím který, je to o ceně. U toho laretu, jsem koukala, že je tam něco na suchý zip - mám strach aby se to neošoupalo, a pak to drželo. U té stříšky je jen část na zip a zbytek je na suchý zip - netáhne tam? A jinak u té spor. verze, zdá se mi to málo polstrované, ale nevím, jen můj názor. Budu hrozně ráda za zkušenosti. Moc děkuji L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.8.12 13:13

HOlky nevíte ještě jde na to autosedačka maxi-cosi??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.8.12 18:42
@lucal píše:
HOlky nevíte ještě jde na to autosedačka maxi-cosi??? :)

Ahoj.
Dneska jsme byli tyto kočárky omrknout v obchodě a paní nám říkala, že když se dokoupí adaptér za 400 Kč, tak na to autosedačka maxi-cosi jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.8.12 19:31

A jaká je spokojenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.8.12 20:17

Také by mě zajímaly zkušenosti maminek, které už nějakou dobu kočárek používají :-) Já byla z kočárků Tako dneska nadšená. Jsou snadno ovladatelné, přišly mi lehké a i manipulace (skládání, výměna sporťáku za korbičku atd.) úplně v pohodě.. Trošku mě mrzí, že u toho, co se nám líbí asi nejvíc, nemají větší výběr barev. Ale i s tím bychom se nějak „poprali“ :-) Zatím vyhrávají tyto.. zelený a nebo modrý:

http://www.eandilek.cz/…iva-mohican/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.8.12 13:31

@alhena
My máme poslední kus z této limitované edice - ten holčičí šedo-fialkový! Ještě aby v září přibyla opravdu holka :lol: Jeli jsme v pondělí, někdy začátkem srpna původně jenom očíhnout a paní říkala, že je poslední, tak jsme letěli v pátek naštěstí na UZ a tak snad nám ta holčička vyjde ;) Jeli jsme pro obyčejný tako laret ale tahle limitovaná edice - to prostě nešlo odolat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
28.8.12 14:54

@wittis Přesně, zamilovali jsme se já i přítel. A barva je naštěstí neutrální, takže prima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
satanelas
30.8.12 10:57

Prosím, prosím, to nemá zatím ještě nikdo zkušenosti se sporťákem??

• Citovat
  • Upravit
1090
30.8.12 11:40
@satanelas píše:

Ještě ne, čekáme mimi kolem Mikuláše, ale co nám ho paní v prodejně předváděla, je super. Prostorný, polohovatelný, podnožka je z kůže, takže se dobře udržuje, odnímatelné a odklápěcí madlo… Zatím jsme spokojení a těšíme se, až se s ním projedeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.8.12 11:45
@satanelas píše:

Taky by mě zajímalo, aspoň informativně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
satanelas
30.8.12 12:51

Alhena: Taky mě na prodejně naprosto uchvátil, Tako jsem vůbec nechtěla, ale snad se fakt zlepšili a nestane se s ním nic závažného :( Ještě si ho budu muset radši přeměřit, jestli se vleze do výtahu - taková důležitá maličkost :D ale jinak jsem už na 99% rozhodnutá, jen ty zkušenosti se sporťáčkem mi chybí :(
Jak tady píše wittis, tak mě se taky líbí šedo-fialkový, akorát jsem si říkala, že by mi v něm nevadil ani kluk, tak snad by to nebylo divné - stále ještě čekáme, za 2 týdny jdeme na velký ultrazvuk, tak už doufám budeme vědět pohlaví :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4