Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@feketka kdyby nám to neplatila rodina, koupíme si Tako. Také si to sami nemůžeme dovolit
Další věci budeme mít levnější a něco poděděné.
@rybička85 píše:
Známí právě taky koupili kočár za 25 tisíc a za půl roku ho měnili za jetej kočár za 500,–Takže si taky nemyslím, že by horentní suma znamenala extrémní kvalitu. To bych si snad radší za ty peníze koupila auto
auto bude na jaro
Holky, já si myslím, že bude dobrý ![]()
A když ne, tak mám smůlu ![]()
@Kleofasek
předemnou se nijak obhajovat nemusíš, já jsem na tom s manželem finančně podobně, kdyby mi chtěl někdo kočár koupit, proc ne, ale ani bych dodo hartana nešla
Je pravda, že německé věci bývají kvalitní, pokud ti vyhovuje, nech si ho koupit
Já jsem udělala veelikou chybu s prvním kočárkem a právě proto, že obracím každou korunu stokrát, jsem už prošla mnoho recenzí, mluvila s hodne maminama a prodavacema a po uvážení mých vlastních nároku na kocárek, jsem si vybrala jiný ![]()
Kočárek Tako Laret mám už 2 měsíce a je z Polska, kde vyšel na 8600,– komplet. Zatím si nemůžu stěžovat, až na prasklou duši, kterou jsem musela po 14 dnech ježdění vyměnit. Ale pozor na nafouknutí kol, doporučuje se je spíše nafoukat jen tak, a by to jelo, ale spíš aby byly vyfouknuté, jinak se pokřiví ráfky a prasknou gumy a nenechávat třeba dlouho v autě-teplem se to taky stává.
Dnes jsme objednali kočárek Tako Laret ten zelený v OV. Moc se na něho těším i fusak jsem tam ned objednala. Holky, jak jste spokojené s korbou? Není malá? A jak v zimě s fusakem? Tohle mi stále vrtá hlavou, ale už je objednaný ![]()
@misar píše:
Dnes jsme objednali kočárek Tako Laret ten zelený v OV. Moc se na něho těším i fusak jsem tam ned objednala. Holky, jak jste spokojené s korbou? Není malá? A jak v zimě s fusakem? Tohle mi stále vrtá hlavou, ale už je objednaný
jinak, já ho taky moc chtěla, ale jak jsem viděla ten baby heaven line, tak jsem se zamilovala.
http://www.kocarky-ostrava.cz/…t-black-133/
tady jsem ho koupila a Ty? A který to je, máš odkaz?
Odkaz už jsem tady dávala, ale ať nemusíš hledat
http://www.kocarky-ostrava.cz/…e-col-2-305/
ty kočárky ostrava jsou ok, mluvila jsem osobně s majitelem:) je to fajn:) říklal, že pokud můžu, že je lepší si pro kočárek přijít osobně, že mi ho odborně složí avše k němu řekne, kde mazat atd. ![]()
@MarieOVMUC taky jsem tam byla dnes osobně a do 14 dnů máme kočárek na prodejně. Taky jsem uvažovali to tomto kočárku, má větší korbu, ale mě se lépe manipulovalo s Tako Laretem. Ta korba je o něco menší, ale doufám že bude dobrá.
No korba je taková jako skoro u všech kočárků dneska, je dělaná max. do půl roku dítěte a pak jde do sporťáku. Jo a fusák jsem už skoušela nacpat a jako musí se tam trochu upravit, ale dá se to. Já jsem zatím opravdu spokojená, jen je opravdu třeba si dávat pozor na ty kolečka(nafouknutí). Jo a kočárek se stáčí do prava, kvůli aretaci, je to prý normální.
Ahoj já se právě také neumím rozhodnout který kočárek si koupit. Celou dobu jsem chtěla cam dinamico, ale ted se dívám na ten laret, je tedy podstatně levnější, tak by mě zajímalo jaké jsou Vaše názory který si myslíte, že mám koupit? Já jsem se dívala na stránky www.svetmimi.cz kde mají ten laret za cenu 7390,– což mi přijde fakt super oproti cam dinamico, který stojí 17000,–. Myslíte si, že se platí jen za značku nebo je ten cam kvalitnější?
Ahoj,
tak my máme doma Laret, zatím nevyzkoušený
páč termín porodu mám za týden. Ten Cam měla kámoška a nadávala na něj. Měla tenkrát myslím cam cortina. Vanička je hrozně malá, mimčo jí tam ve 4 měsících nevlezlo a i sporťák byl dost malý. A nic moc se s ním nejezdilo, hlavně ve sněhu neměl kočár dobrou stabilitu. Já osobně bych nekoupila ![]()
@ketlin píše:
Ahoj já se právě také neumím rozhodnout který kočárek si koupit. Celou dobu jsem chtěla cam dinamico, ale ted se dívám na ten laret, je tedy podstatně levnější, tak by mě zajímalo jaké jsou Vaše názory který si myslíte, že mám koupit? Já jsem se dívala na stránky www.svetmimi.cz kde mají ten laret za cenu 7390,– což mi přijde fakt super oproti cam dinamico, který stojí 17000,–. Myslíte si, že se platí jen za značku nebo je ten cam kvalitnější?
mně Laret plně vyhovuje ![]()
@MarieOVMUC my nemáme právě vysoké příjmy. Já jsem momentálně uplně bez peněz, vydělává jen muž. Ale tchán nám ho sám chce koupit. Přišli jsme s Hartanem nebo s X-landerem. Protože mě samotné bylo blbé si říkat o tak vysokou sumu, když se nabídl. Ale on nemám rád polské věci a rovnou řekl ano, kupte ten německý.
My si tam budeme teda ještě něco málo doplácet za své, ale jsem opravdu ráda, že si ho budeme moct koupit. Kočárek je typu Topline S, takže do města. Ale na zimu přehodíme kolečka za větší a je hned to terénu nebo do sněhu
Mě se Taka kočárky líbí hlavně vzhledově.