Taky jste na MD trochu zlenivěly? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
29.2.12 13:37

Já na rodičáku taky lenivým, plesnivým a hniju… Je to čím dál horší, došlo to už tak daleko, že každý den udělám opravdu jen to co musím a ještě tak aby to bylo hodně vidět…Dnes jsem například ustlala v ložnici(to normálně nedělám, proč taky ;) ), takže až přijde drahý domů, vykulí oči a pomyslí si jak jsem se tu celý den dřela :mrgreen: :lol: Jsem líná jako veš a pokud se brzy nevrátím do práce tak se začnu stydět i sama před sebou. Od září půjde možná i Lída do mš a to už prostě nemůžu doma nic nedělat a svádět to na péči o ni…ach jo…budu se muset změnit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.2.12 13:48

Jéé, holky to jsem ráda, že nejsem sama.Před mateřskou jsem taky pořád někde byla, jezdila jsem na hory, cvičit,do čajovny,na kafe za kámoškou.Pak jsem otěhotněla a přestěhovali jsme se 400km daleko od všech.Jak byla Juli malá, tak to ještě šlo, šly jsme ven, ona usla, já si četla.Ale teď mě vůbec nic nebaví, nic se mi nechce :zed: Úklid a hraní s malou v pohodě, ale jak se máme vypravit ven, to je vždycky tak na hodinu než vyrazíme a to mě fakt nebaví takže místo našich procházek 2-3× denně jdem jednou do obchodu nebo na procházku.Chtěla jsem jít do MC aby šla malá mezi děti, ale jak to tu vůbec neznám , tak se asi stydím tam jen tak jít mezi maminy co se tam znají a schází pravidelně, tak raději trčíme doma :zed:

• Citovat
  • Upravit
3419
29.2.12 13:54
Lacenka píše:
Já na rodičáku taky lenivým, plesnivým a hniju… Je to čím dál horší, došlo to už tak daleko, že každý den udělám opravdu jen to co musím a ještě tak aby to bylo hodně vidět…Dnes jsem například ustlala v ložnici(to normálně nedělám, proč taky ;) ), takže až přijde drahý domů, vykulí oči a pomyslí si jak jsem se tu celý den dřela :mrgreen: :lol: Jsem líná jako veš a pokud se brzy nevrátím do práce tak se začnu stydět i sama před sebou. Od září půjde možná i Lída do mš a to už prostě nemůžu doma nic nedělat a svádět to na péči o ni…ach jo…budu se muset změnit :zed:

Já na rodičáku taky lenivým, plesnivým a hniju… :potlesk: :lol: :lol: :mrgreen: vítej v klubu ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.2.12 13:55

Super zjistění, že v tom člověk není sám :D
Mám spavé dítko, takže vstávačka ráno kolem 8-9, dopoledne menší úklid a vaření a po oběde se mi často stává, že dřímám s prckem.

Teď jsem se naštěstí dokopala k samostudiu angličtiny, ale jak já se rozhýbu do práce, to netuším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.2.12 13:56
zichisek píše:
Jéé, holky to jsem ráda, že nejsem sama.Před mateřskou jsem taky pořád někde byla, jezdila jsem na hory, cvičit,do čajovny,na kafe za kámoškou.Pak jsem otěhotněla a přestěhovali jsme se 400km daleko od všech.Jak byla Juli malá, tak to ještě šlo, šly jsme ven, ona usla, já si četla.Ale teď mě vůbec nic nebaví, nic se mi nechce :zed: Úklid a hraní s malou v pohodě, ale jak se máme vypravit ven, to je vždycky tak na hodinu než vyrazíme a to mě fakt nebaví takže místo našich procházek 2-3× denně jdem jednou do obchodu nebo na procházku.Chtěla jsem jít do MC aby šla malá mezi děti, ale jak to tu vůbec neznám , tak se asi stydím tam jen tak jít mezi maminy co se tam znají a schází pravidelně, tak raději trčíme doma :zed:

Vím, že od lenošky to musí asi sedět :lol: .. ale jen jdi mezi ostatní maminy, ať se seznámíš, nemusíš se stydět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.2.12 13:57
LucieL píše:
Super zjistění, že v tom člověk není sám :D
Mám spavé dítko, takže vstávačka ráno kolem 8-9, dopoledne menší úklid a vaření a po oběde se mi často stává, že dřímám s prckem.Teď jsem se naštěstí dokopala k samostudiu angličtiny, ale jak já se rozhýbu do práce, to netuším :)

Zatím se taky do práce moc netěším :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.2.12 14:00

Taky jsem si odvykla brzo vstávat, kde jsou ty doby, kdy jsem do práce vstávala v šest. To si vůbec neumím představid. Teď spíme skoro do osmi a je mi to málo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.2.12 14:04

To já bych do práce šla, teď si shaním aspoň nějakou brigošku, ale to spis Proto, že jsme samy a pan otec i když si malou bere, tak platit na ní nechce a zatím máme před soudem

ale vstávat do práce v 6, to bych nedala :( taky je mi občas i ta 8 hodina málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.2.12 14:09

Já jsem vstávala do práce ve 4.45.Děs.TeĎ vstáváme mezi 7-8 a je to bááájo.To mi bude chybět :)

• Citovat
  • Upravit
1067
29.2.12 14:13
zichisek píše:
Jéé, holky to jsem ráda, že nejsem sama.Před mateřskou jsem taky pořád někde byla, jezdila jsem na hory, cvičit,do čajovny,na kafe za kámoškou.Pak jsem otěhotněla a přestěhovali jsme se 400km daleko od všech.Jak byla Juli malá, tak to ještě šlo, šly jsme ven, ona usla, já si četla.Ale teď mě vůbec nic nebaví, nic se mi nechce :zed: Úklid a hraní s malou v pohodě, ale jak se máme vypravit ven, to je vždycky tak na hodinu než vyrazíme a to mě fakt nebaví takže místo našich procházek 2-3× denně jdem jednou do obchodu nebo na procházku.Chtěla jsem jít do MC aby šla malá mezi děti, ale jak to tu vůbec neznám , tak se asi stydím tam jen tak jít mezi maminy co se tam znají a schází pravidelně, tak raději trčíme doma :zed:

Jo, vypravit se ven, tak to je moje každodenní noční můra. Než ty dvě navleču do všeho toho oblečení, tak jsem zpocená až na p…i :zed: . Už aby bylo teplo. A do MC se jednou týdně donutím, protože starší dcerka miluje společnost dětí, tak apoň kvůli ní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.2.12 14:15

Já vstávám každý den v 6.45 se starším klučíkem do školy, jinak o víkendu tak v 7.30, to tak +- vstává maličká. Usínám tak kolem půlnoci až jedné, sedím totiž na PC hlavně na Emiminu :oops: :lol: . Nejsem od přírody nějak velký spáč, stačí mě málo, ale za to lenoch jsem teď pořádnej. Ale jdu do sebe holky, jdu teď vyluxovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.2.12 15:16
Lacenka píše:
Já na rodičáku taky lenivým, plesnivým a hniju… Je to čím dál horší, došlo to už tak daleko, že každý den udělám opravdu jen to co musím a ještě tak aby to bylo hodně vidět…Dnes jsem například ustlala v ložnici(to normálně nedělám, proč taky ;) ), takže až přijde drahý domů, vykulí oči a pomyslí si jak jsem se tu celý den dřela :mrgreen: :lol: Jsem líná jako veš a pokud se brzy nevrátím do práce tak se začnu stydět i sama před sebou. Od září půjde možná i Lída do mš a to už prostě nemůžu doma nic nedělat a svádět to na péči o ni…ach jo…budu se muset změnit :zed:

taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.2.12 16:00

Mně úklid ani tak neva, ale tak nejlíp, když kolem mě nikdo nepobíhá. Chodit ven mě taky nebaví - to už fakt nevím, jak bych něco stíhala, kdybysme byli furt venku. A ani se mi nechce. Já bych tak chtěla mít KLID :lol: Pak si myslím, že bych měla i víc elánu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí