Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas píše:
já to házím do krbu ( papír)… tak to můžeš jít k těm popelnicím pod´pálit, aspoň nebudou hasiči sedět na hasičárně nadarmo
@hedabedna píše:
nebejt na AD asi by tak slza ukápla, takhle jen tupě čumim
AD?
@SIMONA1234 uz ale nebudes mit nikdy smutne vanoce, vzdy si na to vzpomenes a povavis se:-)))
Tak ja letos slavila Vanoce sama s detmi (rozchod s manzelem) a babickou - pro ni letos byli take smutne Vanoce umrel nam deda, takze poprve i bez dedi (meho tatinak)
Bylo to takove nejake divne, neharmonickr, zvlastni.
Po rozbaleni darecku si deti chvili pohraly a pak jsem je odvedla k tatinkovi, kde i spinkaji. Tak jsem se vratila sama do bytu, poklidila a koukam na pohadky a premyslim…
Anonymni A.
Vánoce jsem vždy zbožňovala, ten strávený den s rodinou plný pohodové atmosféry. Letos ležím 150km od nich v nemocnici a jedinou návštěvou mi byl na 2 hodiny přítel. Jsem sama na pokoji a skoro celý den brečím díky mé samotě i díky myšlence na dědu, který je letos v léčebně pro dlouhodobě nemocné a poprvé je opravdu celý den sám, tedy bez návštěvy rodiny. Ráda bych za ním zajela, kdybych sama nebyla přibitá k posteli
![]()
P.
Ja mam stedry vecer pracovni. Je to taky naprd. Je mi lito pacientu, me samotne :/ je to smutne.
@Anonymní píše:
Tak ja letos slavila Vanoce sama s detmi (rozchod s manzelem) a babickou - pro ni letos byli take smutne Vanoce umrel nam deda, takze poprve i bez dedi (meho tatinak)
Bylo to takove nejake divne, neharmonickr, zvlastni.
Po rozbaleni darecku si deti chvili pohraly a pak jsem je odvedla k tatinkovi, kde i spinkaji. Tak jsem se vratila sama do bytu, poklidila a koukam na pohadky a premyslim…
Anonymni A.
@Anonymní píše:
Vánoce jsem vždy zbožňovala, ten strávený den s rodinou plný pohodové atmosféry. Letos ležím 150km od nich v nemocnici a jedinou návštěvou mi byl na 2 hodiny přítel. Jsem sama na pokoji a skoro celý den brečím díky mé samotě i díky myšlence na dědu, který je letos v léčebně pro dlouhodobě nemocné a poprvé je opravdu celý den sám, tedy bez návštěvy rodiny. Ráda bych za ním zajela, kdybych sama nebyla přibitá k posteli![]()
P.
To je smutne… Nekdy to tak blbe vyjde
tady tezko radit… Preji aspon dost sily to zvladnout ![]()
@Hanulka2016 píše:
Ja mam stedry vecer pracovni. Je to taky naprd. Je mi lito pacientu, me samotne :/ je to smutne.
Ja mam zitra nocni… A v tydnu dve denni 12ctky… A na Novy rok take… No ale sedry den… To je pech… Ale co nadelas… Pacienti te potrebuji ![]()
@hedabedna píše:
antidepresiva
No me to pak doslo, ze to tak asi bude…
@Anonymní píše:
V utery jsem podstoupila revizi delohy, nasemu 11tt prestalo bit srdce. Od vcerejska me boli bricho tak, ze mne a manzelovi museli dovezt veceri moji rodice. Pripadam si neschopna, bolava a smutna. Ani jsme letos nezdobili stromek.
@3HE ja mam dve
na dnesek jsem mela noc prvni, dnes druhou. Ale k teto praci to hold patri.
@Hanulka2016 píše:
@3HE ja mam dvena dnesek jsem mela noc prvni, dnes druhou. Ale k teto praci to hold patri.
Dve nocni po sobe nemam rada…lituji… Ja nejsem zdravotnik… Pracuji v azylovem dome… Tam se i par hodin na nocni vyspim. V nemocnici je to horsi.