Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi vy jste lepší než ty halucinogeny (včetně čokolády).
Wape, z malin radši mléčný koktejl… Si letos koupím tři maliníky nebo jak se těm keřům říká a do dvou let si budu dělat domácí
Kdo se přidá? ![]()
Apropó, Hanule, Kuba by v tomto věku myslím už pomalu mohl začít trénovat na stavebnicích DUPLO a MEGA BLOKS… Sice je ještě bude olizovat, ale to snad nevadí…
Juro, duplo máme od dvou let… Teď tam pořád staví nějakou kanalizaci či co, protože říká že tam teče voda a panáček že to opravuje… Má na to i takovou velikou podložku aby se mu od sebe kostičky nerozpadaly při stavění. Ale má teda jen hafo obyč kostek, 1 popeláře, 1 malý hasiče 2 panáčky a 4 zvířátka… a tu podložku. Jinak ty kostičky kupodivu nikdy neolizoval
Ani jiný hračky, možná tak ještě když byl opravdu malinkej, cca do roka.
Jinak zítra si půjdu šlehnout legálně - kalcium do žíly… Jdu totiž do fakultní nemocnice na odběr krevní plazmy, heč… ![]()
To je dobrý název diskuze, určitě zaujme hodně diskutujících ![]()
Tak já teda nemám chuť si šlehnout drogy…ale když jsem ještě nebyla těhu tak jsem si dávala cigáro protože to nešlo někdy vydržet měla jsem pocit že na mě všechno padá. A nejen okolo dcerky. Spíše rodiny. Teď když je toho na mě moc tak si šlehnu čoko čoko čokoládku nebo pikao salko či něco podobného ale nepomůže to úplně, mám sto chutí si omlátit hlavu
ale to taky není nejlepší řešení musíme to prostě nějak vydržet když jsme ty dětičky chtěly že? Jen bych třeba uvítala více respektu od tchýně, tchána, manžela…ale to je zase na jinou diskuzi......myslím tím, jako že jsou toho názoru že chlap vydělává tak je utahanej a já si doma válím šunky. Jasně ale je to válení doma strašně zmáhající, nevím kde mi hlava stojí. Dělám nesmyslné kraviny, zapomínám na spoustu věcí, nemít diář a mobil tak jsem v háji. Za další vařím, žehlím, peru, uklízím atd. ale Ono se tao asi dělá samo a já se jen válím na gauči. Já jsem zapomněla. Tak to je pak na šlehnutí to máš pravdu…nebo na ránu do hlavy.
![]()
tak na fetacky doupe chut nemam(zkusenosti bylo dost a stacilo) ale cigaro jsem si dala kdyz me jednou doma totalne vytocil(vyhulila jsme krabku a rekla si dost) a jakoze nepiju tak si panaka pri vytoceni dam.
Deti jsou nekdy „na-pres-drzku“ jak rikava muj tatinek, ale kupodivu zatim „slehaci“ touhy nemam.
Nerikejte mi, ze to prijde (deti 3r a 3mes) az bude mladsi starsimu borit kominy. ![]()
Ovsem Makyto… z tveho manzela by me asi brzy odvezli.
Mam kliku, ze ten muj se dva roky dva dny v tydnu staral o starsiho, takze vi, ze materska dovolena je vsechno, jen ne dovolena. ![]()
Většinou nemám chuť šlehnout si, ale šlehnout někomu jinému
(myšleno v jiném slova smyslu,aby si někdo nemyslel,že bych snad chtěla nafetovat své děcko
)
Zatím jsem dospěla od chroustání tatranek přes výživnou vánoční mezihru, kdy jsem ve velkém sjížděla cukroví, k malému panáku Jamesona ucucávaného večer těsně před pádem do bezvědomí.
Kam to povede, netuším. ![]()
Hama píše:
Hanule - já zatím takovou chuť ani nemám a ty jooo?
Já si vždycky, když je krize, řeknu, že jsem přece dítě strašně chtěla a miluju ho a hlavně, že je zdravej…, tak taky něco vydržím.
Ach jo, další taková… ![]()
Uffff, no to jsem si teda oddechla, že se tahle diskuze ubírá zcela jiným směrem než kam jí název zavádí
![]()
Já zvládla sama od vánoc dvě flašky vaječňáku, bohužel už došel
.....jinak tvrdej chlast nesnáším a v životě jsem neměla v puse cigáro, takže ani na jiný „šlehnutí“ mi myšlenky nepřicházejí............mimojiné i proto, že i já jsem si vědoma, že za mě ráno nikdo nevstane
![]()
A ano, svoje děti nadevše miluju, ale 24hod denně/365dnů v roce po x-let by to nevydržel ani svatej! Kuba si v necelých pěti leckdy nezadá s voraženým puber´tákem a ta malá má jen kousek přes rok a půl a neskutečně bleskurychle pochytává VŠECHNY jeho móresy
![]()
Ifca1: no vidím, že nám tady roste další adept na drsný utahávací odpoledne strejdy Jury…
Děvčata nebojte… Naštěstí už několik generací existují metody, jak se děti utahají samy… ![]()
Bersaba - moc neachej, ber to jako můj způsob „šlehnutí si“ a ještě se tedy přiznávám k nějakým těm sladkostem, abych nebyla úplně trapná
.
No, já to myslela tak jak to pobraly holky co na šlehnutí dali čokoládu a prostě cokoliv… Já jsem nekuřačka, skoro vůbec nepiju, drogy jsem nezkoušela… Ale prostě už jsem byla ve stavu že bych nejradši zapadla někam kde by bylo něco co by co nejdřív odrovnalo myšlení… Že bych zažádala o změnu názvu diskuze? Jen mne nenapadá jakou
Leda tam přidat uvozovky.
Jinak moje šlehnout je stěhování nábytku. Takže tentokráte to odnesou chudáci rybičky (ruším akvárko abych mohla vyhodit jednu skříňku z kuchyně) a místo něj přijde mikrovlnka. Posledně když jsem byla podobně vytočená to skončilo stěhováním půlky domu - včetně přidělávání nové garniže, kterou jsem vytočená strhla, protože jinak by tam asi byla ještě letos… Jenže byt už máme tak nějak hotovej, věci na ničení jsou už všechny vyházený… Tak jak se vypustit? ![]()
Za asi zvláštní první příspěvek mohlo to co jsem tam psala, to že jsem už 2 měsíce kvůli ledvinám doma a taky to že maminčin milovaný přítel na mne za to že jsem mu na dotaz jestli mi na mojí mámě přijde normální to a to odepsala navíc že na něm mi nepřijde normální že pije minimálně 2-3 lahváče za den a už lítaly odpovědi stylu - ty si nejdřív promluv s tchyní a řekni jí čí Kubas vlastně je, sama to nevíš, utrápila jsi babičku (umřela v LDN po čtvrt roce hospitalizace), seš nervní páč ti manžel nedá, se koukni do zrcadla… A tak dále. No, Kubas je vyřešenej, biologicky se neví ale psychicky i papírově ho přijal manžel. Babičku když nebyla doma jsem těžko mohla utrápit já a zrcadlo? mám hodně podobnej vzhled jako moje máma a sex u nás není ne proto že nechce manžel, ale proto že není nálada z mý strany, protože si vzpomene až v 11 večer a dýl… ![]()