Taky nerady nosíte černou barvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22783
17.9.21 12:58

Nesnesu být celá v černém. Takže černé triko + modré džíny + barevné doplňky ok, černá sukně + barevné triko ok, černé šaty s bílými puntíky nebo prpužky ok, ale celá v černém (nebo i černá s jinou tmavou barvou, třeba tmavě khaki) se cítím strašně „ubitá“. A celkově, jak jsem v moc „neutrálních“ barvách (černá, šedá, béžová, bílá…), cítim potřebu to rozbít něčím barevným, třeba hodně výrazné náušnice, korálky, taška… A nemám ráda na sobě oranžovou a takovou tu ostře trávově zelenou. Naopak modrá, modrozelená, petrolejová… mě třeba v obchodě s oblečením přitáhne docela spolehlivě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
17.9.21 12:59
@Ema8338 píše:
Jakou barvu nejradeji nosite? A jakou mate radi na ostatnich lidech? :)

Ja cernou miluji, patri mezi nejoblibenejsi. Nemusim sedou, hnedou, okrovou ani moc zelenych veci nemam..Mam rada tmave modrou, cervenou, bilou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
17.9.21 13:04

Já se zase cítím hrozně divně v barvách. Takže všechno černé, někdy šedý nebo hnědý svetřík, hnědé kalhoty.. maaalokdy si vezmu nějaký bílý kousek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.9.21 13:06

@azaleila to prave nevim, necítím se v ni dobre, take na sobe nesnesu oranzovou, zlutou, hraskove zelenou, hnedou. Zajimalo by me, proc to tak mam :think: Na ostatnich se mi ty barvy libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.9.21 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
17.9.21 13:15

Jinak nerada nosím zelenou, žlutou a oranžovou, ani hnědou moc nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
17.9.21 13:29

Černá, bílá, tmavě modrá, šedá a béžová je základ mého šatníku. Z barev nosím mint, tmavě zelenou, plameňákově růžovou a tmavě červenou. Nenosím oranžovou, hnědou, světle modrou a fialovou. Na ostatních řeším spíš sluší/nesluší a celkový dojem než barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10996
17.9.21 13:52

Černá je základní barva šatníku. Není třeba se oblíkat do černé denně. Třeba i koktejlky jsou černé, proč asi. Protože je to elegantní barva. Co mi abnormálně vadí je černá barva z konfekce, která se po prvním prani opere a chytne kdejaký chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.9.21 13:52

Mam rada cernou, cervenou a vyraznou modrou. nesnasim sedivou, tyrkysovou a takove ty vyblite barvy, neslusi mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.9.21 13:55

Černou přestanu nosit ve chvíli, kdy někdo vymyslí temnější barvu, než je černá :lol: 99 % mého šatníku je černá :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.9.21 14:03

Černou miluju, pak ještě ráda nosím modrou a červenou.
Nemám nic zeleného a oranžového. A čistě bílých kousků taky moc nemám.

• Citovat
  • Upravit
4164
17.9.21 14:17

Černou nosím ráda, je to taková jistota, ale nešla bych celá v černém, a nenosím černou na velké ploše (kabát třeba). Moje oblíbená je petrolejová, smaragdová a magenta. Třeba právě v kombinaci s tou černou, případně bílou.
Nemusím béžovou a khaki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
17.9.21 14:30

Nesnáším černou a šedou. Jinak mám v šatníku všechny barvy a v pestrých odstínech, ne takové vyblite, které jsou teď v módě. Když jdu na pohřeb musím si půjčit oblečení :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.9.21 15:04

Já nosím hlavně černou, červenou, občas něco zeleného, šedého, modrého nebo fialového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
17.9.21 15:04

Nejvíc nosím modrou, černou, červenou a bílou.
Nelíbí se mi žlutá, oranžová a zvířecí vzory, ty bývají málo kdy vkusné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová