Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to mám s tátou, ublížil mi a hodně, ani se to nedá slovy vypovědět, nestýkáme se, vím kde bydlí, ale ten stesk tam je. Ani ti nevím, jestli se mi stýská po něm nebo jen prostě po tom pocitu, že tě má táta rád. Každopádně už je to dost let a já dodnes špatně snáším třeba ve filmu, jak jsou vztahy, jak ti tatínci milují své dcery, to přepínám a nekoukám na to, závidím kamarádce, kterou její táta miluje. Blíží se Vánoce, dostanu jeden ze dvou kontaktů za rok, na Vánoce hezké svátky, pak mám ještě jeden kontakt na narozeniny vše nejlepší. Život je někdy děsně hnusnej a nefér, rodiče by měli milovat své děti.
@Janina B1 Mně moc chybí babička. Neuplyne týden, abych na ni nemyslela, neříkala si, jak bych jí zavolala, dala si s ní kafe, zeptala se na její názor/radu… Ale bohužel. říkám si, že smutek patří k tomu, že lidé odcházejí, když mi chybí, tak si říkám, ještě si ji pamatuju, to je přece fajn, že žije ve vzpomínkách.
Tobě spíš nechybí tvoje máma jako konkrétní osoba, ale jako tvoje máma, to, že ji máš.
Anonym, osobní údaje.
@Janina B1 já bych se zeptala v nemocnici kde byla naposledy hospitalizována, pokud víš kde ležela…
Nebo zajít na matriku a zeptat se tam, mají možnost nahlížet do registru obyvatel. Zkus se zeptat tam. Právo na to kde žije Tvá matka máš.