Taky si připadáte pokaždé jinak?

15
26.6.25 13:04

Taky si pripadate pokaždé jinak?

Ahoj, také si pripadate pokaždé jinak v zrcadle nebo na fotce?
Neprichazim ani tak pro radu, jako se podělit o možná případný problém.
Před pár lety mi všichni říkali, a to jsem byla čerstvě po dvou porodech, jak jsem hubená.
Nyní, co jsem zařadila více pohybu do svého uz i tak nábytek pracovního dne, 30 minut denně posilování a kardio, si přijdu naopak objemnější, a ani žádné poznámky ohledně váhy-zase si zhubla neslycham.
Abych se cítila lépe, tak jsem zařadila ještě více cvičení, hlavně kardio, hodně chůze, sleduju si počet kalorií skrz fitness náramek, ale vnitřně se mně drží nejistota a i určita závislost na každodenním cvičení.
Máte někdo podobnou zkušenost, s nejistotu ve vlastním těle?
V příloze zasílám fotku- týden starou.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2712
26.6.25 13:08

To je logicke, kdyz cvičís, tak nabíras svaly…a mas vysportovanou postavu. Ja mam stejnou váhu, co před porodem. Před miminkem jsem hodně sportovala a teď vůbec, krom teda procházek a taky mam postavu jinou, zadek a nohy mam urcite menší, protoze mi jsou kalhoty volnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15424
26.6.25 13:10

Nabrala jsi svaly, jsi štíhlá, máš hezkou postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 13:27

Ne s nejistotou problém nemám. Jsem s mužem hodně aktivní, kolo, brusle, plavání, běh, posilování. Do toho jim kreatin, BCAA, protein.
A od té doby co jsme byla kost a kůže jsme nabrala 2 procenta tuků a hodně svalové hmoty a jsem za to ráda. Jsem se sebou docela spokojená, přijde mi, že teď v letních šatech jsou moje záda a ruce vyrysovanejsi a víc sexy než ty moje minulá vyžlátka, jedu takovou tu udržovací svoji fázi, aktivní fázi. V zimě jsme jeli spíše víc posilovnu, ale teď mame hodně pohybu venku
Bud sebevědomá, že jsi aktivní a máš sportovnější postavu, to neomrzí nikdy!

• Citovat
  • Upravit
672
26.6.25 13:38

Proč bys měla slýchat, že jsi zhubla pokud jsi viditelně nezhubla? Jsi štíhlá, kam bys až chtěla hubnout. Zpevňuješ tělo, což je za mě mnohem víc než chtít být tintíko.
A jinak samozřejmě, že se jinak vnímáme v zrcadle a jinak na fotce. Já si připadám v zrcadle hezká, když se vidím pak na fotce, tak jsem zděšená :lol: Ještě když jsem nefotogenická. To máš jako i s hlasem. Člověk svůj hlas vnímá úplně jinak než jak ho slyší okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.6.25 13:43
@Anonymní píše: Více

To je skvělé, máš můj obdiv 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.6.25 13:44
@Pajjjina píše: Více

Mám přesně ten problém. V zrcadle to ještě ujde, ale nerada se nechávám fotit, právě kvůli tomu, že tam vypadám jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
26.6.25 14:19
@Ann.kq píše: Více

Já osobně si teda myslím, že reálný obraz je ten na fotce a ne zkreslený v zrcadle. Což mi moc do karet nehraje 😄 I si na fotkách připadám tlustá, přitom v zrcadle mi to takový drama nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
26.6.25 15:39
@Ann.kq píše: Více

Ne :nevim: Ale je jasný, že když cvičíš, tak nabíráš svaly a vypadáš mohutnější. Pletu se, nebo bys chtěla slýchat jak moc jsi hubená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
26.6.25 15:44

Vypadáš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
26.6.25 19:48

@Pajjjina Vzdyt prece fotky pridavaji kila, to je obecne zname :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.6.25 19:53

Ja jsem taky zacla běhat a posilovat a přibrala jsem. Ale ted jsem na tom běhání závislá tak nemůžu přestat. Ale to přibráni nechápu a dost mi to vadí. Logicky jsem myslela, ze budu jeste hubenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
26.6.25 20:48

Ježíš, vypadáš fakt dobře! ;) Neřeš, zhubla jsi po porodu, teď sportuješ a nejsi anorexa, ale krásná fit postavička. Hlavně to nepřeháněj a když párkrát týdně cvičení vynecháš, tak rozhodně neztloutneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
26.6.25 20:53

Za mě máš krásnou sportovní postavu nechala bych to tak jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.6.25 12:50
@Bytsamsebou píše: Více

Děkuji, tak trochu jsem na tom závislá, nedokážu přestat 😀, i když jsou dny, kdybych vážně chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková