Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blackova.K píše:
@madeto tvůj nick je do téhle diskuze jak dělaný
fakt, že jo ![]()
Holky, já to o těch hemeroidech nemůžu najít, jak se to jmenovalo přesně? ![]()
@Blackova.K píše:
@madeto tvůj nick je do téhle diskuze jak dělaný
tvl tak to je moc
![]()
@martinka28 píše:
Holky, já to o těch hemeroidech nemůžu najít, jak se to jmenovalo přesně?
nevím, ale taky by mě to zajímalo ![]()
@martinka28 píše:
Holky, já to o těch hemeroidech nemůžu najít, jak se to jmenovalo přesně?
zkus to najít, teď už jdu spát. Ale zítra po obídku nakouknu a dočtu, máme svíčkovou ![]()
Ale kdybyste to našla některá dřív, tak ne, že si to necháte pro sebe ![]()
@Pincenza píše:
@terinka4444 Já jakejkoliv sex zásadně po hygieně. Představ si situaci, kdy se třeba líbáte a už už se schyluje a já se seberu a běžim se umejt.![]()
Já to dělám taky tak
je mi to prostě nepříjemný, u chlapa až tak ne, ale přece jen ženský orgán „slintá“, že jo ![]()
@Blackova.K @kopejka myslím, že je to diskuse PŘÍMÁ MASÁŽ PROSTATY V RÁMCI SEXU, tam se nějaké hemeroidy objevily ![]()
@Ronnie285 Hele, netušila jsem, že jsi tak mladá. Holkám se chce blít z diskuze, mně zase z nich
![]()
Jak jsem psala, taky to mám a pochybuju, že se jedná o kvasinky. Všichni tu radí jak o život gely na hygienu a různé mastičky, ale to nepomůže. Gely na intimní hygienu používám, dlouhou dobu jsem se mazala a nic, na gyndě mi nikdo nikdy nic neřekl. Jedná se spíš o vylučování mazu ze žlázek, co jsem tak vypozorovala. Dělá se mi to opravdu od dětství. Klidně pro svůj klid můžeš zajít na gyndu, ale pokud se opravdu nejedná o kvasinky, tak to bude zbytečné ![]()
Anonym č.1