Takzvaný "tvarůžek za rávkem"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
5.12.14 14:37

@DeTer neni to pravda. Nekdo nepociťuje svedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
5.12.14 21:02
@zrzana2 píše:
@DeTer to není uplne pravda. Já mela kvasinky celé těhotenství a kdyby mi to neřekl doktor, tak o tom nevím. Údajně jsou zeny, kterým to nedělá velké problémy.

uznávám, je to kus od kusu, ale v drztié většině je svědivost prvotní příznak. V drtivé většině. Jak už to tak bývá, není vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
6.12.14 22:07
@Anonymní píše:
@Ronnie285 Hele, netušila jsem, že jsi tak mladá. Holkám se chce blít z diskuze, mně zase z nich :roll: :roll: :roll: :roll:
Jak jsem psala, taky to mám a pochybuju, že se jedná o kvasinky. Všichni tu radí jak o život gely na hygienu a různé mastičky, ale to nepomůže. Gely na intimní hygienu používám, dlouhou dobu jsem se mazala a nic, na gyndě mi nikdo nikdy nic neřekl. Jedná se spíš o vylučování mazu ze žlázek, co jsem tak vypozorovala. Dělá se mi to opravdu od dětství. Klidně pro svůj klid můžeš zajít na gyndu, ale pokud se opravdu nejedná o kvasinky, tak to bude zbytečné :nevim:
Anonym č.1
:roll:
No asi takhle, normální to rozhodně není, při standartní hygieně. Takže návštěva gynekologa, změna stravy nebo nevím co ještě, je na místě. A ten tvaroh, není normální ani u chlapů, tvaroh tam mají jen prasata co nemyjou aspoň jednou denně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 09:17

Jen upřesnění:ráfek, ne rávek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
7.12.14 09:20

@Burj Chalifa :mrgreen: myslim, že vzhledem k zakladatelky problému je to fakt detail. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 09:26
@Pincenza píše:
@Burj Chalifa :mrgreen: myslim, že vzhledem k zakladatelky problému je to fakt detail. :mrgreen:

to víš, já jsem detailista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
7.12.14 15:22

@Burj Chalifa taky by jsi nechodila rok a půl s tvarůžkem viď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 15:46