Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já a mám to tak spousty let
osobně si neumím představit nosit klasické kalhotky, těm já zase říkám, ze jsou babkoidni ![]()
Tak když ti to vyhovuje, tak to neřeš a nos je dál.
Mně nevyhovovaly ani ve dvaceti, ale teď už bych se v tom, krom toho, že je mi to extrémně nepohodlné, necítila, a to si figuru docela držím.
Já je přestala nosit v těhotenství (30+) a nějak jsem se k nim nevrátila, ani nevím proč. Ale ještě je tu mám
pokud Tobě to vyhovuje, tak je nos a je jedno, co na to řeknou kamarádky.
Ja jsem je nosila kvuli svrchnimu obleceni, ktere uz ted nenosim, takze je nepotrebuji. Nasla jsem si jine bezesve pradlo, co se nerysuje pod kalhotami a jsem spokojena. Nos si co chces, kamoskam to muze byt jedno. Me by nenapadlo to nekomu rozmlouvat.
@Anonymní píše:
Ahoj vespolek, zakládám toto téma, protože mě zajímá, jak to mají ostatní v mojí generaci. Je mi už přes 40 a tanga nosím stále v podstatě odjakživa, ale když se o tom bavím s kamarádkama, tak mě nikdo nechápe, jak se v tom můžu prý furt trápit. Zajímá mě tedy kolik nás je čtyřicátnic (a starších), které na tanga nedáme dopustit.😁 Díky a ahoj
proč trápit? dělají se snad i v dostatečně velkých velikostech, nebo ne?
já to na sobě snad nikdy neměla, tak nevím, v čem má to trápení spočívat.
Jinak věk je asi jedno, je to spodní prádlo, ostatní to nevidí, aby povytahovali obočí ![]()
@tulipán píše:
Ja jsem je nosila kvuli svrchnimu obleceni, ktere uz ted nenosim, takze je nepotrebuji. Nasla jsem si jine bezesve pradlo, co se nerysuje pod kalhotami a jsem spokojena. Nos si co chces, kamoskam to muze byt jedno. Me by nenapadlo to nekomu rozmlouvat.
Me by nenapadlo to s kamaradkama resit ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vespolek, zakládám toto téma, protože mě zajímá, jak to mají ostatní v mojí generaci. Je mi už přes 40 a tanga nosím stále v podstatě odjakživa, ale když se o tom bavím s kamarádkama, tak mě nikdo nechápe, jak se v tom můžu prý furt trápit. Zajímá mě tedy kolik nás je čtyřicátnic (a starších), které na tanga nedáme dopustit.😁 Díky a ahoj
Nikdy jsem se v tangách necítila dobře. Kdysi jsem je nosila, když jsem chtěla neviditelné kalhotky, ale co dělají bezešvé klasické nebo brazilky, tak nosím tyhle a tanga jsem na sobě neměla spoustu let
Příspěvek upraven 11.11.23 v 12:12
@Anonymní píše:
Ano úchyle, tanga lze nosit v každém věku a to ženy i muži. Dají se použít i na zakrytí značky, nebo na uškrcení stopařky, nebo další a další možnosti. Už je ti lépe? Myslím, že není. Jdi k lékaři. Tomu na hlavu.
@Uslava píše:?
Ano úchyle, tanga lze nosit v každém věku a to ženy i muži. Dají se použít i na zakrytí značky, nebo na uškrcení stopařky, nebo další a další možnosti. Už je ti lépe? Myslím, že není. Jdi k lékaři. Tomu na hlavu.
Já nosila prakticky výhradně tanga až cca do 35ti let, nic jiného jsem ani nechtěla, běhala jsem v nich, prostě všechnk a byly mi pohodlné, ještě během 4. těhotenství to tak bylo, ale ke konci toho těhotenství a po porodu jsem začala mít s tímto druhem kalhotek dost problém, najednou o pohodlnosti nemohla být řeč - ozvaly se vnější hemeroidy, sice jinak prakticky bez problémů, bez potíží, dubová mast to jistila,, ale já musela chtě nechtě přejít úplně na jiný typ kalhotek, takže se nepřidávám mezi vrstevnice s, odpadla jsem ![]()
Mě tanga nejsou nepohodlné, nosím je asi od 16let, coz je už 30let. Jestli je to vhodne k mému věku neřeším, kalhotky přes celej zadek mi vadí a pocitově překáží. Nenosím tedy jen tanga, mám rada i brazilky, kupuju bezešvé. Nelíbí se mi když je obrys kalhotek vidět.
Já nosím jen tanga, už tolikrát jsem chtěla dát jiným gaťkám šanci, ale nikdy to neklaplo. Nesnáším ty nohavičky.
Také tanga nosím pořád, už od puberty. Tanga jsou nejlepší pod (nejen) bílé oblečení - především upnuté kalhoty, kdy nechci mít vidět obrysy spodního prádla. Občas si vezmu i nohavičkové.
@Uslava píše:
Ale notak, jako dlaždic, ti nedal manžel nebo co? ![]()