Tasemnice roup detsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.12.14 00:48
@zouzelin píše:
Podivej se do dalsis diskuzi tam uz to mamci resili.bud statecna at se neboji i ditko je divne ze to mas i ty. a co jste jedli posledni 2dny

Já mám jen ty hnusný pocity. Poslední 2 dny Já sem tak. hotova ze si snad ani nevzpomenu. Vím že Já mela celozrne pečivo jenže za boha si nevzpomenu jestli ho měl i syn. Ráno snídal chleba a během dne jestli mu manzel ke svačině dal to se ráno zeptám Já byla na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 00:51

A nemuze to bejt kousek slunec. seminka nebo neco takoveho co nestravi treba kukurice ta dela v hovinku ruzne tvary v celku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 00:54

No urcite napis co se deje.ja si ted uzivat 2dny se synem 1,5strev chrip a taky silim jestli zitra doktorce. uplne te chapu kdyt jde o ditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:54

Na tom rohliku bylo bile semínko a bylo jich tam několik. Ne kukuřici sme neměli :( porad přemýšlím co sme tak jedli ale nic s takhle jaderkama me nenapada jen ten rohlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:56
@zouzelin píše:
A nemuze to bejt kousek slunec. seminka nebo neco takoveho co nestravi treba kukurice ta dela v hovinku ruzne tvary v celku

No je pravda ze sme meli dva dny prujem. Bez zvracení ale meli sme prujem. A pocit ze Máme v sobe nakou tasemnici to se mi dela hrozne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 00:57

Ja si s malym kupuji lamankovej chleba a kdyz sem poprve videla divne tvaty v plince tak sem to pinzetou skoumala vim je to hnus als co muzu delat no a pak pri dalsim hov. a chlebu to bylo jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 01:00
@zouzelin píše:
Ja si s malym kupuji lamankovej chleba a kdyz sem poprve videla divne tvaty v plince tak sem to pinzetou skoumala vim je to hnus als co muzu delat no a pak pri dalsim hov. a chlebu to bylo jasne

Já to tak právě zkoumala pinzetkou a pak ještě kapesnickama cejtim se jak de.il ale lepší než něco zanedbat. To rádci budu zejtra za blbce než aby se pak ještě něco stalo :( Já doufám že to sou jen nejaky zrnicka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.12.14 01:02

Ony ty semínka natáhnou vodu, změknou a zvětší se, pak to vypadá tak divně. Dívala jsem se na obrázky na netu, ale ty vajíčka parazitů vypadaly jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 01:04
@NinJan píše:
Ony ty semínka natáhnou vodu, změknou a zvětší se, pak to vypadá tak divně. Dívala jsem se na obrázky na netu, ale ty vajíčka parazitů vypadaly jinak. :nevim:

Taky sem na to koukala a přijde mi ze to co máme my je neco jiného :/ jinak tohle je ten rohlík co sem jedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 01:07

To vis radci de.il a plno otazek nez skoncit za par dni nekde na infekcnim.ja myslim ze to nebude to co jsi myslis a pak od doktora pujdete na poradnej dort do cukrosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 01:09
@zouzelin píše:
To vis radci de.il a plno otazek nez skoncit za par dni nekde na infekcnim.ja myslim ze to nebude to co jsi myslis a pak od doktora pujdete na poradnej dort do cukrosky.

Moc děkuji. Já doufám že to uteče a budu už u doktora. A to se ještě modlim aby tam byl když budou vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 01:11

Nic jednodusiho neni jit k zastupujici doktorce a nebo do nemocnice ns detsky.ale podle rohliku tipuji jidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 01:14
@zouzelin píše:
Nic jednodusiho neni jit k zastupujici doktorce a nebo do nemocnice ns detsky.ale podle rohliku tipuji jidlo

Já doufám, že bude Mít záskok. A jinak si vyjedem do nemocnice. No modlim se aby to bylo jídlo :( jinak nevis jak malyho vysetri? Vždyť třeba na prohmat bříška nemůže poznat nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.12.14 01:16

Já taky tipuji rohlík. Já když jednou zkoumala co má malá za nestrávené zbytky v hovinu, tak jsem taky koukala a přemýšlela, co to mohla sníst, vypadalo to až nerealisticky. :D Běž se vyspat. Ráno hoď Dr. tu bílou fazolku ať to pošle na rozbor, ať jsi v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.12.14 01:20

Myslim ze pujde na ultrazvuk a nebo i krev.nic bolesti. mu delat nebudou neni duvod s hlavne rekni ze i ty mas. podivej se jeste poradne do hovinka jestli bude mit nebo vem vzorek hovinka s nalezem do vyvar sklenicky at mas vse at hned zacnou testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová