Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zouzelin píše:
Podivej se do dalsis diskuzi tam uz to mamci resili.bud statecna at se neboji i ditko je divne ze to mas i ty. a co jste jedli posledni 2dny
Já mám jen ty hnusný pocity. Poslední 2 dny Já sem tak. hotova ze si snad ani nevzpomenu. Vím že Já mela celozrne pečivo jenže za boha si nevzpomenu jestli ho měl i syn. Ráno snídal chleba a během dne jestli mu manzel ke svačině dal to se ráno zeptám Já byla na cvičení.
A nemuze to bejt kousek slunec. seminka nebo neco takoveho co nestravi treba kukurice ta dela v hovinku ruzne tvary v celku
No urcite napis co se deje.ja si ted uzivat 2dny se synem 1,5strev chrip a taky silim jestli zitra doktorce. uplne te chapu kdyt jde o ditko
Na tom rohliku bylo bile semínko a bylo jich tam několik. Ne kukuřici sme neměli
porad přemýšlím co sme tak jedli ale nic s takhle jaderkama me nenapada jen ten rohlik
@zouzelin píše:
A nemuze to bejt kousek slunec. seminka nebo neco takoveho co nestravi treba kukurice ta dela v hovinku ruzne tvary v celku
No je pravda ze sme meli dva dny prujem. Bez zvracení ale meli sme prujem. A pocit ze Máme v sobe nakou tasemnici to se mi dela hrozne ![]()
Ja si s malym kupuji lamankovej chleba a kdyz sem poprve videla divne tvaty v plince tak sem to pinzetou skoumala vim je to hnus als co muzu delat no a pak pri dalsim hov. a chlebu to bylo jasne
@zouzelin píše:
Ja si s malym kupuji lamankovej chleba a kdyz sem poprve videla divne tvaty v plince tak sem to pinzetou skoumala vim je to hnus als co muzu delat no a pak pri dalsim hov. a chlebu to bylo jasne
Já to tak právě zkoumala pinzetkou a pak ještě kapesnickama cejtim se jak de.il ale lepší než něco zanedbat. To rádci budu zejtra za blbce než aby se pak ještě něco stalo
Já doufám že to sou jen nejaky zrnicka ![]()
Ony ty semínka natáhnou vodu, změknou a zvětší se, pak to vypadá tak divně. Dívala jsem se na obrázky na netu, ale ty vajíčka parazitů vypadaly jinak. ![]()
@NinJan píše:
Ony ty semínka natáhnou vodu, změknou a zvětší se, pak to vypadá tak divně. Dívala jsem se na obrázky na netu, ale ty vajíčka parazitů vypadaly jinak.
Taky sem na to koukala a přijde mi ze to co máme my je neco jiného :/ jinak tohle je ten rohlík co sem jedla
To vis radci de.il a plno otazek nez skoncit za par dni nekde na infekcnim.ja myslim ze to nebude to co jsi myslis a pak od doktora pujdete na poradnej dort do cukrosky.
@zouzelin píše:
To vis radci de.il a plno otazek nez skoncit za par dni nekde na infekcnim.ja myslim ze to nebude to co jsi myslis a pak od doktora pujdete na poradnej dort do cukrosky.
Moc děkuji. Já doufám že to uteče a budu už u doktora. A to se ještě modlim aby tam byl když budou vánoce
Nic jednodusiho neni jit k zastupujici doktorce a nebo do nemocnice ns detsky.ale podle rohliku tipuji jidlo
@zouzelin píše:
Nic jednodusiho neni jit k zastupujici doktorce a nebo do nemocnice ns detsky.ale podle rohliku tipuji jidlo
Já doufám, že bude Mít záskok. A jinak si vyjedem do nemocnice. No modlim se aby to bylo jídlo
jinak nevis jak malyho vysetri? Vždyť třeba na prohmat bříška nemůže poznat nic?
Já taky tipuji rohlík. Já když jednou zkoumala co má malá za nestrávené zbytky v hovinu, tak jsem taky koukala a přemýšlela, co to mohla sníst, vypadalo to až nerealisticky.
Běž se vyspat. Ráno hoď Dr. tu bílou fazolku ať to pošle na rozbor, ať jsi v klidu.
Myslim ze pujde na ultrazvuk a nebo i krev.nic bolesti. mu delat nebudou neni duvod s hlavne rekni ze i ty mas. podivej se jeste poradne do hovinka jestli bude mit nebo vem vzorek hovinka s nalezem do vyvar sklenicky at mas vse at hned zacnou testy