Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dnes mel Můj malý v hovinku toto. kdybych to mela popsat tak je to jak jadyrko z jablicka bily nehybalo se to. Na fotce to není tak bile. Dnes sem byla na záchode a mam to tam taky už tady úplné bláznim :/ zítra jdeme k doktorovi tak se chci jen optat nemá někdo zkušenost? Hrozne se bojim ze Máme tasemnici a nebo roupy.
Tohle roupy nedělají. Ty bys poznala, to jsou malinké provázky. Tohle jsem ještě neviděla
![]()
Celý proces lze popsat na modelovém příkladu obecné tasemnice: tasemnice žije ve střevě člověka, a uvolňuje velké množství vajíček, které odcházejí spolu se stolicí hostitele ven z organismu. Vajíčka mohou opouštět článek izolovaně tzv. uterinním pórem( proces se nazývá anapolýza) či po rozpadu celého článku( proces apolýzy). To, že se tasemnice rozmnožují pomocí produkce vajíček dává tasemnicím název oviparní organismy.
Podle toho, co mi vyhodil google, to vypadá na tasemnici
Tohle jsou nejspíš vajíčka. Zítra naklusat k lékaři a toto vzít s sebou ![]()
Holky Já to mám jen na fotce
zítra hned ráno mazeme! Taky sem koukala na google. A pokud tam dr nebude jedeme do nemocnice
Neměli jste tatarák? nebo kontakt s nějakými zvířaty??může se to do těla dostat i s nesprávnou hygienou či kontaminovanou zeleninou.
Tatarak nejime :/ a doma máme psa. A na hygienu to sem teda prisna
Roup taky klade vajicka, ale zustavaji vevnitr..nebylo to neco nestraveneho z toho, co snedl? Roupy mivaji skolkove deti..
To na fotce tak to je obal Já to zmackla a tohle mi zustalo jinak to bylo cele bile
Hm…podle mě by měl i pes projít veterinárním vyšetřením…je docela možné, že původcem je pes.
@Moise píše:
Roup taky klade vajicka, ale zustavaji vevnitr..nebylo to neco nestraveneho z toho, co snedl? Roupy mivaji skolkove deti..
Oni mu sou 3 roky a do školky ještě nechodí.
@ivculka píše:
Napadla mě mandarinka, takový ten jeden malý kousíček…??
Mandarinky se neměli ![]()