Tasemnice roup detsky

21.12.14 23:38

tasemnice roup detsky

Holky dnes mel Můj malý v hovinku toto. kdybych to mela popsat tak je to jak jadyrko z jablicka bily nehybalo se to. Na fotce to není tak bile. Dnes sem byla na záchode a mam to tam taky už tady úplné bláznim :/ zítra jdeme k doktorovi tak se chci jen optat nemá někdo zkušenost? Hrozne se bojim ze Máme tasemnici a nebo roupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
21.12.14 23:53

Vypadá to jako vajíčko…vem to jako vzorek k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.14 23:53

Tohle roupy nedělají. Ty bys poznala, to jsou malinké provázky. Tohle jsem ještě neviděla 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.12.14 23:54

Celý proces lze popsat na modelovém příkladu obecné tasemnice: tasemnice žije ve střevě člověka, a uvolňuje velké množství vajíček, které odcházejí spolu se stolicí hostitele ven z organismu. Vajíčka mohou opouštět článek izolovaně tzv. uterinním pórem( proces se nazývá anapolýza) či po rozpadu celého článku( proces apolýzy). To, že se tasemnice rozmnožují pomocí produkce vajíček dává tasemnicím název oviparní organismy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 23:56

Já to mám jen na fotce :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.14 23:57

Podle toho, co mi vyhodil google, to vypadá na tasemnici :? Tohle jsou nejspíš vajíčka. Zítra naklusat k lékaři a toto vzít s sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
21.12.14 23:59

Napadla mě mandarinka, takový ten jeden malý kousíček…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:00

Holky Já to mám jen na fotce :( zítra hned ráno mazeme! Taky sem koukala na google. A pokud tam dr nebude jedeme do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.12.14 00:00

Neměli jste tatarák? nebo kontakt s nějakými zvířaty??může se to do těla dostat i s nesprávnou hygienou či kontaminovanou zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:01

Tatarak nejime :/ a doma máme psa. A na hygienu to sem teda prisna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
22.12.14 00:04

Roup taky klade vajicka, ale zustavaji vevnitr..nebylo to neco nestraveneho z toho, co snedl? Roupy mivaji skolkove deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:04

To na fotce tak to je obal Já to zmackla a tohle mi zustalo jinak to bylo cele bile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.12.14 00:05

Hm…podle mě by měl i pes projít veterinárním vyšetřením…je docela možné, že původcem je pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:05
@Moise píše:
Roup taky klade vajicka, ale zustavaji vevnitr..nebylo to neco nestraveneho z toho, co snedl? Roupy mivaji skolkove deti..

Oni mu sou 3 roky a do školky ještě nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 00:06
@ivculka píše:
Napadla mě mandarinka, takový ten jeden malý kousíček…??

Mandarinky se neměli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová