Tchán se nechá živit a ještě k tomu kritizuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.11.17 19:54
@nostress píše:
Přesně. Teď, když je nejmenší nezaměstnanost za posledních devatenáct let, se doma válí jenom lempl, který nechce pracovat. A proč taky, když ho zakladatelka s manželem živí, a ještě mu kupují chlast a cigarety, a jeho jediná starost je sedět u PC.Ten by něco zažil. 8)

Svatá pravda, teď opravdu není problém najít praci.

Příspěvek upraven 28.02.18 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.11.17 10:35

Děkuji, hodně jste mi pomohli ujasnit si názor. Promluvila jsem s manželem a narovinu se ho zeptala, jak dlouho si myslí, že to takhle bude fungovat, když nic neuděláme.

Stanovili jsme termín do konce měsíce, kdy chceme vidět v první řadě nějakou snahu z tchánovi strany. Takže ho dneska ráno manžel vykopal na pracák. :potlesk:

Pokud do konce měsíce nepůjde na žádný pohovor a stále nebude projevovat zájem, bude ta ubytovna. Chtěla bych se tomu vážně vyhnout, tak doufám, že se chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.11.17 10:49
@jankalll píše:
Děkuji, hodně jste mi pomohli ujasnit si názor. Promluvila jsem s manželem a narovinu se ho zeptala, jak dlouho si myslí, že to takhle bude fungovat, když nic neuděláme.

Stanovili jsme termín do konce měsíce, kdy chceme vidět v první řadě nějakou snahu z tchánovi strany. Takže ho dneska ráno manžel vykopal na pracák. :potlesk:

Pokud do konce měsíce nepůjde na žádný pohovor a stále nebude projevovat zájem, bude ta ubytovna. Chtěla bych se tomu vážně vyhnout, tak doufám, že se chytí.

Může projevit zájem, že půjde na jeden pohovor a co pak? Ať si hledá práci aktivně sám, existuje spousta pracovních portálů.

• Citovat
  • Upravit
14642
10.11.17 11:27
@jankalll píše:

Pokud do konce měsíce nepůjde na žádný pohovor a stále nebude projevovat zájem, bude ta ubytovna. Chtěla bych se tomu vážně vyhnout, tak doufám, že se chytí.

Super. Je potřeba s ním mluvit jasně, stručně a na rovinu.On musí sám pochopit, že leháro u vás nenávratně skončilo. Naopak, musíte mu to hodně znepříjemnit, aby neměl žádný komfort. Klidně rozval okna, že jdeš uklízet, zapni vysavač, odpojte internet/kabel/, pusť si svoji hudbu nahlas, aby viděl, že ty jsi doma, a že on je tam navíc. Je to hnusné, ale některých lidí se jinak nezbavíte, pokud už jste udělali tu chybu, a vzali si je do soukromí. Tvůj manžel ať mu řekne, že pokud nenastoupí do práce, tak od prvního bude ubytovna.

Příspěvek upraven 28.03.19 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
10.11.17 11:41

@jankalll Ne, nerozváděj se. Tchánovi bych zabalila jeho 5 švestek a ukázala mu kde jsou dveře ven. Nekompromisně a hned. Manželovi bych dala nůž na krk, buď ty a nebo tchán. Nemám ráda ultimáta ale v tomhle případě je to nutné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
11.11.17 13:54
@jankalll píše:

2 roky nebyl na urade prace? A kdo za nej teda platil zdravotni pojisteni? Vy dva s manzelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová