Tchán, tchýně, švagrová

Anonymní
22.4.19 15:46

Tchán, tchýně, švagrová ...

Potřebuju se jen vypovídat. To mi zase dalo zabrat posledních pár dní, Velikonoce. Viděla jsem je až mockrát a až moc dlouho. Ani snad nechci být konkrétní, protože bych se za ty jejich výroky styděla. Všichni jsou blbí, nepřemýšlí ale oni by zvládli všechno nejlépe. Všechno ví nejlíp. Vše dělají nejlíp. Já jsem uplně blbá, neschopná a moje děti samozřejmě jsou taky strašný. Nemůžu být konkrétní, protože by se v tom určitě poznali. Škoda, že bydlíme až moc blízko. A jak jste si užili to volno vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
22.4.19 15:49

Partner se s rodicema stihl pohadat uz v patek tak si uzivane volno ve trech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.4.19 15:49

Skvěle. Děti byli u prarodičů, manžel na Moravě a já měla čtyři dny svatý klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 15:54
@Tichošlápek píše:
Skvěle. Děti byli u prarodičů, manžel na Moravě a já měla čtyři dny svatý klid :lol:

Já zvažovala, že tam tentokrát nepojedu, ale nějak jsem měla pocit, že bych radši měla - kvůli dětem. Oni si vůbec nedávají pozor na pusu o tom, co říkají. Je mi z toho ouzko. Co bych dala za klid.

• Citovat
  • Upravit
12907
22.4.19 15:54

Super, všichni, koho máme rádi, se tu u nás sešli a vystřídali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.4.19 15:57

@Tichošlápek zavidim. Ja mam tedy jenom tchyni, ale Velikonoce s ni stali za to. Dorazila me dnes dopoledne, kdy o me mluvila se sousedem: “vona…”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.4.19 15:57
@Tichošlápek píše:
Skvěle. Děti byli u prarodičů, manžel na Moravě a já měla čtyři dny svatý klid :lol:

To ti ale krute zavidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.4.19 16:05

Prave proto na navstevy tam kde ztracim nervy nechodim.
My jsme si uzili volno skvele, deti jsou od stredy pryc, s manzelem jsme si udelali program vylozene na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.4.19 16:29

Oběhli jsme příbuzné, dobře se najedli a přinesli koledu. Dopoledne u nás bylo asi 15 koledníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
22.4.19 17:09

Taky mě srala tchyně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.19 18:55

Taky k tchýni nejezdim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7355
23.4.19 21:02

Cestovali jsme k mým rodičům, po půl roce. Chodíváme tam na výlety, takže i přes nastydnutí a nástup alergie jsem si to užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.4.19 21:09

Byli jsme na kolede u tchýně a bylo to super a nekecám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.4.19 21:11

My byli na dovolené, čtyři dny jsme jezdili po výletech. Takže paráda :) Upřímně? Mít takové příbuzné, co popisuješ, tak se na nějaké nucené setkávání vykašlu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.19 06:44
@Lalelale píše:
My byli na dovolené, čtyři dny jsme jezdili po výletech. Takže paráda :) Upřímně? Mít takové příbuzné, co popisuješ, tak se na nějaké nucené setkávání vykašlu.

To bych ráda, ale nejde to. Samozřejmě je nevyhledavam. Ani hlídat děti moc nechci - jen ve velke nouzi. Oni dokážou vše podat tak, že jsou oni ti nejlepsi. Děti tam jezdí rady. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová