Tchán - zvláštní povaha,nebo mě nesnáší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
15.3.17 21:12
@Hannah345 píše:
Asi takhle: jakmile přijedu na návštěvu k nim domů, zavře se v pokoji a nevidím ho, jak je den dlouhej.

A je to jen když přijedeš, nebo je zalezlý i jindy? Podle dalšího popisu to vidím spíš na povahu a povznesla bych se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.3.17 21:15

@Aries6 těžko to na 100 procent říct. Že bude introvertní je jasné, ale jestli tráví 24 hodin denně v pokoji… Vím jen jistě, že to dělá, když jsem tam já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
15.3.17 21:17
@Hannah345 píše:
@Aries6 těžko to na 100 procent říct. Že bude introvertní je jasné, ale jestli tráví 24 hodin denně v pokoji… Vím jen jistě, že to dělá, když jsem tam já :)

A píšeš, že mají oddělené ložnice s manželkou. A další. To vypadá, že má s něčím problém obecně, ne jen s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.3.17 21:20

@Aries6 to jo. Je to prostě zvláštní člověk, nikdy jsem nikoho podobného nepotkala a jeho reakce moc nechápu. Říkala jsem si mockrát co ho nutí se chovat takhle, ale prostě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
15.3.17 21:26
@Hannah345 píše:
@Aries6 to jo. Je to prostě zvláštní člověk, nikdy jsem nikoho podobného nepotkala a jeho reakce moc nechápu. Říkala jsem si mockrát co ho nutí se chovat takhle, ale prostě nevím :nevim:

Tak těžko soudit. Do hlavy nikomu nevidíš. Nevíš, co se mu tam honí, jaký měl dětství, rodiče, kamarády. Co ho tak naformovalo. Jako mnoho lidí. Prostě ho tak ber a neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová