Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hannah345 píše:
Asi takhle: jakmile přijedu na návštěvu k nim domů, zavře se v pokoji a nevidím ho, jak je den dlouhej.
A je to jen když přijedeš, nebo je zalezlý i jindy? Podle dalšího popisu to vidím spíš na povahu a povznesla bych se na to.
@Aries6 těžko to na 100 procent říct. Že bude introvertní je jasné, ale jestli tráví 24 hodin denně v pokoji… Vím jen jistě, že to dělá, když jsem tam já ![]()
@Hannah345 píše:
@Aries6 těžko to na 100 procent říct. Že bude introvertní je jasné, ale jestli tráví 24 hodin denně v pokoji… Vím jen jistě, že to dělá, když jsem tam já
A píšeš, že mají oddělené ložnice s manželkou. A další. To vypadá, že má s něčím problém obecně, ne jen s tebou.
@Aries6 to jo. Je to prostě zvláštní člověk, nikdy jsem nikoho podobného nepotkala a jeho reakce moc nechápu. Říkala jsem si mockrát co ho nutí se chovat takhle, ale prostě nevím ![]()
@Hannah345 píše:
@Aries6 to jo. Je to prostě zvláštní člověk, nikdy jsem nikoho podobného nepotkala a jeho reakce moc nechápu. Říkala jsem si mockrát co ho nutí se chovat takhle, ale prostě nevím
Tak těžko soudit. Do hlavy nikomu nevidíš. Nevíš, co se mu tam honí, jaký měl dětství, rodiče, kamarády. Co ho tak naformovalo. Jako mnoho lidí. Prostě ho tak ber a neřeš.