Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To „my“ je kdo? Vy a všichni? Nebo jen vy? Nevím, o co vám jde tímhle sdělením. Že nezvládnu vyřešit problém? Vy mě znáte? Já tady řeším tuhle konkrétní situaci a ptala jsem se na názor, „jak byste se cítili“. To je všechno. Z.
@Russet píše:mimo pár diskutujících je tady většinou názor, že je to prkotina. V životě budeš řešit mnohem horší věci a pokaždé se nebudeš moct zeptat na epipi, jak se u toho cítil někdo jiný.
Ano, já vím. Tak pardon, že jsem to teď udělala
Doufám, že se cítíte lépe, že jste mě poučila. Nerozumím vašemu příspěvku, přijde mi moralizující a nadřazený. Ano, chápu, že vy to berete za kravinu (a ona to blbost taky je, já jsem se neptala, jestli to je blbost, nebo ne, vím, že ano). Nechápu ale ten moralizující tón. Ale to je jedno, nemusím chápat všechno. Díky za názor, ať se vám daří.
@Anonymní píše:
Ano, já vím. Tak pardon, že jsem to teď udělalaDoufám, že se cítíte lépe, že jste mě poučila. Nerozumím vašemu příspěvku, přijde mi moralizující a nadřazený. Ano, chápu, že vy to berete za kravinu (a ona to blbost taky je, já jsem se neptala, jestli to je blbost, nebo ne, vím, že ano). Nechápu ale ten moralizující tón. Ale to je jedno, nemusím chápat všechno. Díky za názor, ať se vám daří.
Dobry den,
Mluvite o vzajemne pomoci v partnerstvi. To je rozhodne spravne a zadouci. Nicmene, pomoc muzete poskytnout jedine tak, ze ji nabidnete. To jste udelala, partner rekl, ze nechce, tak nechce. Sve predsevzeti a svou roli partnera jste tedy splnila a nemate proc citit se trapne.
Ad dotazy na to, co si jeho maminka pomysli: to nejhorsi, co by si pomyslet mohla je, ze jeji syn, ten jouda, uz ji zase dotahl obleceni k vyprani, a ze uz ji to sakkra stve. Vy nejste zodpovedna za jeho ciste svrsky (nebo spodky).
Okrajove znam situace, kdy se ve mne nekdo snazil z techto duvodu vyvolat pocit viny. Neni to snadne, byly jsme v tomto vychovavany, nicmene je treba si za svym jednanim stat. Ja nevarim ani neuklizim, protoze zkratka nechci.
Dalsi veci jsou Vase ponekud pasivne agresivni reakce na diskutujici a vubec samotne zduraznovani toho, ze se nejak „citite“. Kdyz Vam vsak nekdo napise, ze by se necitill nijak, jelikoz je to kravina - chapete, ze to spolu souvisi? - jednate dost ublizene.. Dala byvh si na toto do budoucna pozor. Preju hodne uspechu a stesti ve vztahu
Zdravím taky bych chtěla napsat něco o své tchýni ona je prostě strašná dává mi rady jak uspokojit chlapa v posteli
… myslím, že to není normální a dává mi víc takových rad, ale nechci ji to odmítat aby nebyla naštvaná a abych neurazila i manžu
Nedávno mi říkala, že mu musím říkat ty si můj hřebec abych ho nějak navnadila nebo co prosím poraďte jak ji říct že žádné rady nepotřebuji. Děkuji za odpověď.
@Anonymní píše:
Zdravím taky bych chtěla napsat něco o své tchýni ona je prostě strašná dává mi rady jak uspokojit chlapa v posteli![]()
… myslím, že to není normální a dává mi víc takových rad, ale nechci ji to odmítat aby nebyla naštvaná a abych neurazila i manžu
![]()
Nedávno mi říkala, že mu musím říkat ty si můj hřebec abych ho nějak navnadila nebo co prosím poraďte jak ji říct že žádné rady nepotřebuji. Děkuji za odpověď.
Kdyby mi něco takového tchýně radila, tak bych řekla, že má rád, když mu říkám ty můj čumáčku. A že vím nejspíš líp, co chce v posteli
Troll…