Tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
4.6.18 16:16
@Sany80s píše:
Tak má ústa, aby se maminky zeptal, jak na to.
Proč se ženy pokládají za tak nezajímavé tvory, že se snaží muže získávat na praní a žehlení?

A ještě teplý štrůdlík a v kastrolku oběd na potom ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 16:17
@Sany80s píše:
Tak má ústa, aby se maminky zeptal, jak na to.
Proč se ženy pokládají za tak nezajímavé tvory, že se snaží muže získávat na praní a žehlení?

A máš z mýho příspěvku pocit, že to je můj případ, nebo proč to tady zmiňuješ? Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
2249
4.6.18 16:18

A to je jako nějaké speciální tričko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.18 16:19
@Anonymní píše:
A máš z mýho příspěvku pocit, že to je můj případ, nebo proč to tady zmiňuješ? Zakladatelka.

Já jo. Po půl roce mě nenapadlo mu dělat hospodyňku. Ani o to nestál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 16:19
@Russet píše:
Jestli mu pere maminka, tak se nediv. Já teda začala prát vše, až když jsme se sestěhovali. Do té doby si pral sám.

Ne, pere si sám, jen je tohle tričko nový, tak se o něj asi bojí, nebo nevim. A mačká se, takže je potřeba vyžehlit. Ostatní věci zmačkaný nemá. Já si u sebe, kde bydlím, taky nežehlim, málo co mám zmačkaný. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.18 16:21
@Russet píše:
Já jo. Po půl roce mě nenapadlo mu dělat hospodyňku. Ani o to nestál.

Když jsem u něj většinu dnů v týdnu (2 dny v týdnu jsem u sebe, zbytek u něj), tak přece když udělám bordel, nebudu čekat, že se sám uklidí. Tak prostě jednou v týdnu uklízíme oba. A vařím o víkendu na oba dva dny a to ne každý víkend, jezdíme na výlety. Nestydím se za to. A jak jsem psala, pereme si každý sám, jen jsem mu chtěla s tímhle tričkem pomoct já. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
53518
4.6.18 16:22
@Anonymní píše:
Ne, pere si sám, jen je tohle tričko nový, tak se o něj asi bojí, nebo nevim. A mačká se, takže je potřeba vyžehlit. Ostatní věci zmačkaný nemá. Já si u sebe, kde bydlím, taky nežehlim, málo co mám zmačkaný. Zakladatelka

A to má cenu dva litry, že se ho bojí strčit do automatky s jiným prádlem? Když to dá na 30, snad mu neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 16:23
@Russet píše:
A to má cenu dva litry, že se ho bojí strčit do automatky s jiným prádlem? Když to dá na 30, snad mu neublíží.

Já právě nevim, nepochopila jsem to. Prý má maminka nějaký speciální program v pračce, tak jsem mu řekla, že ten má on taky ve svý pračce nebo já v tý svojí. A že mám žehličku. Ne, vypere to mamka. Že mu vždycky prala „dražší věci“, který se bál, že si zničí. Z.

• Citovat
  • Upravit
53518
4.6.18 16:34
@Anonymní píše:
Já právě nevim, nepochopila jsem to. Prý má maminka nějaký speciální program v pračce, tak jsem mu řekla, že ten má on taky ve svý pračce nebo já v tý svojí. A že mám žehličku. Ne, vypere to mamka. Že mu vždycky prala „dražší věci“, který se bál, že si zničí. Z.

Kvůli kusu hadru… Jemný program je na každé pračce a má i velectěné ručky a může si to přemáchnout v rucem. Ale mamušenka to udělá, tak proč by si lámal hlavu :mrgreen: Čekala jsem teda jinou diskuzi podle názvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.6.18 16:52

Co řešíš? prát proprděný trenky a ostatní budeš celej život, tak si užívej, že to nosí k mámě. Ať si myslí co chce ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.6.18 16:52
@Anonymní píše:
Já právě nevim, nepochopila jsem to. Prý má maminka nějaký speciální program v pračce, tak jsem mu řekla, že ten má on taky ve svý pračce nebo já v tý svojí. A že mám žehličku. Ne, vypere to mamka. Že mu vždycky prala „dražší věci“, který se bál, že si zničí. Z.

Možná má jen máma, která musí být nepostradatelná, a proto vštípila synovi do hlavy to, že některé věci jsou strašně tezke a zvládne je jen pár superhrdinů jako je ona. ;) Ale je také mozny, že je mu to jen blbý, abys mu žehlila. A nebo ten vztah zatím nebere tak vážně na to, aby mu žehlila. A nebo byl předtím s někým mého razeni, protože já jsem třeba vůbec neměla problém s tím občas mamince ex dat některé věci ex na vyprani nebo zašití. Já sama holt nejsem žádná hospodyňka, ona byla. A ex zvládal na každém tričku velmi rychle vytvořit skvrny, které mě nesly vyprat. A holt nejsem ten člověk, který by se s tím oblečením tak mazlil. Mamince ex dělalo radost, že je užitečná a řada s něčím pomohla. A jsem byla ráda, že mam o práci méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.6.18 16:56

Zakladatelko, neřeš to. Je možné, že přítel bude asi víc navázaný na máti. Pokud jde o tričko - nech ho vyprat mamince, proč se přetahovat o úkol navíc. Jestli je to nějaký extra materiál nebo oblíbený kousek a mělo by se s ním něco - nedej Bože - stát, tak ať si to vyříká s maminkou, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 17:10
@Špageta píše:
Zakladatelko, neřeš to. Je možné, že přítel bude asi víc navázaný na máti. Pokud jde o tričko - nech ho vyprat mamince, proč se přetahovat o úkol navíc. Jestli je to nějaký extra materiál nebo oblíbený kousek a mělo by se s ním něco - nedej Bože - stát, tak ať si to vyříká s maminkou, ne? :mrgreen:

To si taky říkám. Jen se mě to nevím proč dotklo. Připadala jsem si nejdřív hloupě, neschopně, že to musí dávat mamce (co si asi pomyslí?) a pak jsem si připadala ještě hůř - trapně, že mu chci vyprat a on to odmítnul s tím, ať to neřeším a že kdybychom spolu chodili delší dobu, proč ne, ale že teď mu to takhle přijde v pohodě. Připadám si pořád trapně, podbízivě, že mě napadlo mu pomoct. Přitom je vztah pohodový, přítel mě má rád, chová se ke mně hezky, nemáme problém. Ale teď si snad poprvý po dlouhý době (v tomhle vztahu poprvý) připadám jako s prominutím debil. Z.

• Citovat
  • Upravit
20767
4.6.18 17:12

Mně manžel dal akorát instruktáž k praní dresů, ale to se nedivím, protože stojí víc než stály moje svatební šaty :lol:
Jinak jo, celkem chápu, že se cítíš divně, ale jinou radu, než neřeš to nemám. Takže to neřeš a dávej pozor, jestli to opravdu není mamánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.18 17:12
@Anonymní píše:
To si taky říkám. Jen se mě to nevím proč dotklo. Připadala jsem si nejdřív hloupě, neschopně, že to musí dávat mamce (co si asi pomyslí, že prakticky žiju s jejím synem a musí mu prát ona?) a pak jsem si připadala ještě hůř - trapně, že mu chci vyprat a on to odmítnul s tím, ať to neřeším a že kdybychom spolu chodili delší dobu, proč ne, ale že teď mu to takhle přijde v pohodě. Připadám si teď trapně, podbízivě, ten pocit nechce odeznít, že mě napadlo mu pomoct. Přitom je vztah pohodový, přítel mě má rád, chová se ke mně hezky, nemáme problém. Ale teď si snad poprvý po dlouhý době (v tomhle vztahu poprvý) připadám jako s prominutím debil. Z.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová