Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Nikoltea
5.11.11 20:57

foxinko-už by ho to konečně mohlo trknout,že ted jste rodina vy.V tomto tě chápu že jsi opatrná když kocour je takový zákeřný,taky bych měla strach.Jak může vědět jací jsou vaši psi?At se podívá na svého kocoura.A navíc od jejího kocoura ještě člověku pes neublížil,myslím ten váš,si myslim.To být tebou tak bych jí snad i předhodila kdyby něco takového zase řekla o psech.Že oni ještě nikomu neublížili jak ten její slavnej kocour.Ta je pitomá tchýně,nejsi nejhorší.Jen si dáváš pozor, a máš o své dítko strach.Jen doufám že se tě aspon trochu,aspon trochu zastane a nebude slepý maminkou.Máš pravdu,je lepší se nevidět, s ní fakt jo. :-) Nahlédnu sem až zítra ráno,ted ještě musím číst,povinnou četbu.Pevné nervy,budu na tebe myslet,at tě tam netrápí.

• Upravit
Nikoltea
6.11.11 21:45

www.novinky.cz název: Jak vyzrát na život s mamánkem.

• Upravit
3429
7.11.11 08:37

Niki, super článek. Ale stejně tam není odpověď, jak vyzrát…je tam jen napsáno, co nikdy nemáš dělat :think:

• načítám...
Nikoltea
7.11.11 11:26

Foxinko-to ne,aspon něco.Jak dopadla návštěva u tchýně?

• Upravit
3429
7.11.11 11:32

Niki, dělala jsem, že tam není, myslela jen na berušku, odpovídala jen, když se mě zeptala a snažila se to přežít. Nejlepší je někdy ignorovat :pankac:

• načítám...
117
7.11.11 11:37

No jo, s tchynema je to tezky. Poucme se a budme za roky lepsi…
Ta moje mi opravuje, jak jsem malymu dala bundu, kdyz se bouchnul do hlavicky a ja u nej byla a utesovala ho, tak uz mu hned pristal na lhave mokry hadr, protoze tchyne mysli, ze jinak to nejde, kdo nedava na bebi mokry hadr, tak neni normalni. Pritom uz jsem ji to minule rikala, ze ja to tak nedelam…
A taky se porad snazi lacinne zalibit, chudacku, porad ti na vse rikaji ne, a ty prece nikdy nezlobis atd.

• načítám...
Nikoltea
7.11.11 11:45

foxinko-šikovná že jsi to přežila:-)To je fakt někdy nejlepší ignorace.Já už myslím na to co psali v článku:nenechat se vyprovokovat. :-)
mamma-je to s nimi těžký,no doufám že taková nebudu.tzv.Ona vše dělá lepší,že?Jo aby ona byla ta lepší.Nechápu takové tchýně.Nevím proč se pořád do všeho míchají a nenechají to na mladých. :cert:

• Upravit
139
7.11.11 11:51
Foxinka píše:
Niki, dělala jsem, že tam není, myslela jen na berušku, odpovídala jen, když se mě zeptala a snažila se to přežít. Nejlepší je někdy ignorovat :pankac:

Dobrá strategie :palec: , myslíš, že to vydržíš delší dobu praktikovat? Pět let, deset let, … ? Ono je to totiž strašně těžké, těžší, než vyhlásit otevřenou válku :wink: .

• načítám...
117
7.11.11 11:51

Nikoltea: presne, porad chce byt ta lepsi :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.11.11 v 12:07

• načítám...
139
7.11.11 11:52
Nikoltea píše:
foxinko-šikovná že jsi to přežila:-)To je fakt někdy nejlepší ignorace.Já už myslím na to co psali v článku:nenechat se vyprovokovat. :-)
mamma-je to s nimi těžký,no doufám že taková nebudu.tzv.Ona vše dělá lepší,že?Jo aby ona byla ta lepší.Nechápu takové tchýně.Nevím proč se pořád do všeho míchají a nenechají to na mladých. :cert:

Nemůžu si pomoci, ale tak jak ty nejsi nadšená ze své tchýně, nedivím se tchýni, pokud není nadšená z tebe. Ty jsi totiž podle toho, co tu píšeš, naprosto programově permanentně přednasraná, jen co vidíš slovo tchýně :mrgreen: .

• načítám...
Nikoltea
7.11.11 11:59

Yoanna-setkej se od mého přítele s jeho mamkou a jsem zvědavá jakl budeš mlvit ty.Tzv.obuj si moje boty.já se k ní chovala vždy slušně,neodporovala jsem,až do tebe tchýně bude jako první rýpat dělat ti naschvály,tak bud v klidu.tohle začalo až po nějakém čase až jsem ji poznala.To je ze zkušenosti,jak ona na mě tak pak já na ni.Ona se začala projevovat jako první,tak se nediv že takové reakce,ona ze mně nebyla nadšená první.Nezažiješ,nepochopíš.

• Upravit
3429
7.11.11 11:59
Yoanna píše:
Foxinka píše:
Niki, dělala jsem, že tam není, myslela jen na berušku, odpovídala jen, když se mě zeptala a snažila se to přežít. Nejlepší je někdy ignorovat :pankac:
Dobrá strategie :palec: , myslíš, že to vydržíš delší dobu praktikovat? Pět let, deset let, … ? Ono je to totiž strašně těžké, těžší, než vyhlásit otevřenou válku :wink: .

Ne, nemyslím si, že to vydržím, ale pokud bych udělala to, co píšeš, tak se přítel postaví na stranu svojí matky a to bych vedla válku proti 2 silným lidem, o což si nestojím. A co? Ty v tom máš praxi?

• načítám...
3429
7.11.11 12:00