Tchyně bude babičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
17.2.22 21:30
@Anonymní píše:
No holky, upřímně jsem si tady už připadala jak pizdda, co už předem plánuje jak nedá své skvělé tchyni vnouče na které má přece nárok… A přitom já mám jenom obavy.. jsem z toho v háji, jen proto že se zbytkem úzké rodiny máme skvělé vztahy a já bych chtěla aby to bylo i s ní super. Ale taky řeším co dělat, když to bude stejné nebo ještě horší než teď. Mám z toho prostě strach…
@Dani65 děkuju :srdce: já jsem taky věřící a proto když manžel chtěl vztahy utnout, nepřicházelo to v úvahu, snažím se i teď ty vztahy udržovat a asi jsem spíš dobrohloupá, protože jediný, kdo z toho má vředy jsem já :D

Ostatní holky taky děkuji za normální rady.
Ke své tchyni jsem se vždy chovala a i nyní přes to všechno chovám s úctou a respektem (narozdíl od ní) a nekuji tady pikle ohledně zákazu styku s vnoučetem! Nyní jsem chytřejší, nebudu se soustředit na ni, ale na nás tři. Ono se to nějak vyvrbí. Zapomenout bude složité, ale odpustit jí to kvůli sobě už musím.

Diskuzi bych ukončila, už to nemá smysl. DíKY :srdce:

Není vůbec zač, drž se a mysli na rodinu a co bude dál, to se uvidí a pak se zařídíš podle situace, chováš se moc hezky a už je na tchýni, jak se bude chovat ona a ty se jí opravdu nemusíš přizpůsobovat ani to snášet, miminko bude stejně hodně dlouho potřebovat jen tvou náruč a babičce ho ukážeš, dáš pochovat, když bude mít zájem a bránit ji v tom, aby ho viděla, taky nebudeš, jen to zkrátka budeš mít víc pod kontrolou, aby ses nestresovala a kdyby jo, tak styky omezíš na nezbytně nutné a jistě se k ní dál budeš chovat slušně. Je to její škoda, že si vztahy takhle zničila. Měj se krásně, užívej si čekání na miminko a nech tchyni zatím jejímu osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.22 22:20

@Liberalissima
Ja o takový zájem prostě nestojím. Když se o mou dělohu nikdo nestará přes otěhotněním, neočekávám zvláštní pozornost po otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
18.2.22 07:31
@Anonymní píše:
No, že o někom napíšu, že mě pomlouvá před celou rodinou (konkrétně) je vlastně úplně stejné, jako když já ji pomlouvám anonymně na emiminu. Jo, jsem naštvaná ale zlá nejsem, já ji nepomlouvám a nelžu o ní před její rodinou.. Já jsem se s ní chtěla stokrát udobřit, stokrát jsem manžela prosila abychom za ní jeli a udobřili to ale vše je marné… já si prostě jak nejhorší osoba na světě nepřijdu, ale asi už jsem na ten vztah fakt rezignovala…
Že se na to nevykasles, buď ráda za dobré vztahy se svou rodinou a tchýni neřeš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová