Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
mhm, nepřeji ti nic zlého, ale stačí když si zlomíš nohu a jsi — víš kde
Tak snad by mi pomohl pritel ![]()
A, se zlomenou nohou se da nejak fungovat, to se chodi i do prace ne?
@Venetia píše:
Tak snad by mi pomohl pritel
ještě jsem neviděla prodavačku nebo zdravotní sestru se zlomenou nohou, ale jistě některé práce dělat jdou, ale ono je třeba problém se i dostat na wc a zavřít dveře, když máš sádru od kyčle dolů,
a navíc - to byl jen příklad - já nevím, jestli máš přítele, který je ochoten ti pomoci, a když si zlomíš pravou ruku, také budeš schopná pracovat (a utřít si zadek? třeba)
@stinga píše:
ještě jsem neviděla prodavačku nebo zdravotní sestru se zlomenou nohou, ale jistě některé práce dělat jdou, ale ono je třeba problém se i dostat na wc a zavřít dveře, když máš sádru od kyčle dolů,
a navíc - to byl jen příklad - já nevím, jestli máš přítele, který je ochoten ti pomoci, a když si zlomíš pravou ruku, také budeš schopná pracovat (a utřít si zadek? třeba)
No fuj.
To bych nechtela po nikom. Snad by se to nejak dalo udelat svepomoci. Jsem levak ![]()
@Venetia píše:
No fuj.
To bych nechtela po nikom. Snad by se to nejak dalo udelat svepomoci. Jsem levak
Diskuze tu silně odbočila od tématu, ale i tímto si prošel můj manžel, jako mladý muž. Bylo to pro něho velmi potupné, na vozíku ho sestry vozily na toaletu, on nohu v gibsu a sešroubovanou ruku. Tam šel veškerý stud stranou…
@stinga píše:
Tak pracovat člověk nutně nemusi… Na záchodě neni nutné se zavirat a utrit se snad člověk muze levou, když jsme u tech prikladu
A jinak tedy prislo by mi dost smutny, kdyby mi pri zranění pritel nepomohl. A pokud by se to stalo, tak si fakt nebudu říkat o pomoc jeho matce.
@dedrichov píše:
Diskuze tu silně odbočila od tématu, ale i tímto si prošel můj manžel, jako mladý muž. Bylo to pro něho velmi potupné, na vozíku ho sestry vozily na toaletu, on nohu v gibsu a sešroubovanou ruku. Tam šel veškerý stud stranou…
No radeji na to ani nemyslet
@Venetia píše:
@j.a.n.i1 píše:
Tak pracovat člověk nutně nemusi… Na záchodě neni nutné se zavirat
Reaguješ ale na odpověď Stingy Venetii, která zmiňovala práci.
@Cimada píše:![]()
![]()
Nemám slov.
Hlavně při dojíždění do práce se např. do staršího vlaku bezva nastupuje i vystupuje s nohou v sádře… v zimě. Nebo odřídíš těch 30 km do práce autem jedna báseň. Asi ze zadního sedadla.![]()
![]()
![]()
Vlakem nejezdim, autem mne vozi pritel ![]()
Kdyby to neslo, tak by mi dali snad neschopenku? Chodila jsem do prace se spalenou nohou do ziveho masa, to byl taky masakr. Nicmene ten zadek jsem si zvladla utrit, i kdyz jsem lezla v noci na zachod po ctyrech
@Venetia píše:
Kdyby to neslo, tak by mi dali snad neschopenku?
Určitě.
@Venetia píše:
Vlakem nejezdim, autem mne vozi pritel
Kdyby to neslo, tak by mi dali snad neschopenku? Chodila jsem do prace se spalenou nohou do ziveho masa, to byl taky masakr. Nicmene ten zadek jsem si zvladla utrit, i kdyz jsem lezla v noci na zachod po ctyrech
Mě jen pobavila ta představa štrádování do práce se sádrou na noze - jak ses tak nevinně zeptala…
![]()
@Cimada píše:
Reaguješ ale na odpověď Stingy Venetii, která zmiňovala práci.
Tak logicky, pokud nebudu moct pracovat, dostanu neschopenku, pokud budu, budu pracovat, nevim, co v tom hledas za slozitost. Treba ja bych taky mohla se sadrou pracovat s pokud by byla na leve noze, tak bych i dojela do práce.
A chodit do skoly jsem s ni taky 2× zvladla, nemyslim dva dny, ale dve sadry.
@j.a.n.i1 píše:
Tak logicky, pokud nebudu moct pracovat, dostanu neschopenku, pokud budu, budu pracovat, nevim, co v tom hledas za slozitost.
Já že hledám složitost?
Vždyť Ty jsi odpovídala na něco úplně jiného. Venetia se ptala na práci, Stinga jí odpovídala. A Ty jsi reagovala na Stingu jinak
.
Ne, o nic nejde.
@Veveruska66 no tak to má problém manžel a ne vy. Naučte se jí asertivně odpovědět: „Ale babičko, vy z toho děláte tragedi. Moc to zveličujete. Akorát budete mít starosti…“
@Veveruska66 píše:
No mě právě do očí nic neřekne, to říká manželovi když spolu mluví a on ji nic neřekne a mlci, protože ona je schopna s ním ukončit kontakt a bombardovat ho vycitavyma zpráváma, po štvát proti němu celou rodinu, prostě je to složité.
A ty u toho jsi, když to říká manželovi?