Tchýně - odplata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.16 09:45

Už vím proč se některým ženám říká slepice. ;) Dělat si naschvály, jako na pavlači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 12:12

Nu to víte, já jsem princezna :D

mmch jste někde četli že jí dělám naschvály? :-o a jaký? Snažím se jak můžu, abych jí nezavdala příčinu se nasrat. Bohužel se mi to nevede, neb asi záleží jak se ráno vyspí. :nevim: Děti tam samo posílám. Jak už jsem psala.. když tam týden nepřijdeme nebo nepřijdou děti, nasere se že nepřijdem. Tak jako co s tím?

jinak pokud něco chtějí, mají nějaký problém, nikdy neřeknou svému synovi. Vždy jen mě. resp. to tak bylo. Přestali trochu, když jsem jim několikrát řekla, že takovéhle věci mají řešit s ním (třeba přezutí kol u auta a pod).

Nu a jinak, jak si tedy myslíte že bych mohla přispět k tomu aby jsme s tchýní měli lepší vztah? resp aby mě akceprovala jako partnerku svého syna, manželku…??

123

• Citovat
  • Upravit
19.4.16 13:13
@Anonymní píše:
Nu to víte, já jsem princezna :D
Nu a jinak, jak si tedy myslíte že bych mohla přispět k tomu aby jsme s tchýní měli lepší vztah? resp aby mě akceprovala jako partnerku svého syna, manželku…??píše: Více

já bych se ji snažil dostat do postele, nenápadně, polehoučku, zkus to taky, možná to urovná spory. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 13:41
@strýček sally píše:
já bych se ji snažil dostat do postele, nenápadně, polehoučku, zkus to taky, možná to urovná spory. ;)

tak to je nejlepší rada :)

@kdochcekam si nepochopila že nejde o to že nepřišla, ale o to že lhala? Resp tím že byla celý týden z mě neznámého důvodu nasratá, si vymyslela že pojedou pryč, a přitom byly celé odpoledne doma? Tobě to přijde normální? A manžel rozhodně neškemral, normálně se zeptal. A kupodivu tentokrát jsem se povznést nedokázala… divný co. Jinak vždy mlčím a myslím si svoje, neb chytré odpovědi mě právě napadají až později. :P
A včera jsme u ní byli, s úsměvem jsem dělala jako že nic. Víš co to stojí sil? Když tě ten druhý naprosto ignoruje a ani neodpoví na pozdrav nebo dělá že neslyšel že se na něco ptáš? A co myslíš, že tam nepůjdu z trucu? ne, nepůjdu tam, neb na přetvářku velkou nemám… je to pořád matka mého muže a babička mých dětí a budu se k ní chovat slušně. Nepošlu jí do prdelky i když bych kolikrát chtěla a nebudu jí před dětma nějak pomlouvat nebo o ní mluvit špatně. A manžel naštěstí ví jaká je.

123

• Citovat
  • Upravit
11699
19.4.16 14:10

@kdochcekam @Bora-Bora tak ja bych se zakladatelky rada zastala.Vy se dokážete usmívat a byt mile na lidi, se kterýma se nemate radi? A nic vas to nestojí? Ja teda ne, nesnasim pretvarovani a tohle by me stalo spoustu sil. A ten „vtip“ s tím, ze si zakl. chtela jit s nima lehnout k TV, no to by určitě atmosféru vylepsilo teda.
Taky by me nastvalo, ze kdyz ma dite 1× za rok oslavu narozenin a babicka prijde pozdě, protože se valela na gauči, ale jinak kdyby dite pravidelne nechodilo, bude plakat, jak se ji stýská…Bud mi na dítěti záleží a přijdu s nim oslavit narozeniny, i kdyz se mi zrovna moc nechce, nebo mi na něm tak nezáleží, ale nedělám divadlo, jak je mi po něm smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11699
19.4.16 14:29

@Bora-Bora @kdochcekam no s tím vyhnanim nemocných deti mi to prijde taky ok.Je pravda, ze zakl.je uz asi v takové te fázi, ze je alergicka uplne na všechno, i za blbostí uz vidí naschvál. Ale to je asi u dlouhodobých averzi s intenzivním stykem normální. Jenze teda ja bych dělala vse pro to, abych tam nebydlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 17:18
@Bora-Bora píše:
@jita22 ale my vidíme jen jeden úhel pohledu, ten takladatelčin a ta bude ta typická nevděčná snacha. Vždyt to je cítit z každýho příspěvku, jak je přesvědčená o svý dokonalosti :nevim: Nejde o usmívání se a přetvářky, ale o to umět spolu vyjít a to nejde ani jedný. A to co zakl. řeší, že tchýně vyhnala nemocný děti a dovoůila si nenahlásit návštěvu dalšího vnuka, mi přijde přes čáru. Nemocný děti nevítám s úsměvem ani já doma.

já a dokonalá? Rozhodně nejsem :) Hele ono je jednoduchý někoho odsoudit jen dle toho co píše. Jak jsem už psala, v tomto projevu bohužel nelze řádně vymáčknout emoce. Neumím holt vysvětlit svůj postoj líp. Já nechci (nebo nepotřebuju) aby mě tchýně milovala a nosila na rukou. To určitě ne. Ale snad mě může respektovat a nedělat naschvály ne? A nevytrhávej prosímtě věty z celé situace. O vyhozených dětech jsem psala proto, že ona se následně naštvala. Já samozřejmě akceptuju že u sebe měla synovce, kdybych věděla že tam je, děti tam ani nepošlu… zas tak hloupá nebo sobecká nejsem prosimtě.
Jako normálně na vnučky vystoupení nejezdí, protože to viděli už stokrát, je to pořád to samé a tak… Kdybys viděla jak se naštvaně tvářila když jsem se byla optat den před oslavou, co si dají k pití (pijou bublinky nebo víno) co mám pořídit, věřila bys, že vnučka byla prostě jen výmluva natruc. Bohužel to tak je. Ještě dopoledne s ní sousedka mluvila a tchýně jí odkejvala že je kafe dneska s dortem u nás. Jako co pak po ní mám pak dělat? Nehledě na to, že dle včerejška je prostě naštvaná dál…

No a co se týče stěhování… není to tak jednoduchý odejít. Ale třeba se k tomu jednou dopracujeme. Ale to pořád nic nemění na tom, že se člověk snaží s druhým vyjít po dobrém.

123

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.16 17:23
@Bora-Bora píše:
Chlap se stěhovat nechce i jdyž ví, jaká jeho matka je :nevim:. Takže dle mého je pravda úplbě jinde, být to taková megera, syn rád půjde

no to on ale ví, ale těžko bude chodit a říkat hele mami tys jí řekla tohle a tohle a udělala to a to. To bych probůh ani po něm nechtěla. Pokud se náhodně u něčeho vyskytne, názor řekne. Ale ona si před ním netroufne. Když už se u něčeho vyskytl náhodně, tak si to nenechal líbit.
A já asi taková megera nebudu, když si mě po xx letech vzal ne ;)

123

• Citovat
  • Upravit
11699
19.4.16 17:42
@Bora-Bora píše:
Chlap se stěhovat nechce i jdyž ví, jaká jeho matka je :nevim:. Takže dle mého je pravda úplbě jinde, být to taková megera, syn rád půjde

To si tedy nemyslím, chlapi to tak nevnimaji, protože ty provozni veci okolo deti a domacnosti resi většinou ženská. A taky samozřejmě chlap k ni ma jiny vztah, kdyz je to jeho matka, i kdyz by to treba byla sebestredna panovacna ženská nebo co ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
5.5.16 13:40

Anonymní- „o jinak taky nejsem dokonala. Z pocatku jsem se nejakej rok snazila…napekla jsem, pomahala, nepotrebujete neco, jak se to vari a dela, nechcete odvezt, ja tu zahradu posekam… Kdyz jsem byla doma navozila jsem drevo do kotelny…,Po case me to prestalo bavit neb efekt to nemelo zadny.“ - tato věta svědčí o tom, jaká jsi.
Dělala jsi to jen pro efekt?? nebo jsi chtěla opravdu pomoct? Nemá tě ráda třeba proto, že jsi taková, jaká jsi- z toho co jsi tu psala-se jí ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
5.5.16 14:16
@Bora-Bora píše:

Kdepak, syn měkkejš nepůjde, právě že od mrchy ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.16 11:19

@elvia2 řeknu ti to tak, léta jsem se snažila, doprkýnka snažila se zavděčit, ukázat že nejsem žádná mrcha. Ale pořád jsem špatná. Ani mě nemusí vidět a kvůli něčemu se naprdne. Tak proč bych se měla snažit jen já? neměli by se i oni snažit, aby jejich syn byl spokojený? Resp být i rádi, že je jejich syn spokojený? že mají krásná vnoučata? V životě bych si nedovolila jí poslat třeba někam, i když si v duchu zanadávám, mlčím. jako k rodičům mého muže k nim i přesto všechno mám úctu, a kdyby potřebovali, řekli, cokoliv… vždy jim pomůžu.

@Plamí píše:
Kdepak, syn měkkejš nepůjde, právě že od mrchy ne.

to máš pravdu, syn měkejš je. Má rád svůj klídeček, pohodičku, kdy po něm nikdo nic nechce a nemusí nic řešit. Ale zas nemysli, že kdyby nechtěl, že by se mnou byl :) A ještě k tomu si mě vzal. Opravdu jsem ho k tomu nenutila :D mmch neodešel ani s první ženou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová