Tchýně se urazila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9319
14.1.24 18:32
@Anonymní píše:
Stačilo ze kdyz prcek spadl že řekne „jejda pardón to jsem nechtěla“ tak mavneme rukou a dobrý ale to se nestalo

Tak má jiný pohled, nech to být, vydrž ten měsíc a budete zas obě ve svém a v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
14.1.24 18:37
@Anonymní píše:
Potom co me to nenechala ani dorict a omluvu nepřijala tak nemam moc chut jit za ni znovu

Kašli na to, už za ní nechod. Zas se před ní nemusíš plazit po kolenou. Ona ve svém věku by se měla být schopna neurazet a komunikovat férově. Jako to, co předvedla je teda slušný divadlo. Už bych s žádnými omluvami nechodila, naopak čekala, až nějaká reflexe přijde i z její strany. Pokud ne, měsíc to doklepete a pak může sama přemýšlet, proč máte vztahy pokazene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.1.24 18:40

Je možný že to mrzelo i ji, že spadl, proto plakala.Ne to že si vyjekla.
Nech to být. Omluvila ses a nech to vysumet. Reagovala bych stejně (lekla se). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
14.1.24 19:01

Mně přijde naopak dost divný, že někdo (byť neúmyslně) drkne do dítěte, které to neustojí a ten dospělý ani nepípne. Čekala bych nějaké „jé, to jsem nechtěla“ nebo „přehnala“ atd…
Ty jsi na ní houkla a za to jsi se šla omluvit. Nepřijala, tak nepřijala. Za mě není už co znovu omlouvat a rozmazávat. V životě se mezi vámi stane možná ještě dost nedorozumění, ale už nebudete mít takovou ponorku, takže to neskončí takto. Hoď to za hlavu, chovej se dál už jako nic, protože zas takové drama se neodehrálo, ona neřekla nic, ty jsi se omluvila… že to nepřijala, je její problém a za mě docela drama queen ta paní, protože omluva, pokud se nestane něco fakt hodně vážného, se prostě přijmout má, aby se vyčistil vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 19:20

Tak jsme byli s manzelem na procházce venku, a kdyz jsme se teď vrátili tak tchýně se z obýváku sebrala a že pujde do jiny místnosti. Na me se ani nepodivala a kdyz ji manzel chtel dat prcka tak ho odstrčila ze ho nechce. Ja zacala plakat, protože mi to je hrozně líto, jsem rada ze ji prcek má (s mojí mámou je vztah na bodu mrazu, videla prcka jen jednou proto jsem rada za manzelovo maminku ktera prcka miluje tak to úplně nechci pos.rat). To uz manzel nesnesl a dost důrazně řekl mámě ať přestane a přijde za námi. Tak jsme se udobřili. Vim ze tech situaci jeste nastane dost ale kdyz se sakra omluvim tak to prejdu a jdeme dál ale ne tohle. Ale resit to uz nebudu, stalo se uz a je to dobrý ale jeho mama je tvrdohlavá takze si myslim ze par dni se prcka ani nedotkne no coz je mi lito protože prcek natahuje ručičky že k ni chce

• Citovat
  • Upravit
18705
14.1.24 19:23
@Anonymní píše:
Tak jsme byli s manzelem na procházce venku, a kdyz jsme se teď vrátili tak tchýně se z obýváku sebrala a že pujde do jiny místnosti. Na me se ani nepodivala a kdyz ji manzel chtel dat prcka tak ho odstrčila ze ho nechce. Ja zacala plakat, protože mi to je hrozně líto, jsem rada ze ji prcek má (s mojí mámou je vztah na bodu mrazu, videla prcka jen jednou proto jsem rada za manzelovo maminku ktera prcka miluje tak to úplně nechci pos.rat). To uz manzel nesnesl a dost důrazně řekl mámě ať přestane a přijde za námi. Tak jsme se udobřili. Vim ze tech situaci jeste nastane dost ale kdyz se sakra omluvim tak to prejdu a jdeme dál ale ne tohle. Ale resit to uz nebudu, stalo se uz a je to dobrý ale jeho mama je tvrdohlavá takze si myslim ze par dni se prcka ani nedotkne no coz je mi lito protože prcek natahuje ručičky že k ni chce

Babka herečka :roll: s.er na ni. Zase jako plazit se na kolenou a bicovat se je dost přehnane. Teď je rada na ni když děla takový tyatr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149109
14.1.24 19:25
@Anonymní píše:
Tak jsme byli s manzelem na procházce venku, a kdyz jsme se teď vrátili tak tchýně se z obýváku sebrala a že pujde do jiny místnosti. Na me se ani nepodivala a kdyz ji manzel chtel dat prcka tak ho odstrčila ze ho nechce. Ja zacala plakat, protože mi to je hrozně líto, jsem rada ze ji prcek má (s mojí mámou je vztah na bodu mrazu, videla prcka jen jednou proto jsem rada za manzelovo maminku ktera prcka miluje tak to úplně nechci pos.rat). To uz manzel nesnesl a dost důrazně řekl mámě ať přestane a přijde za námi. Tak jsme se udobřili. Vim ze tech situaci jeste nastane dost ale kdyz se sakra omluvim tak to prejdu a jdeme dál ale ne tohle. Ale resit to uz nebudu, stalo se uz a je to dobrý ale jeho mama je tvrdohlavá takze si myslim ze par dni se prcka ani nedotkne no coz je mi lito protože prcek natahuje ručičky že k ni chce

Sebestředná trubka, s prominutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 19:26
@hospodki píše:
Babka herečka :roll: s.er na ni. Zase jako plazit se na kolenou a bicovat se je dost přehnane. Teď je rada na ni když děla takový tyatr

Horsi je jak bydlime pohromadě tak se potkáváme ze jo, sice byt je dvoupatrový a velky ale porad jeden obyvak a kuchyň. Do toho prcek chce za babickou a dědou, je mi líto když ho ted bude odstrkovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.24 19:29
@Anna766 píše:
Sebestředná trubka, s prominutím.

A to se dneska ještě jednou naštvala a to pro změnu na manžela který ji rekl at mu neskáče do řeči kdyz mi chce něco říct. Pořád nam skace do řeči. Tak se taky nastvala a šla pryč :lol:

• Citovat
  • Upravit
59404
14.1.24 19:37

@Anna766 kluci v pohybu byli pomalejší, malá naopak strašně aktivní, i doktoři na nedonošeních říkali že to vypadá že je poslouchá jak se nadzvedávala dávala nahoru hlavu :mrgreen:. Pohybově byla dopředu až moc a já si říkala kolik je ještě času a šup přešla po plovoučce pokoj 8o. Doktorka se smála že už jí nemůže odečítat týdny o které se narodila dřív :lol:

Už bych za ní nechodila, jednou za ní byla a zbytečnou omluvu nepřijala. omluvit se měla ona, je to ona co se chová divně. V náručí tahat dítě za nohy? To bych se ozvala, teď zase do dítěte stačí až spadne :jazyk: Nic bych už k tomu neříkala a ten měsíc se snažila přežít a dítě tam moc nedávala. Jí to asi přišlo normální že do dítěte strčí. Jinak by se přece zajímala jestli se něco nestalo a slušně se omluvila. neomlouvala bych se, není za co. Ona by se měla zamyslet jak se chová k malému dítěti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21450
14.1.24 19:45
@Anonymní píše:

mstí se tobě přes dítě = hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6449
14.1.24 19:46
@Anonymní píše:

Aby se nepo**ala, ze to tak musím říct. Trestat kojence odmítáním, aby ti ukázala 8o já se taky kolikrát lekla, když dítě spadlo, to je normální mateřská reakce, čím menší dítě, tím větší lekačky. Člověk je holt ve střehu a stresu, když se miminko už pohybuje, ale rozumu nemá ani za mák. Reagovat člověk může ostřeji, je dobře, žes to šla vysvětlit. Víc neuděláš. Taky se mi stalo, že jsem houkla na malé bráchu, když trhnul za sáňky a malá spadla, omluvila jsem se a přijal. Takže se zachoval dospeleji 8 letý kluk než tvoje tchýně :lol: Máš kliku, že jí manžel aspoň srovná. Akorát se dělá důležitá :nevim: Na pár dní se jí zkus vyhnout a snad to vyšumí. Vezmi malého třeba do herny… máte asi všichni už ponorku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149109
14.1.24 20:02

Taky jsem babička a nechci tvrdit že jsme dokonalí a nikdy se nepohádáme. Ale za to že se chytnu s matkou dítěte nebudu odmítat vnouče. To je opravdu praštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.1.24 20:03
@Anonymní píše:
A to se dneska ještě jednou naštvala a to pro změnu na manžela který ji rekl at mu neskáče do řeči kdyz mi chce něco říct. Pořád nam skace do řeči. Tak se taky nastvala a šla pryč :lol:

Můžu se zeptat kolik je vám všem let?
V dobrém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 20:05

Spíš to asi mysli tak aby třeba neudelala zase neco co by se mi nelíbilo proto na nej nechce sahat každopádně taky mi to přijde trochu moc. Nikdy jsem ji nic ohledne manipulace s prckem neřekla ackoli se mi treba nelíbí to tahání za končetiny, ale mlčím, ted to bylo poprvé

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová