Tchyně vychvaluje přítelovu ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
3.4.21 22:34
@Anonymní píše:
Rekla jsem priteli, ze uz s jeho mamou nechci byt v kontaktu a on vi, ze to neudelala prvne a rekl, ze to chape. Ptal se me ale co mi tedy rekla. Mam mu to rict? Nebo se tim ponizim? Aby si nemyslel, ze na ni jeste zarlim…

cože? No dyť na ní žárlíš!!! A pořádně teda. Proč bys nemohla být s jeho mámou v kontaktu, tak buď se ozvi, že Ti tovadí hned a nešušněj si křivdičky. Nebo buď diplomat a nauč se převádět řeč na pro Tebe neutrální téma, které zaujme i tchyni. No jen čumím, kdybych takhle měla řešit všechny výroky o ex nebo partner výroky o mých ex, tak asi zůstanu stará panna pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
3.4.21 22:35
@Anonymní píše:
Rekla jsem priteli, ze uz s jeho mamou nechci byt v kontaktu a on vi, ze to neudelala prvne a rekl, ze to chape. Ptal se me ale co mi tedy rekla. Mam mu to rict? Nebo se tim ponizim? Aby si nemyslel, ze na ni jeste zarlim…

Spíš aby si nemyslel, že ti přeskočilo, když kvůli takové blbosti chceš odstřihnout jeho rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
3.4.21 22:36
@Michelle_M píše:
Spíš aby si nemyslel, že ti přeskočilo, když kvůli takové blbosti chceš odstřihnout jeho rodinu.
:mrgreen: to bych si třeba myslela já, že to je nějaká krize z pandemie :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
3.4.21 22:42
@Anonymní píše:

Kvuli baveni o ex chces utnout kontakt? 8o Proč? 8o Promin, ale ty asi taky musis bejt “výhra”
Treba to babka myslela tak, ze pred fetem to byla dobra holka nebo cokoli. Proste si jen posteskla nad zbytecne zkazenym zivotem ty holky. Podle me to treba ani s tebou a jejim synem nesouviselo… a to ze ji tvuj potkal a bylo mu to lito, tak treba proto, jaka je z ni troska a je to skoda. Nic vic, nic min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.4.21 23:03
@Anonymní píše:

No vypadá to jako že žárliš. Já bych prostě ignorovala co říká. Pro takovou blbost, chceš utnout kontakt? To bych vážně nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 23:12

Trochu jsem vychladla a bylo to recene z afektu. Hlavne proto jsem zalozila diskuzi, abych slysela i ostatnich nazory a to byl ucel. Ted vim, ze by to opravdu bylo prehnane kdybych to ukoncila. Musim byt opravdu diplomat a prestat si brat druhych vyroky tak k srdci

• Citovat
  • Upravit
14723
3.4.21 23:45
@Anonymní píše:
Trochu jsem vychladla a bylo to recene z afektu. Hlavne proto jsem zalozila diskuzi, abych slysela i ostatnich nazory a to byl ucel. Ted vim, ze by to opravdu bylo prehnane kdybych to ukoncila. Musim byt opravdu diplomat a prestat si brat druhych vyroky tak k srdci

Jo, to musíš. Na fetku nijak žárlit nemusíš, protože její život bys žít nechtěla.

Jenom pozor na jednu věc. Jsou chlapi, co jsou takoví zachránci. A skutečně milují jenom takové ženy, kterým je třeba pomáhat, pořád je zachraňovat. Silnou ženu neboli normální ženu klidně opustí, i když s ní budou mít 3 děti a půjdou k totální nule, co je hrozně potřebuje.
Tohle mně napadá, když píšeš, že jí hrozně chtěl z něčeho tahat. Příště bude zachraňovat jinou, třeba. Nebo taky ne, ale podle mně zcela zdravý muž neteskní po ženě, co má za sebou fet a dítě na krku s jiným, když je mladý a nemusí brát secondhand.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 23:48

@LaPaloma na tom neco bude, protoze porad lituje svobodne maminky jak to maji tezke atd. To me taky desi.. ma to v sobe byt ten zachrance

• Citovat
  • Upravit
14723
4.4.21 00:09
@Anonymní píše:
@LaPaloma na tom neco bude, protoze porad lituje svobodne maminky jak to maji tezke atd. To me taky desi.. ma to v sobe byt ten zachrance

Zamysli se nad tím, jak moc je to manipulovatelný typ. Jestli není snadno zneužitelný. Možná je tak prostě vychovaný. Ale zneužitelní lidé jsou ve vztahu problém. Nevím, jak ten tvůj to má doopravdy, na to musíš přijít sama. Ale zachránce padlých žen, nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 00:20

@LaPaloma prijde mi, ze kdyby ho nekdo zacal balit tak se asi necha

• Citovat
  • Upravit
31
4.4.21 00:59

Mě se jednou mamka od expřítele zeptala, jestli nevím, jak se má jeho bývalá. :D :D Nikdy jsem s ní nemluvila, se mnou si začal rok po ní, takže úplná myšlenka za roh, ale ona prostě byla extrémně ukecaná :D Takovým tchýním ani nedojde, že mluví o něčem, co nemají, prostě milují drby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 01:06

@KnaStík tak to je tez extrem.. to uz je na zvazenou zda-li takovou osobu neposlat do onech mist :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31
4.4.21 01:30
@Anonymní píše:
„@KnaStík“: tak to je tez extrem.. to uz je na zvazenou zda-li takovou osobu neposlat do onech mist :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když já věděla, že ona to nemyslela zle, jen prostě tradičně plácala :D Párkrát se i stalo, že mě oslovila jménem bývalé, ale popravdě za to viním spíš chlapa, byla jsem jí velmi podobná, moc to rodičům neulehčil :D Jinak jsem s ní měla ale krásný vztah, měla mě moc ráda a dávala to i najevo (i když teda vím, že tu bývalou měla ráda stejně, ale to mě netrápilo)… dodnes na ni vzpomínám s úsměvem, na jejího synáčka teda ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí