Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale oni ho museli chytat jen proto, že jim dvakrát úspěšně utekl ze stejné věznice, ne? ![]()
@Dája999 píše:![]()
sledoval syn, tak jsem jen občas zachytila nějakou scénu cestou kolem TV - on mi přišel chudák úplně převálcovanej těma svýma „holkama“
Viděla jsem to jako malé děcko a ano, máš pravdu. Ale zase, uměl si s tím poradit. Sice děsnej, ale byl to jeho život ![]()
@LydiaD Na žádných stopách nebazíruji, neb žádné nejsou. To mě jen zdejší uživatelka Baba chtěla setřít, nevyšlo jí to a teď raději nereaguje.
Vše se dá napsat slušně. I hanlivé termíny máme slušnější, méně slušné až vulgární. A mnoho uživatelek píše schválně pasivně agresivně a schválně Teda shazuje za očividné nepravdy. Ted prostě je pohledný, charismatický a inteligentní. Dočtete se to všude a díky těmto charakteristikám byl tak „úspěšný“. (berte s rezervou!! snad chápete, v jakém smyslu to myslím)
@MrsNorris píše:
To zoufalé volání po cenzuře mi přijde docela vtipný.
Přitom by úplně stačilo, aby tady neustále někdo nereagoval a diskuze by šla do propadliště dějin.My si fakt zasloužíme, co přijde. Zachraňte nás před škodlivým obsahem! Naše oči musí zůstat neposkvrněny a mozek nezaměstnán. Admine, státe, nadnárodní organizace, přispěchejte!
Přesně tak, vždy se někdo najde. Mimochodem, moc dobře si pamatuju, že se uživatelka na jiné diskuzi chlubila, jak cituji „kvalitně trollí“ (jakoby to nebylo jasné i bez toho)
a stejně se někdo chytí i příště na stejnou diskuzi. Co z toho holka má ovšem nechápu, investovat takového času
@MrsNorris píše:
To zoufalé volání po cenzuře mi přijde docela vtipný.
Přitom by úplně stačilo, aby tady neustále někdo nereagoval a diskuze by šla do propadliště dějin.My si fakt zasloužíme, co přijde. Zachraňte nás před škodlivým obsahem! Naše oči musí zůstat neposkvrněny a mozek nezaměstnán. Admine, státe, nadnárodní organizace, přispěchejte!
Takhle - já mám v oblibě doku-krimi, je to zajímavé téma a na Netflixu a HBO se na dobře zpracovaný dokument ráda podívám.
Ale tohle bych srovnala se zájmem o období 2. světové války vs. obdivem k Hitlerovi - dvě naprosto odlišné věci ![]()
@MrsNorris
Policajti to několikrát pěkně zvrzali a nebýt náhody a z pekla štěstí, možná by ho nikdy nedopadli.
@puzzles píše:
@LydiaD Na žádných stopách nebazíruji, neb žádné nejsou. To mě jen zdejší uživatelka Baba chtěla setřít, nevyšlo jí to a teď raději nereaguje.Vše se dá napsat slušně. I hanlivé termíny máme slušnější, méně slušné až vulgární. A mnoho uživatelek píše schválně pasivně agresivně a schválně Teda shazuje za očividné nepravdy. Ted prostě je pohledný, charismatický a inteligentní. Dočtete se to všude a díky těmto charakteristikám byl tak „úspěšný“. (berte s rezervou!! snad chápete, v jakém smyslu to myslím)
Ono je lepší na Tebe vůbec nereagovat ![]()
Hezky si tu dál diskutujte, jdu dělat něco užitečnějšího
![]()
Tomu sokolíkovi nevěnuju už ani jednu větu ![]()
@puzzles píše:
@Ms.Ragdoll Respektuji odlišné názory, pakliže jsou napsány slušně, neútočně a bez agresivní provokace. Tvůj názor beru.Spousta lidí má ale na trest smrti stejný názor jako já. Lidé, kteří o něm rozhodují, provádějí ho a značná část lidí schvalujících tento způsob odplaty, musí být podle mého názoru obdobně narušená jako ti, kteří si podle nich tento trest zaslouží.
Dobře, a co si podle Tebe zaslouží nekdo, jehož poslednim „vykonem“, v řadě podobných „vykonu“, bylo znasilneni, uskrceni a pohozeni do/u vody 12ti lete holciny?
@Baba píše:
Videlas ten dokument? Ten dojem se prohloubi vzdycky, kdyz otevre pusu.Zato Al je jina liga
při srovnání vychází Al o dost chytřejší
a překvapivě asi i přitažlivější, protože když nic, tak aspoň ten smysl pro humor tam byl ![]()
@puzzles píše:
Nikdo by neměl být souzen pouze na základě jedné špatné věci, špatného činu, kterého se dopustil. Představte si, že vás ostatní budou hodnotit podle toho nejhoršího, co jste kdy udělali. Každý někdy provedl něco špatného a neznamená to, že je špatný člověk.A proto…
O zločinech a negativních věcech se můžete dozvědět ze všech ostatních zdrojů. V tomto tématu se zaměříme na to pozitivní. Jméno Ted Bundy není jen synonymem sériového vraha. Ted Bundy je syn, bratr, přítel a v mnoha ohledech také dobrý člověk.
Mnozí z vás už jistě zachytili má předchozí témata, takže jistě víte, že Ted pracoval na krizové telefonní lince pro sebevrahy, kde pomáhal zachraňovat lidské životy.
Spolupracoval také s policií a jako člen preventivní skupiny pro kriminalitu zpracoval materiály a vytvořil brožuru zaměřující se na prevenci znásilnění.
Byl oceněn za záchranu tonoucího chlapce a pomohl dopadnout zloděje kabelky, jehož zadržel až do příjezdu policie.Kromě těchto záslužných věcí byl Ted vždy hodný na zvířata. Jednou dokonce rozdýchal narozené mrtvé koťátko.
Rád vaří, sportuje, baví se s přáteli. Prostě normální člověk. Nezaslouží si být souzen jen na základě jedné temné stránky jeho osobnosti.
Jak můžete obhajovat masového vraha? Líbil se Vám jeho život?
@Lalelale píše:
Přesně tak, vždy se někdo najde. Mimochodem, moc dobře si pamatuju, že se uživatelka na jiné diskuzi chlubila, jak cituji „kvalitně trollí“ (jakoby to nebylo jasné i bez toho)a stejně se někdo chytí i příště na stejnou diskuzi. Co z toho holka má ovšem nechápu, investovat takového času
tak v reálném životě o něm moc nepokecá, tak aspoň tady. Oslovovat vlastního chlapa v posteli Tede?
to ani nepotřebuješ psych. zkoumání
Bych to tipla na nějaké drobnější psych. onemocnění a nestabilitu. Vždyť i ti následovníci Masona nebyli psychicky v pořádku a tady je to v bledě modrým…
@Qwentin píše:
Jak můžete obhajovat masového vraha? Líbil se Vám jeho život?
jí se líbí on. sice už je dávno mrtvej, ale je nejchytřejší, nejúžasnější, prostě nej
nikdo normální svýmu chlapovi v posteli jménem sériového vraha říkat opravdu nebude ![]()
Teď nedávno o něm na ID extra běžel dokument, doporučuji shlédnout.
Na youtube je o něm taky dost příspěvků.
Proč se Vám tak líbí? Kvůli tomu, že měl v životě pár světlých okamžiků?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat