Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
me taky hodne rychle vzdycky vyhladlo..podle toho jesm si rikala ze by to mohlo vyjit..no zitra to bude od oplodneni 14 dni a ja mam ted nejvetsi strach ze to dostanu:((..ale snazim se na to nemyslet:))taky uz jsem anpnuta na to az budete hlasit vase vysledky testiku..drzim palce at jsou pozitivni:))
uz se tesim na kontrolu k Dr. na kterou jdu 16.prosince..snad mi tehu potvrdi a bude vse v poradku a ja uz se budu moct pomalu tesit na tehulkovani:)
konicek: ahoj, tak to ti přeju, ať ta ms už nepříjde a na testu máš //. Taky mám z těch pozitivních zpráv velkou radost.
Dobré ráno děvčata! No teda,to je pěkná nadílka pozitivních testíků.Moc Vám to přeju a gratuluji! ![]()
Mě menses zatím nedorazil.Akorát začínám být nějak nastydlá,nebo co.Včera odpoledne jsem odpadla a spala jak špalek.Dnes jsem radši doma.Takže test bude muset koupit manžel
Odpoledne asi nebude mít cenu testovat co?
Jajasi já myslím, že má. Teď jsou testy tak citlivý, že by se tam objevil i duch. Mě se ukázal už 4 dny před MS
a nebyl to žádný duch. Ať koupí mamatest 10, ty jsou nejlepší ![]()
Tak držím pěstičky a dej vědět ![]()
Lucka
Jaký je to pocit, když jste našly 2 čárky ? Věřily jste tomu ? Popište, jsem zvědavá … ![]()
Poprvý jsem se štěstím málem zbláznila, úžasný pocit a teď po druhý, Terka byla vzhůru a já když jsem viděla, jak se to tam fakt vybarvuje, tak se mi začly klepat ruce, nečekala jsem to tak brzy, chtěla jsme původně až na jaře počít
Krásný pocit, a zažívám ho pořád, když si dělám ty testíky. Užívám si to, chceme jen dvě děti. Tak snad tohle dopadne a bude vše v pořádku, moc bych si to přála. ![]()
Lucka
Já jsem u prvního měla hroznou radost hned z testu a nenapadlo mě, že by se ještě mohlo něco stát. To bylo v roce 2005. Letos v září jsem měla slabě pozitivní test a opět měla radost, jenže test začal pomalu slábnout a ms přišla. Takže teď nějak ta radost z testu už nebyla taková. Potěšila mě až sestřička, když mi řekla, že mám hcg z krve přes 400, což je jasně pozitivní a odpovídá stáří těhotenství v termínu ms (já čekala, že budu mít tak 250, byla jsem tam asi 13DPO), ale stejně mám pořád ten pocit strachu asi trochu větší než radosti. Snad mi pomůže utz 21.12, tam už by mělo být vidět něco jasněji, možná i srdíčko. Pak už tomu snad opravdu uvěřím a zvítězí radost nad strachem.
jajasi: určitě zkus testovat i odpoledne. Máš tam testy 2, tak kdyžtak zítra ráno zkusíš ten druhý. Už se těšíme na další pozitivní testík, držím pěsti a pěkně odpočívej, nastydnutí nevadí, ale udělala jsi dobře, že si zůstala doma, opravdická pravá chřipka, by mohla být už horší, tak ať jsi brzi fit. Jestli jsi těhotná, máš oslabenou imunitu, tak se opatruj.
ahojky holky
jajasi:presne zkus ho i odpoledne..moje segra testovala den perd MS az vecer a mela ho tam sice hooodne slabej prouzek ale mela:) a dej nam pak hned vedet
no ten poit kdyz jsem si delal test tak jsem si rikala ..sakra snad tam ta caska nabehne!§a pak jsem na nej koukl a arikam:sakra!!ona je tam!!byl ajsem dsot v soku a sedla jesm si v pokoji na zidli a brnely mi ruce nervozitou a nejak jsem to nemohla vstreabat..az kdyz jsem pak prijela k segre..udlelala si s ni srandu ze jem netestovala a test ji polozila na skrinku a rikam:hele tady neco lezi!!a ona se desne rozbrecela(je ve 26tt a jsme dvojcata:)) a rikaaa je tehotenskej test!!!a objaly jsme se a to jsem poprvy brecela stestim a poradne to dusevne oslavila:DD
drzim vam palecky at taky brzy zazijete takovy pocit
ted sjem ale dene nervozni..dnes mam termin MS a tak se silene bojim ze dorazi a rano ani nemuzu spat..jsem spac..spalal bych ijndy do 11 minimalne ale posledni tri dny nemuzu rano dospat a ode dneska nemuzu dospat nervozitou..uz aby to bylo za mnou tohle prvni obdobi a dopadlo to dobre…
jinak prsa me dost boli..na noc jsem si vzala sportovni podprdu a celkem to pomohlo a uz zacinam mit zacpu..nevim jeslti to mate i vy ael segra s kamoskou mely na zacatku porad krece v brise jak byly nafoukly a nemohly si dojit na wc..proto se bojim ze MS dorazi…porad me boli to bricho a nemuzu poradne urcit jeslti streva, kycle nebo deloha..ael asi je to normalni…nejvic mi pomaha lezet na zadech s pokrcenyma nohama:)..ale sjem rada za tyhle vsechyn priznaky protoze pomalu zacinam verit tomu ze by to mohlo opravdu vyjit:))
omlouvam se za ty preklepy…pisu rychle a takhle to pak dopada:))
Ahojky Jajasi určitě má smysl se testnout odpoledne i klidně večer, testy jsou citlivé v kteroukoliv denní dobu. Tak ať tam jsou dvě //. Já když jsem objevila dvě tak jsem byla moc šťastná, to nejde popsat, ale zároveň plná strachu, že může dojít MS abude povšem. Snažili jsme se asi půl roku. Dvakrát před tímto těhu jsem měla pozitivní testy a pak došla a SP hned na začátku, špatně zachycené vajíčko, tak teď jsem šťastná, že se zadařilo, no nejen já i manžel a Milánek. Zatím to víme jen my dva a za 14 dní jestli tam bude i to srdíčko a bude to prosperovat, tak to řekneme i doma, nechci nic zakřiknout. Pěkný den Sonča
![]()
Ahojky holky, mohu se k vám pžidat?,Moje testování se bohužel přesouvá až na prosinec. Jelikož jsem měla testovat na konci listopadu nedopadlo to, přestože se ms nedostavila, tak jsem zjistila že semi v úterý nebo středu začíná otevírat čípek a měla jsem hlen přesně jak píši když je ovu,tak jsem usodila,že místo ms přišla ovu,takže jsem v očekávání jak to dopadlo. Ale nevím jestli jsme to nepropásli,ptž mi to došlo pozdě a tulení proběhlo v pátek v neděli a včera tak jsem na to zvědavá.
Jinak jsem chtěla popřát těhulkám a přeju vám holky,ať je vše v pořádku!!!!!A hezky si to užívejte!!!!
![]()
Ahoj Sončo. Taky jsem našim zatím nic neříkala, ani synovi, tomu je 5 a on by to vykecal, ale nevím, jestli už třeba něco nevyslechl, ptž. včera jsem mu říkala, že by se mi líbilo jméno Terezka a jestli jemu taky a on mi na to povídá, že jo, ale že to třeba nebude holka.
21.12 jdu na utz, tak bych to rodičům řekla asi o Vánocích. Oni z toho budou mít hroznou radost (teda hlavně mamka a tchyně, chlapům, je to asi jedno), ptž. manžel původně druhé nechtěl a já jsem jim ani neříkala, že změnil názor, takže to vůůůůbec nečekají.
Ahojky tak to jdem ve stejný den na UZ. Já teda na druhý, ale dost podstatný, doufám, že bude
. Měla jsem teď tři dny děsnou rýmu, ale polehávala jsem a nikam nechodila a čajovala, tak to snad bude Ok.
Budu na tebe mylset.
![]()
ahoj holky,taky testuji v prosinci!ms má (ne)přijít až zítra či v pátek…ale páč jedu do zahraničí tak sem se raději chtěla testnout už teď a včera slabá ale viditelná čárka,dnes už sílící…protože sem ale měla předešlé dva měsíce problémy, pozitivní testíky (nikdy ale ne tak výrazné) a poté to odešlo s opožděnou ms volala jsem včera doktorce ta mi řekla ať dnes dorazím,nic moc ale ještě neviděla..prý jen zvýšená sliznice a snad se něco rýsuje
pro jistotu mi předepsala utrogestan,máte s ním některé zkušenosti?bylo vám po něm nějak špatně?první si budu zavádět dnes večer…na kontrolu jdu až za 14 dní,to už snad bude vidět víc,to bude nekonečných 14 dní…jinak moc gratuluji těm co se konečně zadařilo!