Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dedrichov ano jen ta první věta. Vím, že je mi dost.Ale není to až tak hrozné znám okolo sebe spousty ve 40 ve 41 co otěhotněli.
@hanikely39 píše:
@mamule42 ano dvě, ale mám nového muže a on nemá a prostě se snažíme už tri roky
@hanikely39 píše:
@prokr co už zase jako?
No že by ses místo dělání vlastních vnoučat mohla pověnovat jazyku českému ![]()
@terien takhle to můžeš nazývat ty.
My normální tomu říkáme dar pokud se to povede. A neptám se na nikoho názor ženy. Jen jsem se zeptala zda je tu na tom někdo podobně. Jestli ne nemá smysl mi psát a rozmlouvat a divit se atd. Dekuji
@Nenitamduch
mému muži je 38 předpokládám, že starý není. Amoleta jsi akorát ty 😂 🙏 ty si raději děti nedělej když to vidíš takhle
@hanikely39 píše:
@Nenitamduchmému muži je 38 předpokládám, že starý není. Amoleta jsi akorát ty 😂 🙏 ty si raději děti nedělej když to vidíš takhle
jsi to asi moc nepochopila, ale to jsme si vsimli, ze nejsi moc bystra… jak nekdo ve 42 letech muze uvazovat vubec nad ditetem ![]()
@Nenitamduch hlavně, že vy jste ![]()
Budu se opakovat. Ženská s tímhle názorem by neměla mít děti.
A přestaňte mi tedy psát
@hanikely39 nech si udělat vyšetření a chlap taky. Třeba je to něco snadno řešitelného. V tomto věku už není dobré ztrácet čas. Otěhotnět evidentně můžeš
A pro tebe je dobrý, že už děti máš. Byl by to takový bonus. Jsi v lepší pozici než prvosnažilka.
Naše sousedka měla dítě v 48 neplánované, s 20 letých klukem. U ní to byl bizár v tom, že vypadala minimálně o 10 let starší. S dítětem nic nepodnikala, maximálně sedla na lavičku.
Já pozdnímu mateřství fandím, ale pokud žena vypadá mladší a není třeba zralá na invalidní důchod nebo papíry na hlavu.
Nevím, co ostatní ženy, ale mé spolužačky, které měly děti hodně brzo 20-24 vypadají kolem té 40 o 10-15 let starší než dosud bezdětné, na těch zub času hlodnul nejméně.
Prosím anonym
@terien no teď si mi to nandala. V čem přesně máš na mysli chytrolíne
Příspěvek upraven 24.06.23 v 11:20
@Anonymní píše:děkuji ti za konečně normální názor
@hanikely39 nech si udělat vyšetření a chlap taky. Třeba je to něco snadno řešitelného. V tomto věku už není dobré ztrácet čas. Otěhotnět evidentně můžešA pro tebe je dobrý, že už děti máš. Byl by to takový bonus. Jsi v lepší pozici než prvosnažilka.
Naše sousedka měla dítě v 48 neplánované, s 20 letých klukem. U ní to byl bizár v tom, že vypadala minimálně o 10 let starší. S dítětem nic nepodnikala, maximálně sedla na lavičku.
Já pozdnímu mateřství fandím, ale pokud žena vypadá mladší a není třeba zralá na invalidní důchod nebo papíry na hlavu.
Nevím, co ostatní ženy, ale mé spolužačky, které měly děti hodně brzo 20-24 vypadají kolem té 40 o 10-15 let starší než dosud bezdětné, na těch zub času hlodnul nejméně.
Prosím anonym
@hanikely39 píše:
@terien no teď si mi to nandala. V čem přesně máš na mysli chytrolínePříspěvek upraven 24.06.23 v 11:20
V čem přesně máš na mysli?
To je co za spojení? Co věta, to chyba a nevidíš to, ani když tě na to někdo upozorní. Trochu to bije do očí.
@terien ty nevíš co znamená věta : Co přesně máš na mysli???
A mě budeš psát, že neumím český jazyk? 😂 to je vtip ne?
Znám par žen které mají dítě po 40, jedna dokonce rodila ve 46, otěhotněla přirozené. Většinou jsou to ženské co mají mladší chlapy. Nic špatného a divného na tom nevidím, když se na to cítí, proč ne. Já měla druhé dítě ve 38letech, stará jsem si nepřipadala vůbec a dokonce si to užívám trochu jinak a víc než dítě které jsem měla v 21. Je fakt, teď v 45 by se mi kolem batolete skákat nechtělo, ale chápu ze někomu se chce.
Snažíte se tři roky, těhotenství dopadají špatně. Bohužel věk nezastavíš a tady je víc než jasný, že už máš poškozená vajíčka. Znám ženy, co otěhotněly po čtyřicítce, ale většinou to bylo během několika málo měsíců, ne-li na první šťouch. Pokud to dítě tak chcete, tak běžte do caru a hodně zvažujte darovaná vajíčka. Naději na přirozený těhotenství a zdravý dítě tady bohužel nevidím.
Pokud se ti ve 42 chce jít do toho kolotoče znovu, proč ne
já měla třetí ve 36,.k tomu 2 starší 8 a 10 let. No, někdy si teď říkám ( 11 a 9 let, 2 roky nejmladší), jaká by to už byla pohoda, že už jsou téměř bezúdržbový. Ale i tak si malou užívám, je to naposledy, pohoda bude později ![]()
Přeji Ti, ať se zadaří, na ostatní kašli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat