Těhotenství 42+ letech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
330
24.6.23 11:41

@Anik6 děkuji ti moc

• načítám...
24.6.23 11:41
@hanikely39 píše:
@prokr co už zase jako?

Se podívej, jaké slovo ti označila :lol:

Jinak držím palce, ať ti menstruace dneska nedorazí :kytka:

• načítám...
56505
24.6.23 11:45
@hanikely39 píše:
@mamule42 ano dvě, ale mám nového muže a on nemá a prostě se snažíme už tri roky

Kvůli chlapovi ničíš svoje tělo. Svoji psychiku, opakovanými samopotraty. Bohužel v tvém případě tělo dává najevo, že těhotenství tvoje tělo už asi nezvládne.

• načítám...
654
24.6.23 11:48

Boze, tady je zase hromada milych a starostlivych lidi :mrgreen: v okoli mam spoustu lidi, kteri meli mimco po ctyricitce. Maminky i tatinkove. Muj chlap dokonce po padesatce :lol: Ve 42 je porad mozne otehotnet, i prirozene se to nekdy zadari. Jestli vam to nejde delsi dobu, urcite se nechte vysetrit a hlavne zijte zdrave. Nekurte, moc nepijte, jezte zdrave, udrzujte se v kondici, a tak dale, nechodte zadnym problemum naproti, vsichni to zname ;)

• načítám...
3837
24.6.23 11:49

@terien Co ti je furt po tom, jak kdo píše nebo nepíše? Opravovat někomu neustále gramatiku? Nemáš validní argumenty, jen tu ženskou potřebuješ nějak shodit aby jsi se cítila dobře? Proč? Nešťastný život? :zed:

• načítám...
330
24.6.23 11:50

@Barevné klubíčko jo vidím spontánní ….no aby mě někdo psal kvůli tomu, že nenapíši dvě n, že se mám raději věnovat českému jazyku je prostě trapné. Řeší se tu jiné věci

• načítám...
330
24.6.23 11:53

@Barbucha3 ❤️ díky je tu spoustu fajn žen a pak ten zbytek, co si potřebují něco dokazovat. Ale mě tím jisto jistě ani neurazí ani neponíží 🙂 ony mají problém sami ze sebou chudinky

• načítám...
34473
24.6.23 11:54
@hanikely39 píše:
@terien ty nevíš co znamená věta : Co přesně máš na mysli???
A mě budeš psát, že neumím český jazyk? 😂 to je vtip ne?
Říká ti něco slovosled? No nic, pro jistou sociální skupinu je normální rodit děti bez ohledu na úroveň všeho ostatního.

Příspěvek upraven 24.06.23 v 11:56

• načítám...
34473
24.6.23 11:55
@Barbucha3 píše:
@terien Co ti je furt po tom, jak kdo píše nebo nepíše? Opravovat někomu neustále gramatiku? Nemáš validní argumenty, jen tu ženskou potřebuješ nějak shodit aby jsi se cítila dobře? Proč? Nešťastný život? :zed:

Furt? Neustále? Sis mě asi spletla ;)

• načítám...
5192
24.6.23 11:58
@hanikely39 píše:
@Barbucha3 ❤️ díky je tu spoustu fajn žen a pak ten zbytek, co si potřebují něco dokazovat. Ale mě tím jisto jistě ani neurazí ani neponíží 🙂 ony mají problém sami ze sebou chudinky

Tak problém máš hlavně ty, ne? Ptát se na tak soukromou věc anonymních lidí, které neznáš a které neznají tebe. :roll: Kdyby sis byla tak jistá, tak se podle toho zařídíš a hotovo. A můj názor? Ani náhodou…

• načítám...
Yorkmut
24.6.23 11:58
@terien píše:
No že by ses místo dělání vlastních vnoučat mohla pověnovat jazyku českému ;)

V jazyce českém je správné ukončovat větu interpunkčním znaménkem.

• Upravit
3837
24.6.23 12:02
@terien píše:
Furt? Neustále? Sis mě asi spletla ;)

Stačí mi jedna diskuze. Ale nepříjemná jsi na lidi běžně. A máš tam chyby. ;)

• načítám...
53518
24.6.23 12:05
@prokr píše:
Už zase :roll: :roll: :roll:

A bolestivé prsa. Zdravím na Moravu.

• načítám...
59426
24.6.23 12:05
@hanikely39 píše:
@mamule42 ano dvě, ale mám nového muže a on nemá a prostě se snažíme už tri roky

ty nezdary jen naznačují že už to není ono. vajíčka jsou stará a méně kvalitní. ten věk už nic moc. Máš vajíčka vyšetřená jak na tom jsou nebo do kolika let se budeš snažit? Před 3 roky možná by pomohlo nějaké centrum.

• načítám...
330
24.6.23 12:07

@terien 😂 to ty nemáš úroveň.
Jdi si psát někam jinam a někomu kdo o to bude stát. Tady zřejmě o to nikdo nestojí

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+