Těhotenství 42+ letech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11
24.6.23 13:58

@Nenitamduch ty bys vazne nemela vubec reagovat, kdyz jen urazis.
Moje sestra si poridila ve 42 letech 4. dite - zdrave, krasne. Znam dalsi matky, co maji po 40 zdrave deti (kamaradka dokonce ve 45). Vsechny asi pocitat umime a vime, ze rizika jsou vyssi s vyssim vekem, ale je to na rozhodnuti kazde, na co se citi.

• načítám...
15113
24.6.23 13:58
@hanikely39 píše:
@boball jsi telátko. Víš o tom prd tak neraď

Tak já tady napíšu, že děti s adhd se rodí lidem v každém věku, ne jen po čtyřicítce, a ty mi napíšeš, že jsem telátko? O téhle problematice toho vím docela dost.Ty to dítě fakt raději neměj, pokud bude primitiv po tobě, tak to nakonec bude mít ten duch recht.Ale ,věkem to nebude.

• načítám...
5192
24.6.23 14:00
@hanikely39 píše:
@ibis ty blbko, tady se řeší ještě soukromější věci 🙄 🙄 🙄, ale už dost. Nebudu reagovat na ty nicky tady 😂

Ano, máš IQ tykve :roll: Proč mě urážíš? Pravda bolí, co? :roll: Lituji to nenarozené dítě…

• načítám...
330
24.6.23 14:03

@ibis jaká pravda ježiš co to meleš. Vy jste si začali urážet, tak se teď nedivte..

• načítám...
330
24.6.23 14:06

@boball promiň špatně jsem označila osobu v té rychlosti. Omlouvám se samozřejmě 🥺 to bylo adresováno někomu jinému

• načítám...
5593
24.6.23 14:07
@Janli píše:
Já jen koukám, kolik z vás je tady ze sebe ochotných udělat takový vagíny jen proto, že ženská chce mít dítě po čtyřicítce. Proč vám to tak trhá žíly, že máte potřebu ji tak pozurážet? Nuda v sobotu, PMS nebo jste jen takový jalovice? Ani neodpovídejte, svůj názor už mám…. :mrgreen:

V jakém věku má kdo dítě je mi úplně jedno, každý ať si dělá co chce.
Co mi vadí je nedostatek soudnosti. Když o sobě vím, že pravopis je moje výrazně slabá stránka, tak se maximálně snažím omezit jakoukoliv písemnou komunikaci na minimum a pokud ne, tak budu připravená na to, že to schytám a na kritiku budu reagovat nějak přiměřeně, nebo vůbec.
A ne tak, že se začnu vztekat sprostě nadávat a „dělat ramena“ na ty co si dovolili k úrovni mého písemného projevu nemlčet :kytka:.

• načítám...
5192
24.6.23 14:08
@hanikely39 píše:
@ibis jaká pravda ježiš co to meleš. Vy jste si začali urážet, tak se teď nedivte..

Já jsem nikoho neurážela. Napsala jsem, že tak soukromou věc nemáš řešit na netu, ale někde jinde. Toť vše! Že ty se tu prezentuješ vulgárně a nedokážeš přijmout fakt, že ne každý je odvázaný z těhotenství po 40,tak to je tvůj boj!

• načítám...
1Janinka1
24.6.23 14:08

Tak já nevim, ale nebylo by lepší trochu té pokory před přírodou? A respektovat ji? A nesnažit se jako člověk nad ní povyšovat? Stejně se naštěstí nedá obelstít. Sice máme věk dožití o poznání větší, než třeba ve středověku, ale reprodukční věk se tím neposunul. Musíme si uvědomit, že v životě nemůžeme mít všechno. A někdy si musíme vybrat. Buď kariéra nebo dítě, v tomto případě mladší partner by se měl buď s absencí svého dítěte smířit nebo jít hledat mladší ženu. Opravdu tím věkem se zvyšuje možnost vad a mutací. A že to někoho nepotkalo, znamená, že měl prostě štěstí. Tak proč jít něčemu naproti? To je fakt lepší mít postižené dítě, než žádné, v tomto případě žádné další? A pak je tu jistá dávka sobeckosti vůči dítěti. Ono bude mít místo rodičů prarodiče a místo prarodičů praprarodiče, pokud tedy ještě jsou…
Jo, máme svobodnou volbu, ale někdy zamyšlení se nad tím vším není na škodu…

• Upravit
15113
24.6.23 14:12
@hanikely39 píše:
@boball promiň špatně jsem označila osobu v té rychlosti. Omlouvám se samozřejmě 🥺 to bylo adresováno někomu jinému

V pořádku, ale nevím proč se rozčiluješ, je to jejich názor. Já mám sama syna ve 42 letech, je mu dvanáct, je v pořádku, blbeček to není, je zdravý a vcelku fešák, holky mi už po něm jdou.Tak doufám, že se tady za sedm let budu moct pochlubit i tím omletým maturitním plesem. :P :mrgreen:

• načítám...
576
24.6.23 14:34

Holky, co se tak oháníte adhd a různýma poruchama, mám je v okolí jen u mladých mamin (22 let, 21 let s trochu starším mužem). Ty starší rodičky mají všechny zdravá miminka a moc hezké děti. Ono se to zase u těch starších víc hlídá a těhotenství nedopadne, když se nevyvíjí optimálně. A jedna kamarádka měla downa (ukončila těhu) a bylo jí 24 myslím.
ADHD prý souvisí s MTHFR mutací a tu má žena od narození.

• načítám...
330
24.6.23 14:40

Končím tuhle debatu

Nemá smysl to poslouchat ty urážky, končím tuhle debatu i skupinu.

• načítám...
5192
24.6.23 14:44
@boball píše:
V pořádku, ale nevím proč se rozčiluješ, je to jejich názor. Já mám sama syna ve 42 letech, je mu dvanáct, je v pořádku, blbeček to není, je zdravý a vcelku fešák, holky mi už po něm jdou.Tak doufám, že se tady za sedm let budu moct pochlubit i tím omletým maturitním plesem. :P :mrgreen:

Tak to je super :palec: Hlavně bys měla doufat, že ty v 60 budeš OK :think:

• načítám...
15113
24.6.23 14:49
@ibis píše:
Tak to je super :palec: Hlavně bys měla doufat, že ty v 60 budeš OK :think:
Člověk neví dne ani hodiny už od narození. Doufat můžu, co všechno jak dopadne se uvidí.
  • načítám...
3837
24.6.23 14:50
@prokr píše:
V jakém věku má kdo dítě je mi úplně jedno, každý ať si dělá co chce.
Co mi vadí je nedostatek soudnosti. Když o sobě vím, že pravopis je moje výrazně slabá stránka, tak se maximálně snažím omezit jakoukoliv písemnou komunikaci na minimum a pokud ne, tak budu připravená na to, že to schytám a na kritiku budu reagovat nějak přiměřeně, nebo vůbec.
A ne tak, že se začnu vztekat sprostě nadávat a „dělat ramena“ na ty co si dovolili k úrovni mého písemného projevu nemlčet :kytka:.

Já nechápu, jak vás úžasně bystré ženy může tak strašně pohoršit něčí pravopis. :roll: Ale je pravda, že to pořád dokola řeší ty stejné typy, které většinou nic jiného než tu češtinu vlastně neumí. Tak se aspoň nějak potřebují povýšit nad ostatní. :oops: Ona ta vaše geniální čeština o inteligenci, uplatnění a použitelnosti v životě nevypovídá vůbec nic. Ještě si o sobě myslet jaká jsem hvězda, že budu lidem, kteří dělají hrubky zakazovat psát na diskuze. :potlesk: Jsi skvělá, gratuluji.

Příspěvek upraven 24.06.23 v 14:52

• načítám...
15113
24.6.23 14:51
@hanikely39 píše:
Nemá smysl to poslouchat ty urážky, končím tuhle debatu i skupinu.
Že sis ještě nezvykla ;) na to se vykašli.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+