Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ibis píše:
Jasně, v pořádku…jen jsem upozornila na to, že ne vždy to zakladatelka unese, když se to tu „semele“Co člověk, to názor, což je v pořádku…
no tady se to semlelo teda dost nechutně,
stará vejce se salmonelou a blbečci s ADHD je už hodně za čarou, i jiné příspěvky ![]()
@stinga píše:
no tady se to semlelo teda dost nechutně,
stará vejce se salmonelou a blbečci s ADHD je už hodně za čarou, i jiné příspěvky
S tím souhlasím… Někdy je lepší zdržet se komentáře…
@Nenitamduch ADHD mají děti i velmi mladých rodičů. Píšeš tu úplně z cesty.
@admin máte plnou pusu toho, jak se má diskutovat slušně. Doporučuju pročíst tuto diskuzi a pár uživatelek poslat na střídačku. Protože tady se vskutku sešlo dno tohoto serveru.
@Villanelle píše:
@admin máte plnou pusu toho, jak se má diskutovat slušně. Doporučuju pročíst tuto diskuzi a pár uživatelek poslat na střídačku. Protože tady se vskutku sešlo dno tohoto serveru.
oni tu bohužel přes víkend nejsou
@Anonymní píše:
Svagrova ve 44 těhotná, v 45 porod. Krasne zdravé dítě. Dává ji to trochu zabrat, ale je šťastná. A to jim to taky x let neslo.
To je nádhera! Vymodlené miminko. Moc jí to přeju
![]()
Zakladatelko, je tady uzavřenka - Snažilky po 40, zkus najít a zažádat o členství. Jsou tam super ženy, spousta dobrých rad a podpory. Místní hejno klovavých slepic si nevšímej - nesnesou nikoho, kdo žije svůj život jinak než ony.
Jo a po 40 se mi narodili dvě krásné zdravé detičky, které nám přinášejí hodně radosti a štěstí
.
Dobrý večer,
diskusiu som sa rozhodla zamknúť.
Absolútne nerozumiem tomu, čo sa tu spustilo. Nechce sa mi vereiť, že toľkým z vás chýba štipka empatie. @hanikely39 zjavne hľadá podporu a niekoho, kto je v podobnej situácií. Ja viem, že sú diskusie verejné a vyjadriť sa môže kto chce, ale niekedy je lepšie nenapísať nič, než toto, čo ste tu mnohé napísali..
Všetko sa dá napísať slušne, lenže toto bezdovodne rýpanie a urážanie je pre mňa úplne nepochopiteľné. Čo vás k tomu vedie? Veď predsa viete, že to tej zakladateľke nepomože, iba jej to ublíži. Z mnohých reakcií v tejto diskusii som úprimne sklamaná.
@hanikely39 nabudúce sa prosím nenechajte vyprovokovať, nemá to cenu. Držím Vám palce. ![]()
Kristína
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat