Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Makula75 zlatého retrívra jsem taky vždycky chtěla ale bohužel do bytu by to nešlo ![]()
My mame fenecku biglici, uz má 8 let a manžel rika ze je na ni strasne videt jak je nestastna co nejsu doma.
@BB zlaticko oni jsou jak malé děti člověk jim to nemůže vysvětlit co se děje ale dneska to vše jistě dobře dopadne a už zase bude vrtět spokojeně ocáskem - ta naše potvora se mazlí ze všema ale jakmile odejdu na záchod tak sedí u dveří dokud nepříjdu pak mě přivítá jako bych byla rok pryč a jde si zase po svém ale dělá to jen mě nikomu jinému už uvažuju jestli si do porodnice nebudu muset vzít i psa do přepravky
![]()
@ita83 celou noc jsem nespala, teď tady byla vizita a Mudr.je uz tadyyyyy, tak se snad dockam a dopadne to dobre.
Pak se ozvu.Snad to nebude jak min. tyden ve 3 odpoledne. Rikala jsem u vizity dr. ze jsem včera sebou skrabla…no a co si myslíte ze rekla?„Bolelo to? Viděl to někdo? Kdyz jste věděla ze tam nedojdete mela jste si říct o sedacku“Já nemela vubec sílu ji nic říkat, po takových debilnich otázkách.
@BB zlaticko No to se ti ani nedivím
Spíš by si měla promluvit se sestrama, aby se to neopakovalo!
@BB zlaticko oni jsou fakt neskuteční
bych ty sestry seřvala na tři doby tak neumí číst?!
tak hlavně dej vědět jak jsi dopadla já si vysledek přečtu asi až odpoledne jdu dneska na tu genetiku a přiznám se že mi cvaká prdelka od strachu
@ita83 Ty dej taky vědět, držím pěsti! Určitě to bude v pohodě ![]()
@Zuzi28 no cvaká mi prdelka od strachu ted se prý bude zkoumat srdíčko a orgány jsem vzhůru už od 5 hodin a to jdu na 11 hod tam a ještě mám jít nějaké doktorce ondráškové a ta je prý divná podle diskuzí tak se bojím o to víc
To máš jak já v pondělí! Taky jsem šla k doktorovi, který měl blbé reference (co se týče chování). No byl takový odměřený, ale hlavně, že mimčo je v pořádku
Takže kašli na doktorku a mysli na prcka ![]()
@ita83 koukám ze jsme vsude
Jses z Brna? Jo a přístup k tehotnym maji stejnej na celým obilnaku…ted lezim na Obilnaku…
@ita83 neboj to dopadne dobře! Budu na Tebe myslet a já si tim trochu zamestnam mozek! ![]()