Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
29.10.15 09:49

@Zuzi28 jj taky si říkám že to je to nejdůležitější ale jde se mnou tchýně a ta je od rány takže kdyby něco ona si udělá pořádek :dance: @BB zlaticko jj jsem z brna ale na obilňák bych asi nešla ani na udržování přikláním se spíš k Bohunicím i rodit bych chtěla tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.10.15 09:54

@ita83 Tak to je dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 10:00

@BB zlaticko ještě takový postřeh z obilňáku-když mě propouštěli po té druhé revizi tak nás ve 4 hodiny odpoledne vyhodili z postelí že to musí nachystat na další přijmy no a papíry jsme dostali až v 8 hodin večer seděli jsme na chodbě v křečích a nikoho to nezajímalo až v těch 8 hod přišel nějaký doktor vypsal nám papíry a mi mohli odejít už jsem byla naštvaná a chtěla jsem odejít i bez nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 10:01

@Zuzi28 jdu se oblíct a jedu tak snad to výjde mám uplně zpocené ruce ale už se těším až uvidím malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.10.15 10:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.10.15 10:26

@ita83 já si nemohla vybrat v tom 23 tt. Zachranka mne vezla semka a do Bohunic se prijma az od 36 tt tam nejsou na nedonosenatka pripraveni. Jinak ja rodila v Bohunicích jsem rodila PA uzastna na poridnich salech byli vsichni skvělí ale na sestinedeli bych radši zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 13:55

@BB zlaticko aha tak to jsem nevěděla teprve tady ty nemocnice poznávám ale někde jsem četla že v bohunicích je i oddělení pro nedonošene tak nevím fakt bych lhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.10.15 13:57

@ita83 Tak coooooo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 14:09

Před chvilkou jsem přišla domů jsem zničená jak varšavská smlouva - paní doktorka je opravdu divna nevím jak jí popsat - přišli jsme tam 15 minut předem no stejně jsme tam 45 minut čekali protože nejdřív vzala paní inženýrku a pak nějakou Lucku podotýkám obě přišli až po mě no sotva jsem si lehla tak mě vyhnala na chodbu že ten malý blbě leží takže jsem půl hodiny pochodovala po chodbě no celkově mě takhle vyhnala 3 krát po třetí jsem už chodila po schodech a dělala dřepy - nakonec mi řekla že malý je asi v pořádku že je nevyšetřitelný placentu mám prý na přední stěně (ani nevím jestli je to dobře) břicho mám celé bolavé jak mě mačkala a fotku mám rozmazanou že člověk musí mít hodně velkou představivost aby tam něco viděl jooo ale pindíka ukazoval uplně vzorně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.10.15 15:33

Holky chcete se pobavit???Já se dneska toho utz přece jen opet nedočkala. Tak snad zítra… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 15:52

Si děláš srandu oni jsou už fakt neskuteční :zed: :zed: :zed: asi bych to zítra už řekla na vizitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.10.15 16:05

@ita83 Já prostě nechápu, proč takoví lidé dělají zrovna gyndaře! Člověk je citlivý úplně na vše a oni se ještě chovají takhle! Kašli na ni, hlavně, že je drobek v pořádku! Já jsem tomu svému ani o fotku nestihla říct, protože už mi pak rychle podal ubrousek na utření břicha a já měla strach, že mě pošle do háje :roll: A taky je fajn, že víš, že to bude kluk! Mně řekl, že asi holka, ale jisté je to až po porodu :zed: A jsi aspoň trochu klidnější?
@BB zlaticko No to je teda taky bomba! A jak ti to odůvodnili???
To je teda dneska den :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.10.15 16:06

Jeste tady nikdo ani nebyl mi aspon říct ze se omlouvaj nebo neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.10.15 16:11

@ita83 a kde si to byla na tom utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.10.15 16:49

@BB zlaticko v prenatalu tady v brně u doktorky Ondruškové a zkoušela jsi se zeptat?? @Zuzi28 no nevím jsem hlavně ráda že to mám za sebou naštěstí mám super gyndařku ta dělá ultrazvuk při každé návštěvě tak jí to řeknu a ona si ho přeměří a vyšetří sama ta ženská je k nezaplacení opravdu jí důvěřuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí