Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Komunikovala anglicky ale už je na porodnim sale. Jinak mne pekne nasr**y sestřičky. Mudrice mi naordinovala 1denne ozvy a to se chodi na druhej konec špitálu na por.saly.A co myslíte ze mne odvezly? Ne musela jsem jít pěšky, po 8 týdnech lezeni…samozřejmě ze sem sebou skrabla a nazpátek mne už hezky hezky a sestra na mne no mela by ste uz začít trénovat…ja ji na to jen rekla ze az bude na mým miste at si trajda jak chce. ![]()
@BB zlaticko a jsi v pohodě??? řekla jsi že jsi sebou sekla??
Ty brďo! To jsou kozy. Prý trénovat! Já bych sebou sekla a to ani 8 týdnů neležím! Kašli má ně
A jak ti je teď?
Asi jsem si skrabla hlavu o zeď, protoze mne boli a mam bouli.Mno zitra to řeknu vedouci doktorce jestli je tohle normální.
Uz abych byla doma holky.Snad se zítra dockam utz a hlavne doufam ze se nalez nezhorsil a budu do toho 35 tt moct v klídku lezet doma.Pak se zacnu postupně hýbat.
@BB zlaticko držím palce, hlavně ať jste v pořádku a doma je to lepší, to je jasný ![]()
@BB zlaticko neboj určitě to bude v pohodě a už budeš jen na nemocnici vzpomínat ![]()
Tak hlavně, že se nestalo něco horšího! Ale určitě bych se o tom lékařům zmínila, aby se to příště neopakovalo ![]()
Zítra na tebe budu myslet ![]()
Ahojky, tak se konečně od rána hlásím. No dnešní noc-opět jsem byla kolem jedné hore, ale asi za 1,5 hod, jsem usnula, sice opět buzení po hodině…no nic, musím si zvykat…Dopo jsem si mákla, pak jsme jeli k našim, dojela tam návštěva a teď jsem se na chvilku natáhla, už mě zase bolí břicho a to mám věšet 3 záclony-syn umyl aspoň okna..a chci třídit ty věcičky k tomu jsem se zatím taky nedostala, chjooo, no jdu se donutit to vytřídit a hodit, chci dnes oprat aspoň 2 pračky
@BB zlaticko Ty jo, tak to je fakt mazec, to jsou KRÁVY! Zítra bych to řekla mudr. Doufám, že jsi v pořádku a nech si to zapsat i do karty, kdyby něco…nevíš jak moc jsi se bouchla, tak pro jistotu…Na zítra ti MOC držím pěstičky, ať tě už pustí… ![]()
@BB zlaticko taky držím palečky a v kolikátem jsi týdnu ja ve 30 a uz 5 týdnu lezim, mesic nemocnice a ted doma, navíc jsem měla i hraniční cukr, takže bych se zase měla hýbat,, je to něco,,za 14 dni kontrola a pak uvidím, po mesici lezeni, dyš jsem byla zavrena v jednom pokoji, pak dojit ven byl pro mě nadlidskej výkon, nohy tak slaboučké…no hruza,
![]()
@Makula75 jsou tady takové 2mlady setry.Tem je to jedno cim si člověk prochází. Navic tohle není odd pro rizikové tehu ale poporodni takze tady nejsou zvyklý na nechodici zensky.Mam i v papírech napsanej klid. rezim takze by sedacka mela byt samoztrjmosti.Jsem sestra takze vim co to znamená. Pokazde kdyz jdu na utz a reknu ze pouze na sedačce tak na mne sanitarky koukaj jak na největší linou lemru.
@lufiny já jdem dnes 30+6 a hodlám začít chodit az ukonvenym 35 tt pokud budem porad 2v1