Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
27.10.15 11:24

@ita83 děkuji, jsem 16+6 tt tak doufám, že to vyjde, čekáme holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 11:33

@Ginuš určitě to výjde :hug: holky jsou bojovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 11:36
@ita83 píše:
@Ginuš určitě to výjde :hug: holky jsou bojovnice

díky, no musíme doufat a bojovat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 11:44

@Ginuš já mám taky někdy pocit že se s toho zcvoknu hlavně když pořád přemýšlím jestli je vše ok atd rozhodla jsem se že si koupím ten angelsound a to je super věc fakt strašně mě to uklidňuje ted už tedy občas cítím i pohyby ale když si nejsem jistá prostě ležim a poslouchám ted už jsem to hodně omezila ale od toho cca 12 týdne jsem to měla jako drogu 5 krát denně i na dovolené jsem to měla sebou ale taky jsem zažila dobrý šok když jsem jednou takhle poslouchala u babičky na dovolené a najednou srdíčko sláblo a přestalo bít ale naštěstí jsem si všimla že mi došli baterky takže do auta a z brekem honem kupovat nové a už v autě jsem malého hledala no blázen :oops: manžel byl chudák na prášek ze mě jinak jsem celkem odolný člověk a jen tak mě nic nerozhází ale ty hormony jsou fakt hustý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.10.15 11:49

Holky vydrzime vsechno.Ja se dneska utz opet nedockam…mudr pokračuje v dovolené a zitra je ss takze az ve čtvrtek a to ještě mozna…bude toho mit hodne po takovým volnu.Tak počítám s patkem. Aaaale co hrozilo mi lezeni tady az do 34 tt. a aspon budu fakt jen lezet.Jen ta beruska mi chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 11:49

@ita83 taky mám angel ale teda používali jsme ho občas. Párkrát do týdne, ale je to super vynález. Já právě byla často u dr i jsem ležela pár dní v nemocnici, takže jsem byla vystresovaná. No ale doufám, že to vše bude v pohodě.. Už se moc těšíme - budeme rodit v březnu, tak už aby to bylo… Se mnou si hormony občas hrají teď - včera jsem bulela, že vypadam jak yety - chlupatá a tlustá po lécích :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 11:52

@BB zlaticko :mavam: tak právě ležím. Kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 11:58

@BB zlaticko samozřejmě nejme žádný bčka :pankac: :pankac: :pankac: hlavně se nestresovat musíš myslet pozitivně i když to jde někdy hodně blbě @Ginuš tak to jsi fakt dobrá já na tom byla závislá a to fest ještě že to je celkem velká krabička a já mám malou kabelku jinak bych si to sebou brala i do kina a města a hoormony jj to je hnus kor třeba po tom ivf to jsou ty dávky dvojitý já včera brečela u filmu o psovi ještě že jsem byla doma sama jen naše fenka nechápala co se děje a pořád mě oňufkávala a pusinkovala ale klidně mě rozbrečí i maličkost třeba že mi spadl na zem jogurt a rozbil se když se vybrečím a dojede mi to tak si připadám jako trubka ale v tu chvíli je to fakt katastrofa největších rozměrů a bojím se aby se nezhroutil svět :pankac: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:03

@ita83 no právě léky… Beru i kortikoidy, takže prostě budu yety :lol: teď se tomu směju, ale sem tam mě to dožene no :roll:. No já ani nikam nechodím, takže angel jsem nikam ani nosit nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:09

@Ginuš :D neboj nejsi jety sama já jsem taky spíš jak nějaký primát :D chtěla jsem si jít zaplavat prý je to hrozně prospěšné v těhu no do plavek jsem se dostala ale když jsem sjela pohledem na nohy tak jsem se zrhozila jenže ten malej prďola mi nedovolí ohnout hned se šponuje a kolikrát mě to až zabolí i stříhání nehtu je jako potápění takže plavky letěli do skříně a na nohy se natáhli tepláky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.10.15 12:11

Dnes jsem 30+5 kdyz mne prijmali ve 23 tt nevěřila jsem ze se nakou tu 3-ku uvidim.Ted jsem di dala dalsi male cil a to je 34 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:22

@BB zlaticko to dáš neboj :hug: uteče to jako voda mi se taky modlili už aby se přehoupl 12 týden a šup najednou už jsme 22 tt jsi šikulka že jsi to dotáhla až sem a dál to zvládneš taky a pak ti tohle vše bude připadat jen jako špatný sen :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 12:23

@ita83 no já mám zakázaný i bazén :roll: nehty a holení je fakt lahůdka

@BB zlaticko uffff tak to je super, že jsi přes 30 :hug: :hug: jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.10.15 12:26

@ita83 taky mam po ivf uz i 1 holčičku mame z ivf a musím říct ze ty hormony co se mnou dělají je hrůza. Já jinak 1.tehu musela ležet první 3mesice kuli hematomu a ted si odlezum poslední 4 měsíce…doufam. I kdyz jak úkoncim 36 tt tak se zacnu uz hýbat. Doufam ze se k tomu 36 tt dopracuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 12:26

@Ginuš já se na to upřímně vybodla nebudu malému drtit hlavu jen pro můj pocit a kor když vím že se mu to nelíbí ale na jaře to asi budu muset vzít křoviňákem :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí