Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
26.10.15 21:50

@BB zlaticko :,( To je mi líto! Ale uvidíš, jak to dopadne zítra! Věř, že to bude v pohodě :* Dcerka je určitě v pohodě. Mysli na to, až budete i s prckem všichni spolu. To za to „ležení“ stojí :srdce: Hlavně, ať jste v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 22:06

@BB zlaticko jezinkote to je mi líto, chudatkoto to pro tebe musí být hrozné. Tak snad tě Zítra už konečně pustí, moc bych ti to přála!!! :hug: ta MUDr.je můra, toto ti udělat! Budu na tebe moc myslet a držet pěstí, ať si to už můžeš odletět doma…dej o sobě vědět, papa a netrap se, ušla jsi už velký kus cesty a už to do cíle není tak daleko, to už zvladneš a pak budete i s mimi doma všichni spolu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 22:10

Dobrou noc, jdu se pokusit spát, od půl 1 nastupuji na svou nespavnou noční směnu…a nebo se mi možná podaří dnes spát normálně, no uvidíme, moc tomu nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.10.15 22:18

Holky dekuju…ja myslela ze jsem silnější ale spletla jsem se v sobe. A víte co je nejhorší? Ze z propuštění mam strach…jrstli to doma fakt s tou moji malou princeznou vubec odlezim.Jako doma sama nebudu ale jestli ji to půjde vysvětlit ze si s ni nemůžu hrát ze s ni nepujdu ven a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 22:38

@BB zlaticko
Toto není o „síle“! Takto náročná situace v kombinaci s koktejlem hormonů by zamávala s každým! Doma to určitě zvládneš, rodina ti bude oporou a malá to pochopí :hug: Děti jsou vnímavější než si myslíme :*
Klidnou noc a zítra dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.10.15 22:43

Ahoj holky, můžu se přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.10.15 06:03

@Ginuš No jasně :kytka:
Mně už to zase včera napsalo, že jsem napsala 10 příspěvků a to je maximum. Až budu mít 50, tak můžu psát neomezeně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 08:04

Ahojky můžu se přidat?? jsem doma od 23.6 a termín mám 7.3 a už mi hrabkááá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.10.15 08:09

@ita83 Já jsem doma od srpna a termín mám v březnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 08:17

@Zuzi28 ahojky no já jsem po ivf a od zavedení našeho prcka jsem musela zůstat doma trochu mě drželo že mi mudr slíbila že pokud bude vše ok tak by mě po 13tt pustila do práce ale nějak to nešlo - od 7 tt mi bylo pořád zle :poblion: jsem i to co jsem nejedla a 24 hodin a ted už jsem 22+1 a to už mě nepustí protože mi lítá tlak a otíkají mi nohy a co ty jak jsi na tom???už víte co čekáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.10.15 08:31

@ita83 Já jsem na neschopence kvůli práci (dělám na operačním sále a tam se automaticky po zjištění těhotenství odchází na rizikové). Těšila jsem se jak si odpočinu a užiju volna. Bohužel první měsíce jsem problila, pak jsem měla asi 2 týdny klid a přišly další nepříjemné stavy - tentokrát s močovým měchýřem, kdy jsem měsíc byla skoro pořád doma. To se mi podepsalo na psychice. Měla jsem strach chodit ven, uzavírala jsem se do sebe. Teď se snažím, i přes problémy, se dát do kupy. Manžel je mi obrovskou oporou :srdce:
Jinak včera jsem byla na druhé genetice a tam mi řekli, že to vypadá na holčičku ;) Měla jsem být 20+3, ale do zprávy napsal 20+1.
A jak to zvládáš ty doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 08:44

@Zuzi28 já pracuji jako prodavačka asi i proto mě nechtěla nechat v práci ale je fakt že to máme vymodlené takže mlčím a dělám vše podle příkazů :pankac: jinak jdu na genetiku ted ve čtvrtek tak jsem zvědavá co se dozvíme musím přiznat že jsem dost nervozní a bojím se - my čekáme kluka pusinku neukáže ale nožičky roztahuje o sto šest no chlap :D a jinak jsem pořád doma nikam se mi nechce každé ráno vstanu s předsevzetím co vše udělám pak se nasnídám lehnu a pustím si film a celé dopoledne prospím a psychika je na prd pořád jen přemýšlím aby bylo vše v pohodě a jak to že dneska ještě nekopl atd no už mi hrabe manžel je sice zlatíčko ale už taky začal vyhrožovat procházkama - nejhorší je se přinutit vstát a obléct uplně doma zakrňuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 11:16

@Zuzi28 děkuji no to omezení je na prd, ale bohužel tu byli nějaké problémy… Ale 50 budeš mít za chvilku

@ita83 taky čekáme vymodlenečka :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.10.15 11:21

Tak já se taky představím. Je mi 35 a o mimčo bojujeme přes 5 let. Těhotná jsem po 5té, ale 4× jsem potratila. Teď jsem nejdál co jsem kdy byla a ležím doma od 20.7 a budu dm až do porodu. Porod bude císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.10.15 11:21

@Ginuš super tak držím palečky a v kterém jsi??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie