Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BB zlaticko neboj to bude dobrý hlavní je že jste překročili 30tku v televizi říkali že dítě se dá zachránit už od 24 tt takže neboj bude to v pohodě moje první dcera se narodila o měsíc dřív a vážila 1850g a dnes je to 13 letá puberťačka a někdy bych jí nejradši uškrtila
![]()
@BB zlaticko my jsme taky po IVF - sice přirozeně otěhotním na první pokus, ale potratím a tak nám vyšetřovali chromozomy metodou PGS. Taky bych se ráda dopracovala k 36tt ![]()
@ita83 no já to taky moc neřeším, nohy mám chlupaté
nehty se snažím, aby je nemusel stříhat přítel
to by mě lochtalo. Já se právě nezvládám předklonit od začátku, měla jsem nějak divně dělohu
@BB zlaticko To je mi líto, že to dneska nevyšlo. Ale je vidět, že to bereš statečně a už to máš opravdu za chvilku! Vem si, jakou cestu jsi už urazila
Takže teď už to zvládneš ![]()
@ita83 @Ginuš Jinak holky, mluvíte mi s těmi hormony z duše. Kdybych to nezažila, tak nevěřím! Jenže co s tím?
Asi nic, musíme to vydržet ![]()
@Ginuš mě někdo šáhnout na nohu zespod tak ho ukopu jsem na to háklivá
a předklon??? to nehrozí mám strach že bych se převážila a odkutálela se někam pryč
ale včera jsem zvládla holubičku ukazovala jsem dceři držení těla no hrozná sranda i manžel byl v křeči
![]()
@Zuzi28 ono se to prý porodem zlepší tak uvidíme ale zatím se pořádně vybrečíme
![]()
@Zuzi28 no já to teda měla dávkované postupně - IVF stimulace byla únor-březen a první vajucho se vkládala v červnu a další v červenci, tak byla pauza na zotavenou, ale teda dokonce to náš vztah nevydržel a na měsíc jsme se rozešli ![]()
@ita83 no já mám teda mega pupek od začátku, přítel se mě nedávno ptal - a to to břicho jako ještě poroste
a to jsem teprve 16+6 tt
no rozesmál mě a taky mi říká věstonická venuše ![]()
@ita83 píše:
@Ginuš ty jsi zůstala z prďolkou sama to mi líto![]()
![]()
![]()
nene naštěstí jsme se pak dali dohromady, ale klidně bych do miminka šla i sama, měla jsem slíbený i souhlas ke vložení i kdybychom spolu nebyli - prostě to byl mazec, hormony a spousta problémů okolo
.
@Ginuš a bude hůř s tím pupkem ale aspoň víme že jsme těhu kamoška to čeká teď v prosinci a nic nemá asi ho schovává někde v šuplíku nebo nevím
![]()
@ita83 no ani mi nemluv… Já se i bojím, že do mě říznou při císaři a já praknu
![]()
@Ginuš
taky jsem už uvažovala jestli mi to po porodu zůstane ty kila no to abych byla jak forest gamp a běhala aspoň 3 roky v kuse
![]()
@ita83 no ani mi nemluv… A jako po císaři se má čekat se cvičením půl roku
to bude mazec. Chudák chlap, toho lituji nejvíc - má doma yetyho
. Taky jsem říkala, že asi budu muset běhat okolo bloku - ale jak běhat když člověk 9 měsíců proleží a přibere přes 20 kg (doufám, že to nebudu 30kg jak mi říkala dr
ale je to reálný). No bude to zajímavé ![]()
@Ginuš když jsme začali ivf před 3 lety tak jsem vážila 55kg a teď mám 90 a vše to je vyhnané těma hormonama ale zase si říkám že vím proč to je a že to za to stojí a manžel se k tomu staví zatím kladně prý se má k čemu přitulit a když mám depku a brečím že ho nechápu jak může žít s vozvaněm tak mě jen obejme a řekne toto všechno je moje no mohl bych chtít něco lepšího takže neboj to dáme dolů ![]()
Téda holky, Vás stíhat dočíst
konečně se to tu začíná rozjíždět..to je super!!