Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, mám na vás jeden dotaz. Už se nějaký ten týden nad tím přemýšlím. Nemáte špatný pocit z toho, že jste doma? Já nevím, jak to mám vysvětlit, ale kolikrát mě přepadne taková úzkost, co na to lidi, že těhotenství nezvládám jak jiné ženské, které chodí do práce a ještě se starají o rodinu… Já jsem před otěhotněním byla akční a všechno zvládala a teď se kolikrát ani nemůžu dokopat jít na nákup. Manžel mi říká, ať nepřemýšlím nad tím, co řeknou lidi. Ale já si nemůžu pomoct, připadám si teď prostě taková méněcenná ![]()
@Zuzi28 nemyslíš to vážně, ze ne? Co Te je po lidech, každej kdo má takovy revi ze tehu neni nemoc a zenska ma makat a jeste se starat o rodinu by zalehl hned i se zarazenyma prdama.Cizi lidi neres!!!Kdyby se něco stalo tak zafnej cizí Ti to nejcennější a to zdravé dite neda. Podívej na mne jak sem dopadla a to jen proto ze jsem delala machra jak vse zvládnu sama…
@BB zlaticko Máš pravdu, vždycky si to snažím racionálně zdůvodnit a říct si, že kašlu na lidi. Ale občas to na mě padne a dnes jsem měla skoro celý den takovou depku… Snad to bude zítra lepší ![]()
@Zuzi28 blázínku to je uplně normální tyhle pocity jsi těhotná a hormony jsou potvory co nám nahlodávají mysl - říkej si proč to děláš - ta prdelka co nosíš pod srdcem ti za to stojí až se narodí tak se zase vrátíš do starých kolejí ale teď si prostě užívej mimiška já mám taky někdy tyhle pocity ale pak si pohladím břícho a vzpomenu si na ty neuspěchy a že kdybych věděla že kdybych vysela hlavou dolů tak by to pomohlo udělala bych to já jsem teď taky líná až se za to někdy stydím ale když se mi nechce tak se prostě nenutím nehodlám se namáhat ani nutit prostě si říkám že kdybych byla v nemocnici tak to beze mě musí taky zvládnout
![]()
@ita83 Díky
Dnes je prostě divnej den. Musím si říkat, že za toho prcka mi to stojí ![]()
@Zuzi28 Jsem stejného názoru jako holky…na takové věci vůbec nemysli, na lidi se vykašli!!!Teď je nejdůležitější to mimušátko, co nosíš. A takové nálady nás přepadají občas všechny…Já jsem kolikrát protivná sama sobě, moje vlastní děti, za které bych i dýchala kdyby to šlo, mi kolikrát lezou tááák na nervy!!!A jaké pak mám kvůli tomu výčitky, že nejsem ta trpělivá matka, co to má opakovat všechno 10 krát a ještě s úsměvem…Ony toho taky na druhou stranu opičáci hezky zneužívají, že jsem doma a jak jsem začala marodit, tak pomáhají minimálně a to máme psa a 2 kočky v bytě, za to bych si mimochodem hezky někam nakopala, že jsem se k tomu nechala uvrtat-takže gruntovat se musím každý den a já jsem z toho pak na nervy, že je mi blbě, že si musím lehnout…každá máme něco, holt to k tomu patří…Drž se a na takové věci ani nemysli… ![]()
@Makula75 Díky
Asi se mnou mávají ty hormony a moc nad vším přemýšlím ![]()
@Makula75 jujkyyy ty máš doma kočičky to je super mi máme jen netopýra (fenečku), dvě morčata a rybičky
@Zuzi28
mám za sebou 4 potraty a teď od 20.7. ležím, přítel musel do konce září vařit, nakupovat atd, prostě vše a já jen ležela. Teď mám dovoleno 30minut chodit - tak se netrap tím jak na tom jsi
bojujeme za miminka a to za to stojí
@Zuzi28 píše:
@GinušBudu bojovat
![]()
@ita83 To je ale malušátko a krásné…já chtěla taky malého pejska, tak do tašky, no a máme zlatého retrývra, tak asi tak…a rybičky máme taky, křečka jsme měly, ale ten už naštěstí-chuďatko malé odešel…
@Makula75 já chtěla buď čivavu nebo fr. buldočka no a našla jsem inzerát pán prodával čivavu kříženou s fr. buldočkem tak jsem to chtěla vidět jak to vypadá protože takovouhle kombinaci jsem slyšela poprvé v životě a byla jsem zvědavá no a vzala jsem sebou já blbec manžela - no dopadlo to tak že manžel vzal fenku pod bundu já vysolila 2500 tisíce a už jí máme přes rok