Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám dotaz nevím co si o tom myslet - ta doktorka napsala do zprávy že jsme 20+5 a my už jsme 21+3 tak nevím jestli mám plašit a jed zítra ke své mudr aby malého přeměřila protože to by znamenalo že nepřibral ani nevyrostl
@ita83 Tak to je důležité, že máš dobrou gyndařku! Já jsem měla být 20+3 a napsal mi 20+0. Tak jsem z toho byla taky trochu vyděšená, ale kamarádka říkala, že je to normální, že se to tak mění a těch „pár dní“ nehraje prý vůbec roli ![]()
@Zuzi28 no mi právě podle termínu porodu jsme 21+3 jinak jsme cca o 3 dny větší podle mojí mudr - ale ted jsem si všimla že tam napsala - odpovídá dle biometrie grav.hebd. 22 ale co to znamená netuším jsem s toho fakt jelen
@ita83 Tak to taky nevím
Ale nedělala bych si z toho hlavu, pokud by tam byl problém, tak by ti to přece řekla! A až půjdeš ke svojí, tak se jí pro klid duše zeptáš ![]()
@Zuzi28 no ke svojí jdu až 12.11 no snad bude vše v pohodě
zatím budeme poslouchat a uvidíme ale břicho mě bolí jako bych ho měla pohmožděné od toho jak mi ho mačkala snad malému nepomuchlala hlavu
Mně právě taky bolelo, spíš teda podbřišek a močák. Měla jsem to úplně rozdrážděné ![]()
Já právě pořád cítím ty její prsty jak mi ryli do břicha bolí to jako by mě někdo praštil
@ita83 To byla teda velice citlivá doktorka
Zítra už se to zklidní, uvidíš ![]()
Téda holky, Vás dočíst…Já dnes byla na hemalologii a v poho, zatím bez injekcí heparinu, možná to vydržíme bez až do porodu, no uvidím, jak to pujde.Pak jsme byly lehce utrácet-madračka pro mimi, hřebínky, podložka do vany, ubrousky a bepanten-tý jo ten krémek je nehorázně drahý, já si teda lakomec koupila jen to malé balení na prsa do porodky a mazat zadeček budu sudocremem, prý je fakt dobrý.
Jinak dnes jsem si na vás vzpomněla, jak jsme tu probíraly, jestli se necítíme blbě, že jsme doma…Dnes jsem tu měla známou, je stejně stará-mladá jako já a braly jí dělohu. Má jednoho kluka 16 let a celou dobu se pak snažili o další, potratila, pak nějaké problémy a teď když mě viděla s bříškem-slzy v očích a jen oznámila, že ona už to má bohužel vyřešené..Tak mně jí bylo líto, ale pomoct jí už nikdo nemůže. Takže se hezky šetřete ať ty mimiška donosíte, to je teď ze všeho nejdůležitější!!!
Jestli tu ještě chvilku budou furt vyskakovat ty pos..né reklamy, tak ten noťas poletí z okna
Nedá se sem k vůli tomu ani dostat!!! Co to zas na nás, kdo vymyslel!!
@Makula75 Máš pravdu, musíme si vážit, že se nám miminka zadařila a ať si každý říká co chce! A jaktože chodíš na hematologii? ![]()
Jinak ty reklamy jsou hrůza! Já jsem byla chvíli na počítači a pak jsem šla na telefon, protože to se nedalo ani nic přečíst! ![]()
Ahojky holkyyyy tak jak se dneska cítíte??? @BB zlaticko a co ty jak to s tebou vypadá???