Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si říkala, že se doma na nemocenské zblázním, chtěla jsem pracovat až do mateřské. Ale pak jsem skončila na antibiotikách (skrz průdušky) a s doktorem jsem se domluvili, že už zůstanu ale doma.
A já nechtěla, ale… už bych to asi fakt nedala
Bříško mi tvrdne čím dál víc, už i křečovitě bolí (třeba jsem dobíhala pár metrů trajfl a pak mě bolelo i chodit
Jsem myslela, že nedojdu domů).
Takže za mě zpětně uznávám, že jsem šla v nejvyšší čas na neschopenku, ptž v práci bych asi fakt zdechla. Už to mám cca 2 týdny do mateřské, tak to už doklepu ![]()
@Spendlicek jé,jak já ti rozumím. A to ani nikde nedobíhám
stačí když jdu vytírat, máme 3pokojový byt a já si to musím na dvakrát rozdělit, tak mě začne bolet břicho. A to mám mop veledu, po 4 nechodím
Nebo stačí, když jdu se psem kolem domu, dál se už ani nepouštím, ale vycházky mi strašně schází, byla jsem zvyklá být aktivní a teď polehávám, připadám si už fakt nemožná..tak bych si chtěla vše vyuklízet, začít dělat vánoční úklid, chystat si..chjooo. Mít bříško se mi fakt moc líbí, ale už si někdy říkám, ať je ten brouček už venku..
@BB zlaticko ahojky, tak co, jak jsi na tom, pustili te domu?
@Zuzi28 ahojky,co děláte, jak se máte? Je tu nějak moc prázdno…Ja se dnes pustila do úklidu kuch. linky, malovaly jsme, tak jsem to už pojala jako vánoční úklid. No, ale moc jsem toho nestihla, zatím jen půlku, odpo už mi zase nebylo dobře, tak teď chvilku poléhavá. Ještě jsem posbírala ze sklepa prádlo, tak jdu co půjde poskládat, ať toho není moc na žehlení… ![]()
Já jsem dnes byla na 2.genetice a vše dopadlo v pořádku
Jsem moc ráda, ale myslela jsem, že už budu vědět s jistotou pohlaví, ale přišlo mi, že si doktor tak jistý není
Říkal „vypadá to na holku, ale jistota je až po porodu“. Tak teď nevím, jak to mám dělat s kupováním věcí ![]()
Tak to se divim, že ti to teď už rovnou neřekl, jedině, že by bylo mimisko špatně natočené…A tvůj MUDr ti utz nedělá, že by se kuknul? Já ho mám právě každou návštěvu, raději jsem si priplatila a dělá mi ho pokaždé..a vždycky se hrozné tesim, že malé uvidím ![]()
Zítra jdu na gyndu, tak se ho zeptám
Jako všechno nasvědčuje holce (mám horší pleť, teď mi začaly padat vlasy atd.). Tak uvidíme ![]()
Budu na tebe myslet, tak se pak ozvy, jak jste s princeznou dopadly
já se jdu vrhnout na to prádlo, nebo se pak už nedonutim…večer ještě nakounu ![]()
Určitě dám vědět
Já se chci zítra vrhnout na protřídění knížek. Budeme upravovat ložnici a je potřeba některé věci zbalit a dát je ke tchánům na půdu, ať máme pro prcka místo
Zatím bydlíme ve 2+1,takže tu teď budeme potřebovat každý centimetr ![]()
@Zuzi28 no, to mi povídej..máme sice 3+1,ale bude nás tu 5,do toho ten náš zvěřinec, chjooo, to jsem si zadřela..mám tu v místě bydliště rodiče, mají velký barák, ale já chci bydlet sama, u nich by to neklapalo, chodime tam často, pomáhame, ale bydlet bych s nima nemohla. Navíc mají sice 3 patra, ale 2 +1,tak to by mi nic neřešilo, jedině že bych zabrala 2 patra.
Zítra si začnu prát oblečky a budu pokračovat ve ván. úklidu.. ![]()
Tak my budeme zatím jen 3
ale musíme to tu nějak tomu prckovi přizpůsobit. Na velký úklid kašlu
Budu jej dělat postupně, jak budeme tahat nový nábytek. A v ložnici budeme malovat
A kdy máš termín? ![]()
Ještě mám čas, TP mám až 22.12.ale prvního jsem měla dřív a to bříško mě zlobīkuje, tak se bojim, aby se prdelkovi nechtělo na svět vykouknout dříve. Ráda bych to měla vše nachystané..než pojedu..a budu i klidnější, až si budu moct říct, tak a už můžem..
Tak to je jasný
Já jsem až březen, takže mám času dost
Ale chci využít toho, že jsem doma a postupně všechno nachystat. Tak snad mi to vyjde ![]()
Ahojda. Nepustily. Nebyl utz.Mudr si vzala dovcu, tak snad zítra. Od soboty jen brecim, po 2 měsících jsem viděla dcerku, byla s dědečkem pod okny, ona o mne nevěděla ale ha mam od té doby šílený depky
Určitě
já to taky nechávala na poslední chvíli, o víkendu jsme domalovali poslední místnost, přestěhovanē už máme asi 2 měsíce, mám ráda to mít s předstihem všechno. Bylo mi totiž jasne, že budu čím dál míň pohyblivá a pak uklízet po malování, nebo ještě stěhovat, nee.