Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
25.10.15 19:56

Já si říkala, že se doma na nemocenské zblázním, chtěla jsem pracovat až do mateřské. Ale pak jsem skončila na antibiotikách (skrz průdušky) a s doktorem jsem se domluvili, že už zůstanu ale doma.
A já nechtěla, ale… už bych to asi fakt nedala :roll: Bříško mi tvrdne čím dál víc, už i křečovitě bolí (třeba jsem dobíhala pár metrů trajfl a pak mě bolelo i chodit 8o Jsem myslela, že nedojdu domů).

Takže za mě zpětně uznávám, že jsem šla v nejvyšší čas na neschopenku, ptž v práci bych asi fakt zdechla. Už to mám cca 2 týdny do mateřské, tak to už doklepu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
25.10.15 21:29

@Spendlicek jé,jak já ti rozumím. A to ani nikde nedobíhám :D stačí když jdu vytírat, máme 3pokojový byt a já si to musím na dvakrát rozdělit, tak mě začne bolet břicho. A to mám mop veledu, po 4 nechodím :lol: Nebo stačí, když jdu se psem kolem domu, dál se už ani nepouštím, ale vycházky mi strašně schází, byla jsem zvyklá být aktivní a teď polehávám, připadám si už fakt nemožná..tak bych si chtěla vše vyuklízet, začít dělat vánoční úklid, chystat si..chjooo. Mít bříško se mi fakt moc líbí, ale už si někdy říkám, ať je ten brouček už venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 16:59

@BB zlaticko ahojky, tak co, jak jsi na tom, pustili te domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 17:06

@Zuzi28 ahojky,co děláte, jak se máte? Je tu nějak moc prázdno…Ja se dnes pustila do úklidu kuch. linky, malovaly jsme, tak jsem to už pojala jako vánoční úklid. No, ale moc jsem toho nestihla, zatím jen půlku, odpo už mi zase nebylo dobře, tak teď chvilku poléhavá. Ještě jsem posbírala ze sklepa prádlo, tak jdu co půjde poskládat, ať toho není moc na žehlení… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 17:13

Já jsem dnes byla na 2.genetice a vše dopadlo v pořádku :palec: Jsem moc ráda, ale myslela jsem, že už budu vědět s jistotou pohlaví, ale přišlo mi, že si doktor tak jistý není :roll: Říkal „vypadá to na holku, ale jistota je až po porodu“. Tak teď nevím, jak to mám dělat s kupováním věcí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 18:05

Tak to se divim, že ti to teď už rovnou neřekl, jedině, že by bylo mimisko špatně natočené…A tvůj MUDr ti utz nedělá, že by se kuknul? Já ho mám právě každou návštěvu, raději jsem si priplatila a dělá mi ho pokaždé..a vždycky se hrozné tesim, že malé uvidím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 18:21

Zítra jdu na gyndu, tak se ho zeptám ;) Jako všechno nasvědčuje holce (mám horší pleť, teď mi začaly padat vlasy atd.). Tak uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 18:28

Budu na tebe myslet, tak se pak ozvy, jak jste s princeznou dopadly :) já se jdu vrhnout na to prádlo, nebo se pak už nedonutim…večer ještě nakounu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 18:43

Určitě dám vědět :) Já se chci zítra vrhnout na protřídění knížek. Budeme upravovat ložnici a je potřeba některé věci zbalit a dát je ke tchánům na půdu, ať máme pro prcka místo :think: Zatím bydlíme ve 2+1,takže tu teď budeme potřebovat každý centimetr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 21:05

@Zuzi28 no, to mi povídej..máme sice 3+1,ale bude nás tu 5,do toho ten náš zvěřinec, chjooo, to jsem si zadřela..mám tu v místě bydliště rodiče, mají velký barák, ale já chci bydlet sama, u nich by to neklapalo, chodime tam často, pomáhame, ale bydlet bych s nima nemohla. Navíc mají sice 3 patra, ale 2 +1,tak to by mi nic neřešilo, jedině že bych zabrala 2 patra. :P Zítra si začnu prát oblečky a budu pokračovat ve ván. úklidu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 21:14

Tak my budeme zatím jen 3 :P ale musíme to tu nějak tomu prckovi přizpůsobit. Na velký úklid kašlu :lol: Budu jej dělat postupně, jak budeme tahat nový nábytek. A v ložnici budeme malovat ;) A kdy máš termín? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 21:36

Ještě mám čas, TP mám až 22.12.ale prvního jsem měla dřív a to bříško mě zlobīkuje, tak se bojim, aby se prdelkovi nechtělo na svět vykouknout dříve. Ráda bych to měla vše nachystané..než pojedu..a budu i klidnější, až si budu moct říct, tak a už můžem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 21:41

Tak to je jasný :palec: Já jsem až březen, takže mám času dost :lol: Ale chci využít toho, že jsem doma a postupně všechno nachystat. Tak snad mi to vyjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.10.15 21:45

Ahojda. Nepustily. Nebyl utz.Mudr si vzala dovcu, tak snad zítra. Od soboty jen brecim, po 2 měsících jsem viděla dcerku, byla s dědečkem pod okny, ona o mne nevěděla ale ha mam od té doby šílený depky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
26.10.15 21:50

Určitě :P já to taky nechávala na poslední chvíli, o víkendu jsme domalovali poslední místnost, přestěhovanē už máme asi 2 měsíce, mám ráda to mít s předstihem všechno. Bylo mi totiž jasne, že budu čím dál míň pohyblivá a pak uklízet po malování, nebo ještě stěhovat, nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí