Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. poradte. prestehovala jsem se kvůli příteli. Jsem tehotna. marodim. nikoho tu neznám. A nikdo se seznámit nechce.doma mi už hrabě. U nás jsem mela spoustu kamarádek a kamarádů a tady nic. neporadite mi co dělat třeba i doma? Já se už fakt zblázním mezi 4 stenata. Můj jezdí na montáže a je pryc třeba měsíc. A Já celý měsíc ani nemam důvod mluvit.neni s kym.uz mi z toho hrabe.
@Pralinne ahojky jsem na tom podobně si už připadám jako bych měla karanténu
co tě baví??? třeba pletení nebo křížovky nebo si najít někoho s kým si budeš třeba moct psát kdo je jako ty pořád doma
Doprdele, já vám tu napsala příspěvek na 20 stran a já kráva si to omylem vymazala… ![]()
Brblala jsem, že sem už nikdo nechodí a o tom, jak jsem dnes pekla…a o tom, že mám týden do termínu
Už máte všechno pro mimi nachystané? A co vánoce, pořešené??Já letos poprvé mám už asi týden zabalené i dárky, páč jsem se bála, že bych mohla rodit dřív a pak bych nestíhala.. ![]()
@Pralinne zkus se s někým spřátelit, třeba pozvat sousedku na čaj, na kafe…Být sama je na palici
Udělej první krok, maximálně tě odmítne…tak to zkus pak u někoho jiného…Já jsem se tak skamarádila s paní tady v domě, má roční holčičku a dáváme si aspoň jednou týdně, někdy i dvakrát kafčo…vždy se na to už těším…Držím pěsti, ať někoho najdeš.. ![]()
Já se snažila ale nic a jedna co tu bydlela se odstehovala jinak tu bydli už jen samy stáří chlapy. vedle a naproti v barákach jen Stare sousedky co se na me divne diváji když je pozdravím. Založila jsem tady i téma maminky hodonin a nikdo se neozval pak maminky breclav a taky nic. venku když jde někdo a třeba se usměju, tak se na me diváji jak na debila.jak kdybych byla nemocna. pritom snad nevypadám jak nějaký bezdomovec nebo snad nějak odtazite. plest mi nejde. napeceno uklizeno dárky zabaleny mam.me ani tak nějak už ani ty koníčky nebaví. Chtěla bych mit nějakou kočku ktere napíšu a zajdeme pokecat zasmát se a tak.ja celý den mluvím sama se psem. treba cely měsíc. Když nepočítám ze mi muj zavola co delam. zensky co byly v práci jsou o 10let starší a když jsem je zvala ke me na pokec tak mi řekly ze nemají čas.
už mi hrabe. hadam se kvůli tomu často s mojím. ![]()
Jinak Já jsem doma měsíc a půl a jsem teprve v 7tydnu.do 9 měsíce to nedam ![]()
@Pralinne škoda,že nejsi blíž…já bych tě brala všema deseti!!!
Já jsem taky věčně sama a chlap jezdí kamionem…čekám tedy své 3 dítko, tak tu mám děti, ale pokecat s dospělou osobou, je k nezaplacení
Nesmíš to vzdávat, zajdi si někam do cukrárny, do parku..oslov nějakou mamču s kočárkem…vypadáš úplně normálně, neboj
to jen ti důchodci asi už v každém vidí vetřelce… ![]()
@Pralinne ještě mě napadlo, když je tvůj chlap na tak dlouho pryč, třeba zajet k rodičům, budeš mít rozptýlení a nebude ti tak smutno…neschopenka se dá přepsat kamkoliv…a dá se to střídat..
Njn jenomže naší jsou 160km daleko a cesta autem je tak 1000kc.to bych obětovala ale když jsem našim řekla že dojedu tak na týden na prázdniny tak mi ŘEKL. Do jed ale my jsme od 7 do 7v práci.
Já si nechci stěžovat. Mam všechno. Opravdu. hlavně chlapa co me miluje.ale chybi mi ten nejlepší pritel.na dálku 160km se špatně udržuje přátelství. a navíc jsem kadernice takže jsem prostě ukecana a mam rada lidi. treba dneska jsem se normalne tak zlomila v sobe ze sem se i rozbrecela.. šla jsem po městě a předemnou utíkala holčička a spadla tak jsem k ni dosla a zvedla ji a s úsměvem se otočila na její maminku. a ta mi ještě vynadala. Ze co na ni sahám.
pp tomto už mám strach se i na někoho usmat
Vis co me aji dost udivilo ze nikdo nenapsal na ty diskuze.
ať mi nikdo neříká ze v hodonine není zadna nastávající maminka nebo okolí, nebo Břeclavsko.
@ita83 viděla jsem ze jsi z Brna. Já tam jedu 4.1.k zubarce ![]()