Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pralinne tý jo baba jedna blbá
A je to divné, že se ti nikdo neozval na ty diskuse.Ale tak se ty skus přidat na ty, co už jedou…Já se přiznám, že mě to moc pomohlo.Jsem tu asi na 6 diskusích a chodím sem průběžně několikrát denně kuknout, když mám chuť a čas. Zatím to s tím časem jde, ale až se narodí malé, bude to horší..
Skus si požádat o přijetí na diskusi Partnerky kamoiňáků-tvůj sice nejezdí kamionem, ale je taky furt fuč. Mě přijaly nedávno a jsou tam úplně super holky. Vždy když mě něco těší, nebo naopak prudí, tak písnu. Hned jsou mi oporou, jsou fakt skvělé…písni něco o sobě a uvidíš, že tě přijmou a tam holky chodí několikrát denně, tak se dá pokecat…
Moc děkuji i to ze mi pises a odpovídat nebo kdokoliv mi prostě odpoví tak to trosku zahřeje. Jinak jmenuje se Šárka ![]()
@Pralinne A cestu do Bojkovic u Uherského Brodu nemáš??
Dojeď na návštěvu..
![]()
No já se jdu okoupat, nebo se mi pak už nebude chtít…pak na vás ještě kuknu…a pokud tu nikdo už nebude, tak si písnem zítra, ju??Hezky se vyspinkejte a ráno holky nástup a písat ![]()
Bojkovice od Mikulčic je jak daleko?
jj Hezký si tam odpocin.ja tu určíte zase zítra budu sledovat jake je den. Zvykla jsem si na to tady.mam to už jak zpravy ![]()
@Ginuš Ahoj
těší me..
Ahoj Marketko těší me a Děkuji moc za pozvání.
@Pralinne Bojkovice -Mikulčice u Hodonína -78km čas jízdy 1,23 minut…to není tak daleko… ![]()
@Ginuš ahojky ![]()
@Pralinne tak vidíš pokud budeš chtít můžeme zajít někde na limču
a pokud ti bude smutno klidně mi napiš já jsem na netu skoro pořád jen tento týden u mě propukne šílenství s pečením - konečně mi příjdou zapojit kamna
jinak já jsem doma taky od začátku a je to záhul na psychiku ale zase ti prckové nám za to stojí a co se týče kamarádek co jsem otěhotněla tak se každá tváří jako bych měla nějakou nevyléčitelnou a hlavně přenosnou nemoc zvala jsem je na kafe a nikdo nepřišel takže doma mluvím ze psem kočkou a dětma a navíc jsem člověk který se neumí seznamovat
@Makula75 ty jsi prostě šikovná
já tady propadám panice jestli vše co jsem si naplánovala zvládnu a to budu péct i pro sousedku a její tchýni
já se nechám vždycky ukecat na nějakou volovinu ![]()
@Ginuš Já jsem prsten a poslední dobou furt
nebo spis co se mnou mlátí ty hormony ![]()
@ita83 to by bylo super kdybyste pokecali
prece jen je super vidět někoho zive.ja se do Te dnešní doby Fatebooku
vůbec nehodim