Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikola.Horackova tak ve stresu nejsem, ale rozhodně si to neužívám.. Prostě přežívám a vyhlížím březen
. JOjo a Vanessek moc není, si teda myslím ![]()
@Ginuš Jasný no
To uteče hele ![]()
No ja žádnou Vanessku abych pravdu řekla ani neznám no
a to je dobře ![]()
@Nikola.Horackova no tý co znám je rok a něco… Ale jedna nevadí…
@Ginuš ja neříkám že to vadí
myslím tím ze tady v okolí žádný Vanessy nejsou.
@Nikola.Horackova tak já to myslela tak, že když je hoodně používané jméno, tak je to až nepříjemné
@Ginuš No tak většinou ano no..člověk radši vybírá jména které nejsou tak časté v okolí.
Je ja se tak moc těším az bude prcek na světě.. ![]()
@Nikola.Horackova jojo no je dost Elišek. Taky se těším, až bude na světě…
@Ginuš Jojo..
Bude to krásný.. jdu hodit telefon na nabíječku a lehnu si k filmu tak se tu ukážu az zítra..teda vlastně už dnes ![]()
Tak se dobře vyspi. Ahooj ![]()
Ahojky holky tak jsem vás tak narychlo dočetla a ani nevím co napsat - jsem uplně grogy že ani spát nemůžu - usnula jsem kolem půl 12 a od dvou zase čumím do pc, vzbudila mě šílená bolest hlavy. Dopoledne jsem chvilku usnula ale pak zase nástup na cukrový ale mám toho letos fakt nad svoje síly. snad to do neděle doděláme a pak se ani nehnu.Joo ale jen tak pro zasmání - zjistila jsem že mi mladší vyžrala všechno zdobení na cukrový - myslela jsem že jí uškrtím-prý to chtěla vyzkoušet noo a cca 6 tub se srdíčkama a hvězdičkama atd je v háji ani krabičky nezůstali
Dneska jedu k doktorce tak jsem zvědavá co mi řekne protože od včera se malý šponuje a tvrdne mi břicho.
@Nikola.Horackova já jsem 29tt a čekáme kluka ![]()
@Ginuš krásné jmeno jsi vybrala ![]()
@Makula75 ty taky pěkně řádíš
ono se to hezky naplánuje že člověk bude odpočívát jenže než do dé postele vůbec dojde tak si řekne ještě tohle a tohle a najednou zjistí že uběhlo kopa hodin je unavený a postel nikde
hlavně bys měla už začít nabírat síly na porod - předevčírem porodila známá - rodila 4 dny ufff asi by mě s toho hráblo
@ita83 hihihi tak mladší teda zabodovala
. No to je něco..S tím spaním je to asi celoplošné. Taky blbě spím a furt se budím
. A chlapečka čekáš - jůůůů
![]()
@Makula75 jj budeme se brat
muj zářím ne vyvedl nic co by změnilo muj náhled na svatbu
@ita83
oou, no toto…
To my VŠECHNY to budeme mít coby-dup!! ![]()