Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pralinne je mi to moc líto.. Drž se a sbírej sílu na další těhotenství
. Potratila jsem 4× ![]()
Ahojky holky copak je s váma nějak to tady utichlo tak se pochlubte copak je u vás nového
@ita83 ahoooj! My uz mame 8 tydnu…neuveritelne to utika…Any uz ma 5kg a 60cm..a porad nas zlobi bolesti briska, zkousime vsechno mozne.
A prosim te, co ty??? Jak je tobe a co mimisek, jak se citis?
Jee, ja ostuda vam ani neposlala ty fotecky…tak tady par..uz komunikuje, uz se na nas usmiva a zacina neco malo zvatlat..je to zlaticko ![]()
@ita83 ted se mi tu zobrazily jen 2 foto, ale kdyz do nich pujdes, je jich tam vic…tak se mrkni, Any ti posila usmev
aaa uz to normalne naskocilo na hl. stranku..uz to vidim.
@BB zlaticko @Ginuš @MischaNovotna a co vy maminy, jak se dari?? I vy ostatni…nechce se mi to moc zpetne dohledavat ![]()
@Makula75 jůůů už 8 týdnů toto letí je krásná mooc princezna. Já dneska byla na pohotovosti malej se od včera moc nehýbal a tvrdne mi břicho a mám hnědý výtok tak podle mudr už se chystá ven prý už to bude každým dnem chtěla si mě tam už nechat ale nakonec mě pustila domů s tím že ráno v 8 hodin mám přijít na kontrolu a rozhodne se jestli si mě tam nechají a asi začnou z vyvoláváním porodu jsem 38 tt a malý má prý něco kolem 3 kilo tak už je nachystaný.
@ita83 juuu,uz budes mit broucka taky brzy u sebe
Moc drzim pesticky, at vse rychle zvladnete a at jste v poradku… pak sem dej info a fotecku, at se muzeme pokochat novorozenatkem
budu drzet pesticky a myslet na tebe ![]()
@Makula75 děkuji no snad to zvládneme v pohodě ale bojím se a neboj hned se pochlubím
![]()
@Ginuš tak to je super jen tak dál hlavně at jste zdraví ![]()
Tak poslusne hlasim ze vcera 19,2 se nam narodil syn matysek z vahou 3240 gramu a meri 51 cm porod trval 12 hodin fotecky vlozim az budeme doma pres mob mi to nejde ![]()
@ita83 juuu,veeelika geatulace, to je krasne a jak je malusenky
tak akorat…pak pisni, jak jsi to zvladala a na fotecky se tesime ![]()
Uzivej si miminka ![]()
@Ginuš tak a uz je rada na tobe, ale to si jeste pockame a radi!!
A je vsechno v poradku, nemas zadne problemy? Hezky se setri a uzivej briska.
Me uz ted schazi…tak to nakonec rychle uteklo(ted zpetne mi prijde, ze je to chvilinka, co jsem nadla //na testu..) a ted, kdyz je Any na svete to leti o to rychleji, uz ji budou 2 mesice, to je az neuveritelne. Prijde mi, ze si ji jako miminka ani nestacim uzit.Nez se kolikrat otocis, tak uz je vecer…