Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pralinne
no jo, miminka nám dávají zabrat.. A jak dlouho už jsi doma?
@Ginuš od 13.11. A jsem teprve v 7tydnu. jenze jsem do ted dělala jen noční směny v pekarne.pres den sem tam ty vlasy jako kadernice a času nezbývalo ale co su doma tak nic.
@Pralinne tak to jsi chvilku, já od 20.7 ležím
i když teď už můžu chodit…
![]()
@Ginuš jezisi me jebne jestli totok budu muset.jsem strasne hyperaktivní musím furt něco delat ![]()
@Pralinne no mám nahoře 16 kg
brala jsem hoodně léků, takže teď už se spíš tahnu. Vitalita se ztratila ![]()
Aha to je jine asi no.
Dekuji Vam všem holky za psaní moc jste mi zvedly náladu. Už se mi zavírají oci tak se pwkne vyspinkej te zítra zase přijdu a rad si poctu a pisnu
![]()
@Ginuš já jsem zase vyjímečně jak praštěná nebyla
Udělala jsem spoustu práce, jako jiné dny jsem ráda, že jsem ráda. Já si totiž řekla, že pokud neporodím v sobotu, tak se už nebudu tak šetřit a začnu si pořádně zase něco chystat. Vánoce za rohem, porod doufám taky, tak ať tu pak nepanikařím a nešílím z toho, že nic nestíhám…
@Makula75 takto chápu.. Když už je termín, tak je to jiné. Já právě včera pomáhala mamině s pečením a dneska jsme byli v krámu a přišli jsme domů a byla jsem vyřízená. Nejsem zvyklá se hýbat no
ale zas raději takhle než abych ohrozila mimčo
@Ginuš tak to je jasné, já jakmile mi není dobře, tak taky zalehnu, nechci něco uspěchat a nedejbože pokazit.Ale přeci, mimísek by měl už mít kolem 3,5 kg a týden do termínu, to je už těžká pohodička…už je v pořádku, tak už jen čekám, až se mu bude za mnou chtít ![]()
No, už pujdu spiňušat, přeci jsem už dost utahaná, tak doufám, že se dneska trochu vyspím. Tak se hezky vyspěte, páááá zítra ![]()
@Makula75 jj to už je krásné dopečené miminko
. No snad už to přijde co nejdříve a pak si užijete první Vánoce
![]()
Ahoj holky, všechny Vás zdravím.. ![]()
Tak jakpak se máte? Já jsem dnes nějaká utahaná. Spala jsem málo a nic se mi nechce.Dopo jsem byla u mamky, tak jsme jen tak seděly a plkaly. teď jsem se natáhla, protože od rána mi tvrdne v sedě břicho, tak ať si odpočinu. Tak se možná ukecám jít na chvilku spat…
Hezký den přeju, kuknu na vás později… ![]()
Haló, kde je kdo?? ![]()
No nic, tak já jdu teda buckat, zítra po kontrle na vás kuknu a podám čerstvé zprávy.
Hezky se všechny vyspěte ![]()