Těhotenství doma - jak se nezbláznit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
14.12.15 21:21

@Makula75 :mavam: :mavam: :mavam: taky se hezky vyspi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.12.15 16:33

Ahoj holky, kde jste kdo?? Teda vy to flákáte…já teď jedu k ségře vrátit formičky a váhu a pak písnu o dnešní návštěvě nemocnice… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 17:14

@Makula75 Ahoj.. :mavam: tak ja se k Vám tady do diskuse přidám holky :D jednou už jsem sem psala ale nikdo myslím ani nereagoval..:) jsem 20+1 tt a teď v pátek půjdu na kontrolu a řeknou nám už 100% pohlaví tak se těším :) jinak teda ja jsem doma od začátku tehu a uz do práce nejdu..protože jsem nepracovala uz chvíli před tim než jsem otehotnela :) tak už na to prdim. Myslím, ze by me uz nikde nevzali :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.12.15 20:26

@Nikola.Horackova ahojky..vítej mezi námi :mavam:

Ony sem holky bohužel moc nechodí, ale třeba se to zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.12.15 20:27

@Pralinne Ahojky,no co je s tebou??nakukuju a ty stále nikde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.12.15 20:32

Tak dnešní KO, po 3 týdnech beze změny, otevř. na prst, čípek 2cm a mimi vysoko.Jak se ve mě pošťourala, tak o to víc poslíčkuju a bolestivě. Na monitoru 40min. běhalo to tam 97,40,60,40..děloha pracuje..ale nic zásadního se neděje. Měla jsem kapánek vyšší tlak, že jestli jsem prý nervozní, jako z čeho?? :)

Byla tam známá, poslaly ji domů, že se zatím nic neděje, za 3 hod se vrátila a za další 2 hod má mimi u sebe. Malý 3750g a 55cm týden přenášela…

No dělají si ty mimušky co se jim zachce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 21:52

@Makula75 Ja se budu snažit chodit sem :) :)
Podle toho co jsem četla jsi těsně před porodem ze? :) tak se drž hlavně a vše dobře dopadne! :hug:
A nemáš malinko obavy aby to nebylo na štědrý den? Bylo by krásné mít mimisla uz na Vánoce doma vid?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.12.15 22:21

@Nikola.Horackova tak to víš, že mám…Mně by to možná ani tak nevadilo, pokud bych doma tedy už 2 děti neměla…malé je ale 8 a ta by to asi špatně nesla.Ale snažila jsem se jí vysvětlit, že by šli třeba k babičce a my si udělali štědrý den, až bych dojela s miminkem..No uvidíme. Já bývám na ty vánoce tak nějak naměkko a teď před, nebo po porodu…no, to bude bombónek :lol: chudáci doma, mají si co se mnou ještě užít… :P Už jsem z toho všeho dobře nervozní a kolikrát ták protivná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 23:34

@Makula75 to věřím no kord když ještě máš doma děti :) a tak hlavní je abyste byli s miminkem v pořádku :-) bude to každopádně takový děťátko jako Vánoční dáreček ze :kytka: :) to je krásný.. A tak když byste si pak udělali Štědrý den jindy tak to budou mít děti dvoje Vánoce..to bych zase jako dítě brala :-D
Ja uz se těším až to budu mít za sebou a mimi bude doma..ale nadruhou stranu se hrozně bojím..přeci jsem prvorodicka takže nevím do čeho jdu.. A taky se bojím abych neplasila a nejezdila každý den do nemocnice ze rodim :-D mám obavy abych vystihla to ze opravdu rodim a nakonec ještě porodim doma :D ale tak na to asi přijdu ze.. to poznám v tu chvíli..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.12.15 04:43

@Makula75 ahojky no holka ten prďolka nás napíná všechny pořád na tebe myslím

@Nikola.Horackova ahojky vítej :kytka: :mavam:

Jinak u mě vypuklo pečící šílenství a jak to u mě bývá zvykem že jsem velká měkota kývla jsem sousedce na prosbu že budeme péct spolu. Nejdřív chtěla že budeme péct jen pro ní a mě no nakonec pečeme ještě pro její tchýni a švagrovou. Holky to jste neviděli ty hory už mi s toho hrabe. Včera jsme udělali 3 druhy no jen vanilkových rohlíčků je víc jak půlka krabice od hus je jich 6 dávek. Celkově jsem kupovala 64 hér a podle plánů sousedky to vypečeme všechno. Pekla jsem od 7 rána do půl 7 večer sousedka přišla kolem půl 10 ale spíš jen hlídala troubu - ona ještě nikdy nepekla takže jí spíš učím - ale i to je velká pomoc.Na dnešek máme další 3 druhy ani spát s toho nemůžu. No malý byl včera uplně zlatý - celý den skoro nekopl jen se párkrát zapřel ale když jsem si o půl 8 šla na chvilku natáhnout záda to bylo rodeo to by jste nevěřili co dělal, manžel koukl na břicho a ptal se jestli opravdu čekáme miminko nebo vetřelce prý jestli mě nechce roztrhnout velpůl - blbec jeden jsem se smála :mrgreen: :mrgreen: ale je fakt že řádil jako snad nikdy. Chudáček a to neví že dneska máme opakování a s toho co říkala sousedka kolik toho ještě plánuje tak minimálně do neděle se nezastavím. Ale já jsem takový hňup loni jsem pekla pro 4 lidi a to ještě chodila do práce a více méně jsem pekla po nocích a největší sranda na tom je že jsem za to dostala jen pěkně děkuji manžel myslel že mě přetrhne. Držel mě na živu jen redbul :pankac: :pankac: ale snad příští rok budu chytřejší a na všechny se vybodnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.12.15 08:00

Dobré ráno :mavam:

@ita83 téda ty jsi ale dobračka. Člověk se musí naučit říkat NE..Ale i k tomu se musí postupně dopracovat.Ale ty by ses měla šetřit a vyprdnout se na ně, ať si to dělá a učí se sama, né tě takto využívat..Dávej na sebe pozor a nepřepínej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.12.15 08:03

@Nikola.Horackova neboj,až to doopravdy přijde, to poznáš..A pokud ne, oni sami doktoři říkají, raději jet 5× zbytečně, než jednou pozdě..i kdyby jsi tam jela jen na kontrolu a poslali tě zpět, nic se neděje, od toho tam přece jsou, tak neboj a když si nebudeš jistá, vždy si tam zatelefonuj a oni ti už poradí co a jak, většinou ti stejně řeknou, ať dojedeš na KO ať tě prohlídnou a budeš klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.12.15 08:08

Já jsem si naplánovala tolik práce na dnešek a od rána, teda vlastně od včera mě ještě nepřestalo bolet v podbřišku, od rána to je jako silnější MS, tak jsem zvědavá, co stihnu..ale po minulém vyšetření při KO jsem to takto měla taky asi 2 dny.Ono to vyšetřování do hloubky asi pro ty cesty už není nic moc :roll:
Tak hezký den všem, já půjdu se psem a pokusím se něco dělat. pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.12.15 10:48

@Makula75 Ahoj zlato promiň aj toho mám řeka nějak moc :D omlouvám se. copak nového? Já ted litam po svatebních salon a hledám saty ale ve všech si připadám jak pako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 12:58

@ita83 Ahojky :) děkuji za přivítání :)
Teda s tím cukrovim to bych se na to mohla vyprdnout.. měla by ses šetřit více. A v kolikatem jsi tt? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí